kasikitd Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bary, dosyć tułania, wskakuj do góry, może dziś dla ciebie słoneczko zaświeci? Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Bary!! Dzisiaj będzie u Ciebie Cekinka!!! Bardzo proszę przywitaj się z nią tak pięknie jak ze mną wczoraj!!! Będzie jej miło :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dzieńdoberek!!!!! Słuchajcie,pomysł z miejscem po Krówce to REWELACJA!!!!!:evil_lol: Już widzę radość DIF...:eviltong: i jej TZ:mad::mad: Pewnie od razu złożyłby do sądu pewne pisemko...:diabloti: BARY SZUKA DOMU Piesku-ktoś w końcu MUSI zwrócić na Ciebie uwagę... Quote
kaja555 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No na pewno szczególnie TZ by się ucieszył... :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Wet-siostra']Dzieńdoberek!!!!! Słuchajcie,pomysł z miejscem po Krówce to REWELACJA!!!!!:evil_lol: Już widzę radość DIF...:eviltong: i jej TZ:mad::mad: Pewnie od razu złożyłby do sądu pewne pisemko...:diabloti: Rzeczywiście SUPER REWELACJA :angryy::placz:!!! A jestem pewna, że pismo już jest przygotowane :shake::eviltong:. Gościu jest na skraju wytrzymałości, co nie przeszkadza mu jechać do Gdańska z Nelsonem!!! Jedziemy nocą z piątku na sobotę !!!! Nowe...cudne życie dla Nelsona...po tylu latach!!!! Kasik!!!! :Rose::iloveyou::Rose::iloveyou::Rose: Tralalalalalala..... :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
Cekinka13* Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Przed szkołą dostał suchą karmę a po szkole puszki ;). Chciał się bawić, był w świetnym humorze :loveu::loveu: cudowny on jest!! Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Cekinka13*']Przed szkołą dostał suchą karmę a po szkole puszki ;). Chciał się bawić, był w świetnym humorze :loveu::loveu: cudowny on jest!! No.... czyli zastosowała się do mojej prośby :loveu:!! [FONT=Franklin Gothic Medium]Naprawdę jest wspaniały o osoba, która go zaadoptuje będzie miała WSPANIAŁEGO PRZYJACIELA !!!!![/FONT] Quote
majqa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 DIF, po co ryzykować przywożeniem "nieznanego" jeśli przed Tobą stoi taki piesio, który może zająć miejsce Krówci??? :razz: :razz: :razz: Quote
Cekinka13* Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Koło Barusia latała taka mała czarno-biała Krówka, w sumie to Krówek, bo chłopak ;) DIF, może jego weźmiesz pod swój dach? :razz: tylko mi nie mów, że dość masz już Krów :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dif,Przyjaciółko,czy Ty tak czasami nie demonizujesz tego Twego TZ ciut za bardzo???:diabloti::eviltong:Skoro zgodził się jechać z Nelsonem,to nie jest taki okropelny...:cool3: I pewnie,jakby z nim odpowiednio POGADAĆ:loveu::loveu::loveu:Barego by przyjął...A dla zmylenia można ubrać Baremu kubraczek w biało-czarne łaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BARY SZUKA DOMKU!!!!! Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ubrać Baremu kubraczek w biało-czarne łaty facet nie pozna....:diabloti:...hehhehehe Quote
Wet-siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ewentualnie wynająć jakąś psią fryzjerkę i ufarbować Barego.Jak to się nazywa?Pasemka?Czy balejaż???:loveu::loveu::loveu: Po co DIF ma szukać na drogach jakichś kolejnych psiaków...:lol:może uniknąć fatygi i od razu wziąść Barego......:eviltong: Quote
ocelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 DIF bierz go nawet do budy. I na spokojnie domku będziemy szukać Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 plissssssssssssssssssssssss:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( weż go plis Quote
Wet-siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kurcze,Cioteczki,nie gwałćmy DIF...:evil_lol:Bo potem trzeba będzie zakładać wątek"dom dla DIF poszukiwany...":p BARY MIEJSCE SIĘ ZWALNIA...NIE MASZ OCHOTY NA PRZEPROWADZKĘ????:eviltong: Quote
ocelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Że tak powiem Wet-siostro subtelne i delikatne zagranie:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Wet-siostra']Kurcze,Cioteczki,nie gwałćmy DIF...:evil_lol:Bo potem trzeba będzie zakładać wątek"dom dla DIF poszukiwany...":p [FONT=Franklin Gothic Medium] [FONT=Arial]Oooo...o to chodzi, o to chodzi!!! [/FONT][FONT=Arial]Dziewczyny! Mój TZ jest u kresu wytrzymałości :diabloti:! Jest naprawdę super, pomaga mi (wszystkie transporty psów bez niego po prostu by się nie odbyły), ale nie mogę przeginać! Naprawdę nie mogę :-(.... Poza tym kojec jest zajęty przez mojego 13-letniego Rudego....Nie mam kasy...czasu...i trzy swoje własne psy!! Proszę..nie proście, bo mi serce jeszcze bardziej popęka!!! Bardzo bym chciała pomóc Baremu, ale mogę tylko dowozić mu jedzonko i głaski...I z Waszą pomocą prowadzić wątek! Być może kiedyś założę hotelik dla psów, taki jak ma Murka! To jest takie moje ciche marzenie :loveu:! Ale teraz NIE MOGĘ!!!!![/FONT][/FONT] Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 "przygarnij mnie choć na chwilę chcę się schować przed wiatrem otulić się kołdrą twych dłoni a może pokochasz mnie już na zawsze i nic nas już nie rozdzieli spójrz tęsknię za twoim dotykiem który ukoi mój ból tęsknotę samotność i strach może jednak nie będę już sam" wet-siostra Quote
kaja555 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bary znajdz sobie szybko domek, bo DIF serce pęknie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dlaczego wciąż jestem sam nikt nie chce mnie zabrać do domu dlaczego tułam się wciąż stare deski służą mi za schronienie dlaczego tak musi być dlaczego nikt na mnie nie czeka tak bardzo już nie chcę być sam tak bardzo potrzebuję człowieka.... BARY SZUKA DOMU!!!!! Quote
Recommended Posts