Margo05 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Można powiedzieć, że udało się niemal w ostatniej chwili :crazyeye: Quote
wmarkos Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 DIF napisał(a):Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!! Wmarkos ma mi wrzucić na maila! A więc wielkie oczekiwanie:razz::evil_lol:!! witam i pozdrawiam fotki już wysłane do DIF,oczekujemy na ich montaż Barula ma się znakomicie ,(tylko jest bardzo zawiedziony na cioteczi ze miały go odwiedzić):placz::placz::placz: Quote
Hotel KADIF Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 wmarkos napisał(a):(tylko jest bardzo zawiedziony na cioteczi ze miały go odwiedzić):placz::placz::placz: Wmarkos! Wiesz, że się w Tobie zakochałam od pierwszego wejrzenia!!! :loveu: Zresztą Margo również :evil_lol: (i niech zaprzeczy :cool3:!)!! Ale soryyy ... musisz poczekać!! :evil_lol: Zaraz wlepiam zdjęcia!! :multi: Quote
zwierzus Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 DIFuś, zaraz to taka duuuża bakteria :evil_lol: Gdzie te zdjęcia??? Zaraz połknął??? Quote
Margo05 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 DIF napisał(a):Wmarkos! Wiesz, że się w Tobie zakochałam od pierwszego wejrzenia!!! :loveu: Zresztą Margo również :evil_lol: (i niech zaprzeczy :cool3:!)!! Ale soryyy ... musisz poczekać!! :evil_lol: Zaraz wlepiam zdjęcia!! :multi: Newt nie mam zamiaru zaprzeczać :loveu::loveu::loveu: Quote
wmarkos Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Margo05 napisał(a):Newt nie mam zamiaru zaprzeczać :loveu::loveu::loveu: witam . niema kogo tu witać,:placz: bo niema nikogo,niema i fotek niema.:placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='wmarkos']witam . niema kogo tu witać,:placz: bo niema nikogo,niema i fotek niema.:placz::placz::placz: Też rozpaczam i usycham z tęsknoty za Barulkiem, w końcu wiele tygodni go allegrowałam. DIF ZDJĘCIA!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Jesuuuu... Przepraszam wszystkich, ale nie wiem którą ręką i w co i kiedy się drapać....:oops::-( Teraz praktycznie wchodzę tylko na wątki psiaków którym szukam domu! A teraz macie Barego!! Patrzta i podziwiajta!!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong::evil_lol::loveu: Krwiożerczy Bary: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Barul jest szczęśliwy!!!! :p To widać! Quote
zachary Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 DIF, Twoje poczucie humoru jest fantastyczną bronią przed wszystkim i wszystkimi:evil_lol:.Nie sposób na Ciebie się obruszyć:lol:.Barulek na sesji zdjęciowej-cudny,uśmiechnięty,zadziorny,wesoły,pewny siebie=szczęśliwy:loveu:.Och jak dobrze,że tak jest.Pozdrowienia dla sprawcy tej radości. Quote
Hotel KADIF Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 zachary napisał(a):.Barulek na sesji zdjęciowej-cudny,uśmiechnięty,zadziorny,wesoły,pewny siebie=szczęśliwy:loveu:.Och jak dobrze,że tak jest.Pozdrowienia dla sprawcy tej radości. Pies szczęśliwy a jego posesji już nie ma... Został tylko dom do wyburzenia... Warto było ratować Barego?? WARTO!!!!!:loveu: Dzięki za dobre słowa, ale tu było kilku sprawców! Bez dogo nie dała bym rady! Szczęście Barego to nasz wspólny sukces!!!!! Quote
Margo05 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Barul ma przeuroczą partnerkę :loveu: Quote
zdrojka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Barulku, jesteś śliczny! :loveu: Jak to dobrze, że masz kochający domek :p Quote
Hotel KADIF Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 zdrojka napisał(a):Barulku, jesteś śliczny! :loveu: Jak to dobrze, że masz kochający domek :p Zdrojkaaa!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja dobrze widzę??! Mam nadzieję, że tak!!!!! :ghost_2::eviltong::loveu::multi::evil_lol: Quote
Margo05 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Normalnie Zdrojka we własnej osobie :loveu::loveu::loveu: Quote
zdrojka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dobrze widzisz, dobrze :cool3: Wróciłam z Mazur niedawno i znów się wzięłam za remont, ale mam trochę więcej czasu, więc pewnie pozaglądam tu trochę cześciej. Quote
JoSi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ten remont ciągnie się trochę. Ja też chcę !!! Quote
Hotel KADIF Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 JoSi napisał(a):Ten remont ciągnie się trochę. Ja też chcę !!! Zawsze możesz dołączyć do zdrojki!! :evil_lol: Będzie na pewno przeszczęśliwa!!! :eviltong::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Co u Barulki słychać??!! :cool3: Ciekawam bardzo!:p Quote
Hotel KADIF Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 ???????? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
wmarkos Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Isadora7'] witam i pozdrawiam , Barulek ma się znakomicie.:evil_lol: Quote
Recommended Posts