wmarkos Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Isadora7']Jakie trzy??? Ja też jadę:megagrin::megagrin::megagrin: witam....:loveu::loveu::loveu: obiecanki cacanki, i nic :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Margo05 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wmarkos, kiepsko z czasem, kiepsko z kasą :-( Ale naprawdę chętnie byśmy się wybrały Quote
majqa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 DIF napisał(a):Zwierzus! Pragnę zwrócić Twoją uwagę na to, że jesteś 3 (słownie: trzecia) w kolejce! :mad: Najpierw jestem ja, potem Margo a dopiero potem TY ....:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Potwory!!! Jak mogłyście o mnie zapomnieć i nie dać znać, że szykuje się odmładzające party pod banderą Barego!!! :mad: Quote
zwierzus Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wmarkos, chcesz czy nie ilość bab na turnus odmładzający u Ciebie i Barego rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 majqa napisał(a):Potwory!!! Jak mogłyście o mnie zapomnieć i nie dać znać, że szykuje się odmładzające party pod banderą Barego!!! :mad: zwierzus napisał(a):Wmarkos, chcesz czy nie ilość bab na turnus odmładzający u Ciebie i Barego rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I po takim turnusie rozwiesimy bilboardy w Halinowie z dedykacją dla "obrońców Barego". Quote
wmarkos Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 zwierzus napisał(a):Wmarkos, chcesz czy nie ilość bab na turnus odmładzający u Ciebie i Barego rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: pewnie że się zgadzam:multi::multi::multi: Quote
Margo05 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wmarkos, Ty się powoli szykuj do inwazji, bo jak tak dalej pójdzie to pół dogo do Ciebie trafi :evil_lol: :loveu: Quote
Gosiapk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Margo05 napisał(a):Wmarkos, Ty się powoli szykuj do inwazji, bo jak tak dalej pójdzie to pół dogo do Ciebie trafi :evil_lol: :loveu: Biedny Wmarkos :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Nie mogę z Wami ..... :turn-l:!! Dobra! Wmarkos! Kiedy masz czas? A reszta... kiedy możecie i czy dołożycie się do tzw. "wachy"? Ja mogę chyba 19, 20 sierpnia a potem po 1 września ;)! Quote
zwierzus Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 DIFuś a nie miałaś 18.08 na urlop jechać??:evil_lol: Coś tak na wątku Tereski mi przemknęło :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 zwierzus napisał(a):DIFuś a nie miałaś 18.08 na urlop jechać??:evil_lol: Coś tak na wątku Tereski mi przemknęło :evil_lol: TZ od 18 ma urlop i tak naprawdę nie wiem kiedy pojedziemy.... :roll: Może to będzie 18 a może 20... Mamy plany ok 18-20 sierpnia! ;) Quote
Doda_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 DIF napisał(a):TZ od 18 ma urlop i tak naprawdę nie wiem kiedy pojedziemy.... :roll: Może to będzie 18 a może 20... Mamy plany ok 18-20 sierpnia! ;) a dokąd sie wybieracie?? jeśli mozna wiedziec :placz::diabloti: Quote
zwierzus Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Doda_ napisał(a):a dokąd sie wybieracie?? jeśli mozna wiedziec :placz::diabloti: Pewnie jak najdalej od Halinowa :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Doda_ napisał(a):a dokąd sie wybieracie?? jeśli mozna wiedziec :placz::diabloti: Chyba nigdzie nie jedziemy :flaming:!! A dzisiaj dzwonił do mnie jakiś facet w sprawie adopcji Baruli! Szczerze powiem, że jak powiedział, że "w sprawie Brutusa" nie wiedziałam o czym gada....W pierwszej chwili pomyślałam: "Brutus...jaki cholera, Brutus??!! :hmmmm::crazyeye::evil_lol:". Szuka psa "do pilnowania". Obiecałam, że "przepatrzę, co mam na stanie :evil_lol:" i wieczorem gościu ma zadzwonić! :shake: Nie podobał mi się!! :diabloti: Quote
wmarkos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 DIF napisał(a):Chyba nigdzie nie jedziemy :flaming:!! A dzisiaj dzwonił do mnie jakiś facet w sprawie adopcji Baruli! Szczerze powiem, że jak powiedział, że "w sprawie Brutusa" nie wiedziałam o czym gada....W pierwszej chwili pomyślałam: "Brutus...jaki cholera, Brutus??!! :hmmmm::crazyeye::evil_lol:". Szuka psa "do pilnowania". Obiecałam, że "przepatrzę, co mam na stanie :evil_lol:" i wieczorem gościu ma zadzwonić! :shake: Nie podobał mi się!! :diabloti: Witam. a to co nie przyjedziecie :placz::placz::placz: Quote
Doda_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 DIF!! Nie jedziesz na urlop? to jedź do wmarkosa!!! Jemu jest bardzo przykro, bo nie pojechalyscie do niego!! nieladnie!!! :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Cekinka13* Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wczoraj przejeżdżałam obok dawnej posesji Barula. Patrzę... czarny, duży pies przebiegł uchyłkiem na podwórku obok domu na posesji... Myślę sobie: "O kuźwa, jak te tempe babska to zrobiły??!! :crazyeye::crazyeye:" Po chwili zorientowałam się, że to jednak nie Bary... :diabloti: Quote
Margo05 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Cekinka13* napisał(a):Wczoraj przejeżdżałam obok dawnej posesji Barula. Patrzę... czarny, duży pies przebiegł uchyłkiem na podwórku obok domu na posesji... Myślę sobie: "O kuźwa, jak te tempe babska to zrobiły??!! :crazyeye::crazyeye:" Po chwili zorientowałam się, że to jednak nie Bary... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 przepraszam za off dziewczyny porozsylajcie to, popytajcie !!!!!! Pilnie szukam osoby chetnej na wizyte przedadopcyjna z okolic Zielonej Gory dokladniej Nowa Sol !!!! jest to o tyle pilne ze jesli nie wezmiemy szybko psiaka (slicznego mlodego bernardyna) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119559 ze schronu trafi on w pierwsze lepsze rece a co po przykladzie Dragona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85296&page=5 ktorym sie zajmujemy moze sie zle skonczyc !!!! Quote
Hotel KADIF Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Doda_ napisał(a):DIF!! Nie jedziesz na urlop? to jedź do wmarkosa!!! Jemu jest bardzo przykro, bo nie pojechalyscie do niego!! nieladnie!!! :mad::mad::mad::mad::mad: Doda! Masz rację, że nieładnie! Niestety nie pojechaliśmy na wczasy z powodu braku kasy i z tegoż samego powodu nie mogę pojechać do wmarkosa! :roll: :shake::shake::shake: Dnia 1 września rozpoczęła się likwidacja posesji na której mieszkał Barul! Drzewa i krzewy zostały wycięte a resztki siatki zdjęte....:crazyeye: Podejrzewam, że gdyby nie my i wmarkos, Bary już by nie żył! :angryy: :shake::shake::shake: Wczoraj rozmawiałam z wmarkosem :loveu::loveu:. Bary ma się znakomicie! Jest niesamowicie mądry i posłuszny! Nie jest zamykany w kojcu, ma cały czas dostęp do domu i lata po całym ogrodzie. Do kojca wchodzi tylko jak ktoś przyjeżdża i wtedy wystarczy, że wmarkos pokaże ręką w stronę kojca, nawet nie musi nic mówić, a Bary i Tekilka lecą bez słowa:evil_lol:. Bary jest panem na włościach, obszczekuje każdego kto przechodzi i bardzo pokochał Mamę wmarkosa! Niedługo będą zdjęcia ... ;):p Quote
Doda_ Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 DIF napisał(a): Niedługo będą zdjęcia ... ;):p nie mozemy sie doczekac :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Doda_ napisał(a):nie mozemy sie doczekac :loveu: Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!! Wmarkos ma mi wrzucić na maila! A więc wielkie oczekiwanie:razz::evil_lol:!! Quote
majqa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nic tak nie ucieszy oka jak widok uśmiechniętego pychola Barego. Quote
Isadora7 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 DIF napisał(a): :shake::shake::shake: Dnia 1 września rozpoczęła się likwidacja posesji na której mieszkał Barul! Drzewa i krzewy zostały wycięte a resztki siatki zdjęte....:crazyeye: Podejrzewam, że gdyby nie my i wmarkos, Bary już by nie żył! :angryy: :shake::shake::shake: Aż mnie zmroziło na moment na myśl jaki los te moherowe pasztety szykowały Barulkowi. Quote
Recommended Posts