Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Jakie trzy??? Ja też jadę:megagrin::megagrin::megagrin:
witam....:loveu::loveu::loveu: obiecanki cacanki, i nic :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Zwierzus! Pragnę zwrócić Twoją uwagę na to, że jesteś 3 (słownie: trzecia) w kolejce! :mad:
Najpierw jestem ja, potem Margo a dopiero potem TY ....:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

Potwory!!! Jak mogłyście o mnie zapomnieć i nie dać znać, że szykuje się odmładzające party pod banderą Barego!!! :mad:

Posted

majqa napisał(a):
Potwory!!! Jak mogłyście o mnie zapomnieć i nie dać znać, że szykuje się odmładzające party pod banderą Barego!!! :mad:

zwierzus napisał(a):
Wmarkos, chcesz czy nie ilość bab na turnus odmładzający u Ciebie i Barego rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I po takim turnusie rozwiesimy bilboardy w Halinowie z dedykacją dla "obrońców Barego".

Posted

zwierzus napisał(a):
Wmarkos, chcesz czy nie ilość bab na turnus odmładzający u Ciebie i Barego rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:loveu::loveu::loveu: pewnie że się zgadzam:multi::multi::multi:

Posted

zwierzus napisał(a):
DIFuś a nie miałaś 18.08 na urlop jechać??:evil_lol: Coś tak na wątku Tereski mi przemknęło :evil_lol:

TZ od 18 ma urlop i tak naprawdę nie wiem kiedy pojedziemy.... :roll:
Może to będzie 18 a może 20... Mamy plany ok 18-20 sierpnia! ;)

Posted

DIF napisał(a):
TZ od 18 ma urlop i tak naprawdę nie wiem kiedy pojedziemy.... :roll:
Może to będzie 18 a może 20... Mamy plany ok 18-20 sierpnia! ;)

a dokąd sie wybieracie?? jeśli mozna wiedziec :placz::diabloti:

Posted

Doda_ napisał(a):
a dokąd sie wybieracie?? jeśli mozna wiedziec :placz::diabloti:

Chyba nigdzie nie jedziemy :flaming:!!

A dzisiaj dzwonił do mnie jakiś facet w sprawie adopcji Baruli!
Szczerze powiem, że jak powiedział, że "w sprawie Brutusa" nie wiedziałam o czym gada....W pierwszej chwili pomyślałam: "Brutus...jaki cholera, Brutus??!! :hmmmm::crazyeye::evil_lol:".
Szuka psa "do pilnowania".
Obiecałam, że "przepatrzę, co mam na stanie :evil_lol:" i wieczorem gościu ma zadzwonić! :shake:
Nie podobał mi się!! :diabloti:

Posted

DIF napisał(a):
Chyba nigdzie nie jedziemy :flaming:!!

A dzisiaj dzwonił do mnie jakiś facet w sprawie adopcji Baruli!
Szczerze powiem, że jak powiedział, że "w sprawie Brutusa" nie wiedziałam o czym gada....W pierwszej chwili pomyślałam: "Brutus...jaki cholera, Brutus??!! :hmmmm::crazyeye::evil_lol:".
Szuka psa "do pilnowania".
Obiecałam, że "przepatrzę, co mam na stanie :evil_lol:" i wieczorem gościu ma zadzwonić! :shake:
Nie podobał mi się!! :diabloti:

Witam. a to co nie przyjedziecie :placz::placz::placz:

Posted

Wczoraj przejeżdżałam obok dawnej posesji Barula. Patrzę... czarny, duży pies przebiegł uchyłkiem na podwórku obok domu na posesji... Myślę sobie: "O kuźwa, jak te tempe babska to zrobiły??!! :crazyeye::crazyeye:" Po chwili zorientowałam się, że to jednak nie Bary... :diabloti:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Wczoraj przejeżdżałam obok dawnej posesji Barula. Patrzę... czarny, duży pies przebiegł uchyłkiem na podwórku obok domu na posesji... Myślę sobie: "O kuźwa, jak te tempe babska to zrobiły??!! :crazyeye::crazyeye:" Po chwili zorientowałam się, że to jednak nie Bary... :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

przepraszam za off dziewczyny porozsylajcie to, popytajcie !!!!!!

Pilnie szukam osoby chetnej na wizyte przedadopcyjna z okolic Zielonej Gory dokladniej Nowa Sol !!!! jest to o tyle pilne ze jesli nie wezmiemy szybko psiaka (slicznego mlodego bernardyna)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119559 ze schronu trafi on w pierwsze lepsze rece a co po przykladzie Dragona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85296&page=5 ktorym sie zajmujemy moze sie zle skonczyc !!!!

Posted

Doda_ napisał(a):
DIF!! Nie jedziesz na urlop? to jedź do wmarkosa!!! Jemu jest bardzo przykro, bo nie pojechalyscie do niego!! nieladnie!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Doda! Masz rację, że nieładnie! Niestety nie pojechaliśmy na wczasy z powodu braku kasy i z tegoż samego powodu nie mogę pojechać do wmarkosa! :roll:
:shake::shake::shake:

Dnia 1 września rozpoczęła się likwidacja posesji na której mieszkał Barul!
Drzewa i krzewy zostały wycięte a resztki siatki zdjęte....:crazyeye:
Podejrzewam, że gdyby nie my i wmarkos, Bary już by nie żył! :angryy:

Wczoraj rozmawiałam z wmarkosem :loveu::loveu:.
Bary ma się znakomicie! Jest niesamowicie mądry i posłuszny!
Nie jest zamykany w kojcu, ma cały czas dostęp do domu i lata po całym ogrodzie. Do kojca wchodzi tylko jak ktoś przyjeżdża i wtedy wystarczy, że wmarkos pokaże ręką w stronę kojca, nawet nie musi nic mówić, a Bary i Tekilka lecą bez słowa:evil_lol:. Bary jest panem na włościach, obszczekuje każdego kto przechodzi i bardzo pokochał Mamę wmarkosa!

Niedługo będą zdjęcia ... ;):p

Posted

DIF napisał(a):

Dnia 1 września rozpoczęła się likwidacja posesji na której mieszkał Barul!
Drzewa i krzewy zostały wycięte a resztki siatki zdjęte....:crazyeye:
Podejrzewam, że gdyby nie my i wmarkos, Bary już by nie żył! :angryy:

Aż mnie zmroziło na moment na myśl jaki los te moherowe pasztety szykowały Barulkowi.