Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Isadorko, jak Ty TO robisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja też tak chcę :placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Margo05 napisał(a):Isadorko, jak Ty TO robisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja też tak chcę :placz::placz::placz: Zapewniam, że akurat ty sobie też z tym poradzisz. Mogę zawsze CoNieCo podpowiedzieć :) Quote
zwierzus Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Isadora7'] Melduję że właśnie przykułam się do kabla netowego :evil_lol: Jak okupacja to na maxa :evil_lol:. GDZIE SĄ FOTKI??? Quote
wmarkos Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 witam. dziś od samego rana Bary jest bardzo szczęśliwy , bo opuścił kojec i biega po ogrodzie z koleżanką Tekilą, a Baruś nawet odważył wejść za mną do domu , teraz wszedł sam do kojca i smacznie śpi .pewnie zmęczony tym bieganiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 wmarkos :loveu::loveu::loveu: uwielbiam Cię :loveu::loveu::loveu: Ciotki się domagają Twoich fotek :cool3: Już nawet strajk okupacyjny rozpoczęły :evil_lol: Co Ty na to? :eviltong: Quote
wmarkos Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 będą i fotki w odpowiednim czasie sorka ale nie umie ich wkleić ,przesłałem te fotki do DIF ona się tym zajmie, trochę cierpliwości strajk odwołać,pozdrawiam ;):loveu: Quote
zwierzus Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wmarkos trzymam za słowo. Mogę ewentualnie pomyśleć czy odkuć się od kabelka :loveu: Quote
kaja555 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cudne wieści!!! A podobno Bary miał być taki uciekinier i za nic do domu nie wejdzie - a tu patrzcie jaki poczciwy pies! :loveu: Za niedługo się dowiemy że jest już "kanapowy" :evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Widocznie jest szczęśliwy, że nie ucieka! :loveu: Super, że Wmarkos jest na wątku, będziemy na bierząco dowiadowyć się "jak tam nasz Barulek"! :loveu: Cieszę się Twoim szczęściem, Bary!! ;) Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ale dobre wieści! Baremu pewnie dobrze w nowym domku. :loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A ja weszłam przez bramkę proxy,bo mi normalne dogo zastrajkowało...W związku z powyższym nie mogę używać emotioikonek...ALE STRAJKU NIE PRZERYWAM!!!!Bo ja chcę nie tylko fotki Barego,ale i te spod róży... Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Wet-siostra']Bo ja chcę nie tylko fotki Barego,ale i te spod róży... Odczep się..wet :evil_lol:! Fotów spod róży "nie było...nie ma ..iiii nie potrzeba" (cyt. z filmu "Seksmisja" dla nie wtajemniczonych -chyba tak to się pisze :hmmmm:). A poza tym ja tych "fotów spod róży" też nie mam :diabloti:! I nie zrobiłam autoryzacji... Margo! Przypominam mój mail: anndif@gmail.com :cool3::evil_lol:!! Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Wmarkos! Tylko spójrz co te forumowe "wariatki" wyprawiają na wątku Barula :evil_lol:!!!! Ale uwierz mi!! Odwala im ze szczęścia, że ich ulubieniec znalazł dom! Dobry dom.... :loveu: Zmieniając temat! Już wszyscy wiedzą, że Bary "wywieziony"!! A jak? Jedna dziewczyna, która mi pomga ma kontakt z panią z metalowego... i tyle! Nic dodać nic ująć! Pani Małgorzata martwi się tylko, żeby Bary nie uciekł i nie zginął!! Ale życzy mu wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!! :p A reszta....! Do doopy z nimi!!! :eviltong::angryy: Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='wmarkos']będą i fotki w odpowiednim czasie sorka ale nie umie ich wkleić ,przesłałem te fotki do DIF ona się tym zajmie, trochę cierpliwości strajk odwołać,pozdrawiam ;):loveu: Wmarkos, o ile dobrze pamiętam to ciotki domagały się fotek nie tylko Barula, ale także " Skoro Barulek wylądował u DogoCiacha WMarco, to ja chcę zobaczyć zdjęcie Barulka z WMarco vel DogoCiacho.:evil_lol:" :diabloti: I co Ty na to? Ja mam fotki DogoCiacha Wmarkosa z Barulem :diabloti: [quote name='DIF']Odczep się..wet :evil_lol:! Fotów spod róży "nie było...nie ma ..iiii nie potrzeba" (cyt. z filmu "Seksmisja" dla nie wtajemniczonych -chyba tak to się pisze :hmmmm:). A poza tym ja tych "fotów spod róży" też nie mam :diabloti:! I nie zrobiłam autoryzacji... Margo! Przypominam mój mail: anndif@gmail.com :cool3::evil_lol:!! Siem zastanowiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 zwierzus napisał(a):Wmarkos trzymam za słowo. Mogę ewentualnie pomyśleć czy odkuć się od kabelka :loveu: Sie odkuj! Fotki Barego będą wieczorem jak TZ przyjdzie i przeklei z maila na dogo, bo ja nie umiem! :oops: Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Margo05'] Wmarkos, o ile dobrze pamiętam to ciotki domagały się fotek nie tylko Barula, ale także " Skoro Barulek wylądował u DogoCiacha WMarco, to ja chcę zobaczyć zdjęcie Barulka z WMarco vel DogoCiacho.:evil_lol:" :diabloti: I co Ty na to? Ja mam fotki DogoCiacha Wmarkosa z Barulem :diabloti: Siem zastanowiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To sie przyznam do braku inteligencji.... ! Za cholere nie kumam o co chodzi z tym "dogociachem".........:oops::oops::oops: A Ty Margo się nie zastanawiaj, tylko przesyłaj na maila ~!!!! Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 DIF napisał(a):Sie odkuj! Fotki Barego będą wieczorem jak TZ przyjdzie i przeklei z maila na dogo, bo ja nie umiem! :oops: Ciotka, to rzucaj je na maila do mnie to wkleję :evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='DIF']To sie przyznam do braku inteligencji.... ! Za cholere nie kumam o co chodzi z tym "dogociachem".........:oops::oops::oops: No, jak Ci to wytłumaczyć :cool3: Wiesz jak się o facecie mówi "ciacho"? To taki yyy eeee noooo wiesz, no, taki coby go panny schrupać chciały :evil_lol::eviltong: A dogociacho, bo na dogo :evil_lol: A Ty Margo się nie zastanawiaj, tylko przesyłaj na maila ~!!!! Ciotka, tego jest duuuuuuużo :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 DIF napisał(a):To sie przyznam do braku inteligencji.... ! Za cholere nie kumam o co chodzi z tym "dogociachemOj,Cioteczka,ja też nie wiem,czy dobrze kumam...Ale dogo-ciacho to,moim zdaniem,smaczny kąsek do schrupania...A że wujków na dogo jest mało...Więc każdy jest dogociachem...Ale zawsze mogę bredzić w gorączce(nadal jestem chora...) Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Wet-siostra napisał(a):Oj,Cioteczka,ja też nie wiem,czy dobrze kumam...Ale dogo-ciacho to,moim zdaniem,smaczny kąsek do schrupania...A że wujków na dogo jest mało...Więc każdy jest dogociachem...Ale zawsze mogę bredzić w gorączce(nadal jestem chora...) Biedna Wet! :calus: Bierzesz coś? W sensie lekarstewek, oczywiście :evil_lol:.... Quote
Wet-siostra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='DIF']Biedna Wet! Bierzesz coś? W sensie lekarstewek, oczywiście .... Biorę,biorę,ale jakoś nie pomaga... No i nadal wchodzę przez bramkę proxy...Więc nie mogę wyrazić emocji... Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Margo wkleiła zdjęcia na wątku Flipera! Zajrzyjcie tam...! Piękne zdjęcia i piękny, szczęśliwy pies!!! :p Jak Bary!! :p Zaraz się poryczę ze szczęścia.... Moje dwa "potwory" w super domach....:placz::placz::placz: tu wątek Flipka.. zapraszamy: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111764&page=16 Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Margo05 napisał(a):Ciotka, to rzucaj je na maila do mnie to wkleję :evil_lol: Daj mi adres mailowy na pw, bo chyba nie mam! Zaraz Ci podeślę! :p Quote
wmarkos Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 sam nie dowierzam !!!:pBary i Tekla władowali się do domu , bo pada deszcz , Bary dał głos szczekał na sąsiada Pikuśia , teraz sobie smacznie śpią:loveu: Quote
Recommended Posts