Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margo05 napisał(a):
Isadorko, jak Ty TO robisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja też tak chcę :placz::placz::placz:

Zapewniam, że akurat ty sobie też z tym poradzisz. Mogę zawsze CoNieCo podpowiedzieć :)

Posted

witam. dziś od samego rana Bary jest bardzo szczęśliwy , bo opuścił kojec i biega po ogrodzie z koleżanką Tekilą, a Baruś nawet odważył wejść za mną do domu , teraz wszedł sam do kojca i smacznie śpi .pewnie zmęczony tym bieganiem:loveu::loveu::loveu:

Posted

wmarkos :loveu::loveu::loveu: uwielbiam Cię :loveu::loveu::loveu:
Ciotki się domagają Twoich fotek :cool3: Już nawet strajk okupacyjny rozpoczęły :evil_lol: Co Ty na to? :eviltong:

Posted

będą i fotki w odpowiednim czasie sorka ale nie umie ich wkleić ,przesłałem te fotki do DIF ona się tym zajmie, trochę cierpliwości strajk odwołać,pozdrawiam ;):loveu:

Posted

Cudne wieści!!! A podobno Bary miał być taki uciekinier i za nic do domu nie wejdzie - a tu patrzcie jaki poczciwy pies! :loveu: Za niedługo się dowiemy że jest już "kanapowy" :evil_lol:

Posted

Widocznie jest szczęśliwy, że nie ucieka! :loveu: Super, że Wmarkos jest na wątku, będziemy na bierząco dowiadowyć się "jak tam nasz Barulek"! :loveu:
Cieszę się Twoim szczęściem, Bary!! ;)

Posted

A ja weszłam przez bramkę proxy,bo mi normalne dogo zastrajkowało...W związku z powyższym nie mogę używać emotioikonek...ALE STRAJKU NIE PRZERYWAM!!!!Bo ja chcę nie tylko fotki Barego,ale i te spod róży...

Posted

[quote name='Wet-siostra']Bo ja chcę nie tylko fotki Barego,ale i te spod róży...

Odczep się..wet :evil_lol:! Fotów spod róży "nie było...nie ma ..iiii nie potrzeba" (cyt. z filmu "Seksmisja" dla nie wtajemniczonych -chyba tak to się pisze :hmmmm:).
A poza tym ja tych "fotów spod róży" też nie mam :diabloti:! I nie zrobiłam autoryzacji...
Margo! Przypominam mój mail: anndif@gmail.com :cool3::evil_lol:!!

Posted

Wmarkos! Tylko spójrz co te forumowe "wariatki" wyprawiają na wątku Barula :evil_lol:!!!!
Ale uwierz mi!! Odwala im ze szczęścia, że ich ulubieniec znalazł dom! Dobry dom.... :loveu:

Zmieniając temat! Już wszyscy wiedzą, że Bary "wywieziony"!!
A jak? Jedna dziewczyna, która mi pomga ma kontakt z panią z metalowego... i tyle! Nic dodać nic ująć!
Pani Małgorzata martwi się tylko, żeby Bary nie uciekł i nie zginął!! Ale życzy mu wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!! :p
A reszta....!
Do doopy z nimi!!! :eviltong::angryy:

Posted

[quote name='wmarkos']będą i fotki w odpowiednim czasie sorka ale nie umie ich wkleić ,przesłałem te fotki do DIF ona się tym zajmie, trochę cierpliwości strajk odwołać,pozdrawiam ;):loveu:

Wmarkos, o ile dobrze pamiętam to ciotki domagały się fotek nie tylko Barula, ale także " Skoro Barulek wylądował u DogoCiacha WMarco, to ja chcę zobaczyć zdjęcie Barulka z WMarco vel DogoCiacho.:evil_lol:" :diabloti: I co Ty na to? Ja mam fotki DogoCiacha Wmarkosa z Barulem :diabloti:

[quote name='DIF']Odczep się..wet :evil_lol:! Fotów spod róży "nie było...nie ma ..iiii nie potrzeba" (cyt. z filmu "Seksmisja" dla nie wtajemniczonych -chyba tak to się pisze :hmmmm:).
A poza tym ja tych "fotów spod róży" też nie mam :diabloti:! I nie zrobiłam autoryzacji...
Margo! Przypominam mój mail: anndif@gmail.com :cool3::evil_lol:!!
Siem zastanowiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zwierzus napisał(a):
Wmarkos trzymam za słowo. Mogę ewentualnie pomyśleć czy odkuć się od kabelka :loveu:

Sie odkuj!
Fotki Barego będą wieczorem jak TZ przyjdzie i przeklei z maila na dogo, bo ja nie umiem! :oops:

Posted

[quote name='Margo05']
Wmarkos, o ile dobrze pamiętam to ciotki domagały się fotek nie tylko Barula, ale także " Skoro Barulek wylądował u DogoCiacha WMarco, to ja chcę zobaczyć zdjęcie Barulka z WMarco vel DogoCiacho.:evil_lol:" :diabloti: I co Ty na to? Ja mam fotki DogoCiacha Wmarkosa z Barulem :diabloti:

Siem zastanowiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To sie przyznam do braku inteligencji.... ! Za cholere nie kumam o co chodzi z tym "dogociachem".........:oops::oops::oops:

A Ty Margo się nie zastanawiaj, tylko przesyłaj na maila ~!!!!

Posted

DIF napisał(a):
Sie odkuj!
Fotki Barego będą wieczorem jak TZ przyjdzie i przeklei z maila na dogo, bo ja nie umiem! :oops:

Ciotka, to rzucaj je na maila do mnie to wkleję :evil_lol:

Posted

[quote name='DIF']To sie przyznam do braku inteligencji.... ! Za cholere nie kumam o co chodzi z tym "dogociachem".........:oops::oops::oops:
No, jak Ci to wytłumaczyć :cool3: Wiesz jak się o facecie mówi "ciacho"? To taki yyy eeee noooo wiesz, no, taki coby go panny schrupać chciały :evil_lol::eviltong: A dogociacho, bo na dogo :evil_lol:

A Ty Margo się nie zastanawiaj, tylko przesyłaj na maila ~!!!!

Ciotka, tego jest duuuuuuużo :evil_lol:

Posted

DIF napisał(a):
To sie przyznam do braku inteligencji.... ! Za cholere nie kumam o co chodzi z tym "dogociachem
Oj,Cioteczka,ja też nie wiem,czy dobrze kumam...Ale dogo-ciacho to,moim zdaniem,smaczny kąsek do schrupania...A że wujków na dogo jest mało...Więc każdy jest dogociachem...Ale zawsze mogę bredzić w gorączce(nadal jestem chora...)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Oj,Cioteczka,ja też nie wiem,czy dobrze kumam...Ale dogo-ciacho to,moim zdaniem,smaczny kąsek do schrupania...A że wujków na dogo jest mało...Więc każdy jest dogociachem...Ale zawsze mogę bredzić w gorączce(nadal jestem chora...)

Biedna Wet! :calus:
Bierzesz coś? W sensie lekarstewek, oczywiście :evil_lol:....

Posted

[quote name='DIF']Biedna Wet!
Bierzesz coś? W sensie lekarstewek, oczywiście ....

Biorę,biorę,ale jakoś nie pomaga... No i nadal wchodzę przez bramkę proxy...Więc nie mogę wyrazić emocji...

Posted

sam nie dowierzam !!!:pBary i Tekla władowali się do domu , bo pada deszcz , Bary dał głos szczekał na sąsiada Pikuśia , teraz sobie smacznie śpią:loveu: