Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='DIF']Pewnie ciotka Margo wklei wieczorem, bo teraz powinna pracować w pracy!!! (chyba o tym gadałyśmy, co nie Margo? ):mad::diabloti::-( chyba mi nie wychodzi :placz: Ale wiesz Doda, musisz brykać na wątek Flipa jeśli chcesz zobaczyć JEGO zdjęcia :eviltong::evil_lol:!! Taka jedna malutka fota :loveu: tp://images6.fotosik.pl/210/5cdc5a8d3d4a4db5.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Margo05 napisał(a):Taka jedna malutka fota :loveu: Jaka jedna..? :diabloti: Jak malutka? :diabloti: Wlepiaj porządnie albo ci nie oddam .....smyczy!!!!! :eviltong::evil_lol::turn-l: Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DIF napisał(a):Wlepiaj porządnie No właśnie,bo to,co mi się otworzyło-to na pewno NIE Bary!!!Ani Cioteczka DIF... Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Wet-siostra napisał(a):No właśnie,bo to,co mi się otworzyło-to na pewno NIE Bary!!!Ani Cioteczka DIF... Zawiedziona??!! :turn-l::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DIF napisał(a):Zawiedziona??!! :turn-l::evil_lol: No pewnie,że zawiedziona...:placz: Chciałabym w końcu zobaczyć troszkę więcej niż ćwierć Twojej szlachetnej buzi w awatarku...:oops: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Wet-siostra napisał(a):No pewnie,że zawiedziona...:placz: Chciałabym w końcu zobaczyć troszkę więcej niż ćwierć Twojej szlachetnej buzi w awatarku...:oops: :eviltong::eviltong::eviltong: Jak będę miała czas prześlę Ci resztę na maila! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Doda_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DIF napisał(a): Jak będę miała czas prześlę Ci resztę na maila! :megagrin::megagrin::megagrin: A ja????????????????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Doda_ napisał(a):A ja????????????????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Ciociu Dodo-nie przeżywaj,to są tylko takie obiecanki-cacanki...:eviltong: Quote
Cekinka13* Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Margo05 napisał(a):No, jeśli chodzi o DIF, to absolutnie się nie zgadzam:mad: Ale żeby mi tak wypominać te pare kilo i od razu nazywać wielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Wet i Doda!!! Uważajcie! :diabloti: Bo jak Wam zapodamy z Margo moje awersy i rewersy to się nie pozbieracie!!! :eek2::eek2::eek2: A jesteście nam, dogomaniakom potrzebne!!!:evil_lol: I koniec TEGO tematu!!!!!!!! :eviltong::eviltong: Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nie wiem,jak Cioteczka Doda,ale ja się NIE wystraszyłam.:eviltong: I dalej będę drążyć temat...:diabloti: fotki...fotki...fotki...:cool3: Quote
Cekinka13* Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Chcemy fotki, chcemy fotki, dawać ciotki!! :evil_lol: Quote
Doda_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no JA TEZ SIE NIE WYSTRASZYLAM!!!:turn-l::siara::krolik::scream_3: NO i zdjecie wrzucaj, Margo :diabloti: Jak najszybciej :diabloti: Bo inaczej.... to ....:diabloti::mad: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O ja biedna :placz::placz::placz::placz: I co ja mam zrobić? :hmmmm: Jak zdjęć nie wkleję, to mnie cioteczki oskalpują :shocked!: A jak już wkleję to mnie cioteczka DIF oskalpuje:shocked!: DIF wie gdzie mieszkam :eek2: Ciotki, :modla:o litość Bo jak wkleję to mi pozostanie:flaming::evil_lol: Quote
~MaDaLeNa~ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Barry pokazuj się na fotkach, szczęściarzu ;) Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Margo05']O ja biedna :placz::placz::placz::placz:I co ja mam zrobić? :hmmmm: Ciotka,nie pękaj,FOTKI DAWAJ!!!!!:evil_lol: DIF została przegłosowana!!!!:eviltong: A sądzę,że te cioteczki,co zdjęć chcą-murem za Tobą staną!!!!:loveu: FOTKI!!!!!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Margo! Wet ma racje! Wszyscy chcemy zobaczyc ta tajemnicza fotke, tylko DIF nie chce sie zgodzic, przeciez gdyby chciala Ci coś zrobic - my wszyscy /dogomaniacy/ staniemy w Twojej obronie:cool3::cool3::cool3: DIF :turn-l: Quote
ANETTTA Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Isadora7'] Dif sie boisz ....przestań my cie obronimy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: foty Quote
wmarkos Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 witam. dzięki wszystkim że duchowo pomagaliście, Dif i Margo :loveu:o złapaniu Barego i dowiezienie go do mnie , on jest naprawdę wspaniały że warto było czekać na niego jest już dwa dni jak widzi mnie lub mą mamę to podchudzi pod siatkę kojca i merda ogonem, był jusz na wybiegu ,biegał po całym ogrodzie.i co sam wszedł do kojca bo tam czekała już na niego kolacyjka ,ale nie zjadł wszystkiego , a za to ulokował się w budzie gdzie łepek wystawił i przyglądał sie jak ja podnoszę siatkę,trochę mu jest smutno w tym kojcu :placz:,ale to dla jego dobra, na pewno niedługo tam będzie zamknięty.;) Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti: A poza tym nie wyrażam zgody na upublicznianie mojej buzi! :eviltong: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 wmarkos, nawet nie wiesz jak się cieszę :loveu: Byłyśmy z DIF przekonane, że szybko obłaskawisz Barego :evil_lol: Masz w sobie tyle ciepła i czułości dla niego, że inaczej być nie mogło :) Widziałam przed naszym odjazdem, gdy Barulek był już w kojcu, jak wstał i poszedł w kierunku miski. Myślałam, że chce się napić. Tymczasem on podszedł do CIEBIE :loveu:I to już był znak, że jesteście dla siebie stworzeni :loveu: Razem z Mamą tworzycie dla swych psów wspaniały, pełen ciepła dom. I to się czuje. Wasze psy to czują :loveu: Quote
zwierzus Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Witaj wmarkos wśród lekko szurniętej (mówię o sobie żeby nie było że chamstwo:diabloti:) populacji ciotek:lol:. Dziękujemy za wspaniałe wieści z pierwszej linii :cool3:. MARGO DAWAJ FOTKI :evil_lol: Quote
zwierzus Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='DIF']Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti: A poza tym nie wyrażam zgody na upublicznianie mojej buzi! :eviltong: ALE NAM NIE CHODZI O TWOJĄ BUZIĘ DIF :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts