Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']Pewnie ciotka Margo wklei wieczorem, bo teraz powinna pracować w pracy!!! (chyba o tym gadałyśmy, co nie Margo? ):mad::diabloti::-( chyba mi nie wychodzi :placz:
Ale wiesz Doda, musisz brykać na wątek Flipa jeśli chcesz zobaczyć JEGO zdjęcia :eviltong::evil_lol:!!

Taka jedna malutka fota :loveu:
tp://images6.fotosik.pl/210/5cdc5a8d3d4a4db5.jpg" class="ipsImage" alt="">

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet-siostra napisał(a):
No pewnie,że zawiedziona...:placz: Chciałabym w końcu zobaczyć troszkę więcej niż ćwierć Twojej szlachetnej buzi w awatarku...:oops:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Jak będę miała czas prześlę Ci resztę na maila! :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

DIF napisał(a):

Jak będę miała czas prześlę Ci resztę na maila! :megagrin::megagrin::megagrin:

A ja????????????????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Margo05 napisał(a):
No, jeśli chodzi o DIF, to absolutnie się nie zgadzam:mad: Ale żeby mi tak wypominać te pare kilo i od razu nazywać wielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Wet i Doda!!! Uważajcie! :diabloti: Bo jak Wam zapodamy z Margo moje awersy i rewersy to się nie pozbieracie!!! :eek2::eek2::eek2: A jesteście nam, dogomaniakom potrzebne!!!:evil_lol: I koniec TEGO tematu!!!!!!!! :eviltong::eviltong:

Posted

no JA TEZ SIE NIE WYSTRASZYLAM!!!:turn-l::siara::krolik::scream_3:

NO i zdjecie wrzucaj, Margo :diabloti: Jak najszybciej :diabloti: Bo inaczej.... to ....:diabloti::mad:

Posted

O ja biedna :placz::placz::placz::placz:

I co ja mam zrobić? :hmmmm: Jak zdjęć nie wkleję, to mnie cioteczki oskalpują :shocked!: A jak już wkleję to mnie cioteczka DIF oskalpuje:shocked!: DIF wie gdzie mieszkam :eek2:

Ciotki, :modla:o litość
Bo jak wkleję to mi pozostanie:flaming::evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']O ja biedna :placz::placz::placz::placz:I co ja mam zrobić? :hmmmm:

Ciotka,nie pękaj,FOTKI DAWAJ!!!!!:evil_lol:
DIF została przegłosowana!!!!:eviltong:
A sądzę,że te cioteczki,co zdjęć chcą-murem za Tobą staną!!!!:loveu:

FOTKI!!!!!!!!!!!!!

Posted

Margo! Wet ma racje!

Wszyscy chcemy zobaczyc ta tajemnicza fotke, tylko DIF nie chce sie zgodzic, przeciez gdyby chciala Ci coś zrobic - my wszyscy /dogomaniacy/ staniemy w Twojej obronie:cool3::cool3::cool3:

DIF :turn-l:

Posted

witam. dzięki wszystkim że duchowo pomagaliście, Dif i Margo :loveu:o złapaniu Barego i dowiezienie go do mnie , on jest naprawdę wspaniały że warto było czekać na niego jest już dwa dni jak widzi mnie lub mą mamę to podchudzi pod siatkę kojca i merda ogonem, był jusz na wybiegu ,biegał po całym ogrodzie.i co sam wszedł do kojca bo tam czekała już na niego kolacyjka ,ale nie zjadł wszystkiego , a za to ulokował się w budzie gdzie łepek wystawił i przyglądał sie jak ja podnoszę siatkę,trochę mu jest smutno w tym kojcu :placz:,ale to dla jego dobra, na pewno niedługo tam będzie zamknięty.;)

Posted

wmarkos, nawet nie wiesz jak się cieszę :loveu: Byłyśmy z DIF przekonane, że szybko obłaskawisz Barego :evil_lol: Masz w sobie tyle ciepła i czułości dla niego, że inaczej być nie mogło :) Widziałam przed naszym odjazdem, gdy Barulek był już w kojcu, jak wstał i poszedł w kierunku miski. Myślałam, że chce się napić. Tymczasem on podszedł do CIEBIE :loveu:I to już był znak, że jesteście dla siebie stworzeni :loveu: Razem z Mamą tworzycie dla swych psów wspaniały, pełen ciepła dom. I to się czuje. Wasze psy to czują :loveu:

Posted

Witaj wmarkos wśród lekko szurniętej (mówię o sobie żeby nie było że chamstwo:diabloti:) populacji ciotek:lol:. Dziękujemy za wspaniałe wieści z pierwszej linii :cool3:.

MARGO DAWAJ FOTKI :evil_lol:

Posted

[quote name='DIF']Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti:
A poza tym nie wyrażam zgody na upublicznianie mojej buzi! :eviltong:
ALE NAM NIE CHODZI O TWOJĄ BUZIĘ DIF :megagrin::megagrin::megagrin: