patch75 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Margo05']Pojadłem, popiłem, idę spać Obudziłem się :) kto takie fajne kokardki wiaze ze smyczy?:razz: Quote
ANETTTA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 szczesciarz powinnien sie zwać .......a jak mineła mu noc ....nie prubuje uciekac :shake::shake: Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 patch75 napisał(a):kto takie fajne kokardki wiaze ze smyczy?:razz: To ja, to ja :multi::multi: Założyliśmy za obrożę, na wypadek, gdyby Barulo postanowił pozwiedzać teren i zakopał się gdzieś, gdzie będzie go ciężko wyjąć (jak pod różą u DIF :evil_lol:) Quote
zachary Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ciekawe jak minął Barusiowi pierwszy dzień nowego życia? Może ktoś wie??? Quote
Doda_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 super wieści :multi::multi::multi: Wet - ja też jestem uzalezniona... Jak musze wyjsc z domu - to zawsze jestem ostatnia. Wylączam dogo i biegiem do wyjścia. :oops: Przez dogo nie chcę nigdzie wyjeżdzać, wole wiecej czasu spędzac w domu :oops: Tata sie smieje, ze jak laptop mi sie zepsuje, to nie bede czekac az mi naprawia, tylko polece do sklepu po nowy:oops: Przychodzę do domu, biegiem do pokoju, włączam komp i otwieram stronkę dogo.. :oops: Margo05 - błagam, na kolana, o te zdjęcie.. Quote
Gosiapk Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Margo05 napisał(a):Też mam takich wiele :loveu::loveu::loveu: Chwalipięta! :zly7: Quote
Hotel KADIF Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Napiszę co wiem.... :eviltong: Barul przeżył pierwszy dzień "na trzeźwo" w nowym domu!! Siedział cały czas zamknięty w kojcu (takim podwójnym, na dwa psiaki). Jak tylko wmarkos albo jego Mama podchodzili do kojca machał ogonem z całych sił. Wieczorem zjadł kolację i wypoczywał w cieniu! Zaczął zapoznawać się z budą a nawet do niej wchodził :evil_lol:!! I co najważniejsze! Wg wmarkosa zero tendencji ucieczkowych!!! :multi::multi: Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Widzisz DIF, miałam rację wątpiąc w te Barowe ucieczki :evil_lol: On doopkę ma za ciężką co by po siatkach brykać :diabloti: Quote
Cekinka13* Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A co ma uciekać- dobrze mu w nowym domku, to nie ucieka! :loveu: Strasznie się cieszę, że tak to się skończyło- a wszystko to zawdzięczamy DIF oraz Margo!! Dziewczyny, jesteście wielkie! Gdyby DIF nie zainteresowała się losem Barulka, zapewne wciąż błąkał by się biedak po całym Halinowie błądząc bez celu, nie wspominając już o różnych niebezpieczeństwach nieodłącznie towarzyszących bezpańskiemu psu... i te wstrętne babska. A właśnie- babska... jeżeli dłużej nie będą widziały Barego, to może w pomyślą, że pies zginął pod kołami samochodu. I może w końcu coś zrozumieją :angryy:. DIF- odpoczywaj kochana, odpoczywaj!!! I idź już spać!!! :evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Cekinka13* napisał(a): DIF oraz Margo!! Dziewczyny, jesteście wielkie! No, jeśli chodzi o DIF, to absolutnie się nie zgadzam:mad: Ale żeby mi tak wypominać te pare kilo i od razu nazywać wielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 a ciekawe czy baby :mad::mad::mad:zauwazyły wogóle ze psiak im zaginął ........chciałabym zobaczyc ich paskudne miny :mad::mad::mad::mad: DiF ....... kawał dobrej roboty !!!!!!!!!!!!!! Quote
czarok Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ANETTTA napisał(a):DiF ....... kawał dobrej roboty !!!!!!!!!!!!!! Dołączę się do gratulacji :lol: :klacz: :sweetCyb::cool2: ( o rany, tyle emotów na raz nigdy nie wklejałam na dogo :eviltong:) - obserwuję wątek od dnia założenia ( wiem, nie udzielałam się, ale wychodzę z założenia, że jak nie mogę pomóc, to nie strzępię języka) Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Bardzo dziękuję za kwiaty, gratulacje, ukłony, całusy itd :evil_lol:, ale pamiętajcie, że gdyby nie WY wszyscy, gdyby nie WASZA pomoc Bary snułby się bez końca tak jak ja bez końca prowadziłabym ten wątek! Tak naprawdę to Wam wszystkim należą się podziękowania!!! Wam i MARGO, bez której naprawdę bym sobie nie poradziła!!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Ale najważniejsze, że "nasz" Bary jest już w nowym domu... bezpieczny...!!!!! :ghost_2::ghost_2::ghost_2::cunao: Quote
Gosiapk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Margo05 napisał(a):No, jeśli chodzi o DIF, to absolutnie się nie zgadzam:mad: Ale żeby mi tak wypominać te pare kilo i od razu nazywać wielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Ale chamstwo na tym Dogo, nie Margo? ;) :lol: Quote
gallegro Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Przyłączam się do gratulacji :Rose: Przy okazji... jako człowiek praktyczny (czyt. interesowny ;) ), zapytam... Czy wmarkos został już przez Was zwerbowany, na potrzeby szeroko pojętej dogopomocy ? Nie od dziś wiadomo, że dogowujków jak na lekarstwo :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Gosiapk napisał(a):Ale chamstwo na tym Dogo, nie Margo? ;) :lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Margo! Miałaś wkleić zdjęcia na wątek Fliperka ..... :diabloti::mad:!! Bardzo Cię proszę, znajdź chwilkę!! I zdaj dziewczynom raport od siebie! W końcu byłaś na wizycie poadopcyjnej ;)!! Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 gallegro napisał(a):Przyłączam się do gratulacji :Rose: Przy okazji... jako człowiek praktyczny (czyt. interesowny ;) ), zapytam... Czy wmarkos został już przez Was zwerbowany, na potrzeby szeroko pojętej dogopomocy ? Nie od dziś wiadomo, że dogowujków jak na lekarstwo :eviltong: Pracujemy nad nim ;)!! Wmarkos ma opory przed pisaniem na dogo, dlatego piszę ja, ale się rozkręci jak mu podrzucimy parę psiaków na tymczas :evil_lol:!!! Wmarkos! Co Ty na to? Oczywiście te psiaki to w przyszłości.... Dogowujków na dogo jest bardzo malutko, jak dogowujek gallegro słusznie zauważył! Pisz o Barym na początek, ale powolutku lataj po innych wątkach i tam też pisz!! W ten sposób również pomagamy psiakom! Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Doda_ napisał(a):Margo błagamy o te zdjećia :oops: Pewnie ciotka Margo wklei wieczorem, bo teraz powinna pracować w pracy!!! (chyba o tym gadałyśmy, co nie Margo? ):mad::diabloti::-( Ale wiesz Doda, musisz brykać na wątek Flipa jeśli chcesz zobaczyć JEGO zdjęcia :eviltong::evil_lol:!! Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Doda_']To poproszę o link do wątku Flipka :lol: Proszę :p: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111764 Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O,a nie mówiłam,że Ciocia DIF jest uzależniona??? :evil_lol: JA to odróżniam najlepiej,kto jest uzależniony...:eviltong: Bary w nowym domu...Jeszcze to do mnie nie dociera...:-o Quote
patch75 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 przepraszam za offa, glosujcie, aby Torun nie pokazywal corridy z partnerskiego miasta: tu artykul i tu mozna glosowac: http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35575,5299506,Nie_pokazujmy_korridy__bo_to_kult_smierci.html Quote
Recommended Posts