Wet-siostra Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bary-piesku,dziś,mam nadzieję,pojedziesz do nowego domu.To już ostatnie chwile stresu dla Ciebie i dla Cioteczek... Wiecie co,tak sobie pomyślałam(może to nie jest dobry pomysł,ale napiszę,co mi tam),że może by trzeba tym "opiekunkom"Barego zrobić akcję zmyłkową...Coby zgłupiały...Akcję widzę tak,że jeszcze jakiś czas DIF i/lub Cekinka przychodzą do miejsca gdzie był Bary z kiełbachą,suchym żarciem,czymkolwiek-jak do tej pory...Udają,że szukają,są bardzo zaniepokojone...Pytają babsztyli,czy nie widziały tego czarnego psa... I wtedy baby zwątpią,nie będą wiedziały,co jest grane... A Bary sobie będzie w nowym domu... Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gosiapk napisał(a):Zwiał? Czy nie w nocy? :diabloti: Mam nadzieję że nie, podobno złe wiadomości dochodzą najszybciej. Jest cisza więc miejmy nadzieje, że wszystko OK Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja też mam taką nadzieję. Gratuluję udanej akcji! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Z wrażenia nie wiem, co powiedzieć. :loveu: Quote
Erazm Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Chyba wszyscy drepcą kopyytkami z niecierpliwości:loveu: Quote
gallegro Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cały czas trzymałem kciuki za Barego, a teraz z niecierpliwością czekam na dobre wieści... Quote
wmarkos Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 serdeczne dzięki, Bary jest w nowym domku Aniu jesteś wielka dzięki za dowiezienie Barego jeszcze jest trochę oszołomiony po sedalinie ale już dochodzi do siebie Quote
Cekinka13* Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witamy nowego Pana Barulka!!!! :loveu: :multi::multi::multi: Wiedziałam, że tak to się skończy! :loveu: Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witamy!!! ;) Super wieści!! Bary juz w NOWYM DOMU!! super!!! A jak dogaduje się z suczką? Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wet-siostra napisał(a):Bary-piesku,dziś,mam nadzieję,pojedziesz do nowego domu.To już ostatnie chwile stresu dla Ciebie i dla Cioteczek... Wiecie co,tak sobie pomyślałam(może to nie jest dobry pomysł,ale napiszę,co mi tam),że może by trzeba tym "opiekunkom"Barego zrobić akcję zmyłkową...Coby zgłupiały...Akcję widzę tak,że jeszcze jakiś czas DIF i/lub Cekinka przychodzą do miejsca gdzie był Bary z kiełbachą,suchym żarciem,czymkolwiek-jak do tej pory...Udają,że szukają,są bardzo zaniepokojone...Pytają babsztyli,czy nie widziały tego czarnego psa... I wtedy baby zwątpią,nie będą wiedziały,co jest grane... A Bary sobie będzie w nowym domu... Wet mówiłam dokładnie to samo DIF :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wmarkos napisał(a):serdeczne dzięki, Bary jest w nowym domku Aniu jesteś wielka dzięki za dowiezienie Barego jeszcze jest trochę oszołomiony po sedalinie ale już dochodzi do siebie Witaj wmarkos :loveu::loveu::loveu: Przedstawiam Wam wspaniałego Przyjaciela Barula :) Jestem pewna, że Barul będzie bardzo szczęśliwy w swoim nowym domu z wmarkosem, jego przemiłą Mamą i wspaniałą sunią Tekilą :loveu::loveu::loveu: Trochę miałyśmy urwania głowy z zawiezieniem Barulka, ale to niech Ania opowie :evil_lol: Ja potem wkleję fotki :) Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A ja mam oczy w mokrym miejscu. Bardzo się zżyłam z Barulkiem. Od samego początku z nim jestem i od razu miałam niesamowity sentyment do tego Wspaniałego Pana Psa. Trochę pracy teraz nad nim, ale to mądry pies i zrozumie, że tak musiało być. Quote
majqa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 wmarkos napisał(a):serdeczne dzięki, Bary jest w nowym domku Aniu jesteś wielka dzięki za dowiezienie Barego jeszcze jest trochę oszołomiony po sedalinie ale już dochodzi do siebie Witam dobroczyńcę Barego!!! :loveu: Wszyscy trzymamy za Was mocno kciuki. Ślemy jak najcieplejsze myśli i pozytywną energię!!!:loveu: Quote
Edi100 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tak bardzo się cieszę!!!!:multi::multi::multi::multi: Barulku, szczęścia!:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Barulka w domku:evil_lol:Niech Ci się wiedzie skarbie! Bardzo liczę na wiadomości z nowego domku i proszę o nie.Ogromnie polubiłam tego psiaczka. Elżbieta Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bardzo się cieszę, że Barul jest już bezpieczny i szczęśliwie dotarł do nowego domu! :) Baaardzo! :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A teraz DIF odpocznie a potem flaszka i grill dla FanKlubu Barulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Isadora7 napisał(a):A teraz DIF odpocznie a potem flaszka i grill dla FanKlubu Barulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie w tej kolejności DIF :cool3: Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A może na flaszkę i grilla skoczymy do Barula? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tigraa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 i DIF, masz zakaz wychodzenia z domu przez... pół roku. :evil_lol: Jedzenie Ci dowieziemy. Quote
zwierzus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Słusznie, Anka siedzisz w domu :cool3:. Obiecaj :cool3:. Zakupy ktoś podrzuci :evil_lol:. A ja wpadnę z tą obiecaną meliską i wyrobem własnym wysokoprocentowym :eviltong: Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Popieram, DIF, masz zakaz wychodzenia i siedzenia przy kompie. Czasem do Ciebie zadzwonimy. Masz się zająć dziećmi i TŻ:loveu: Pamiętaj (może nam się uda :cool3:) Quote
patch75 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 wspaniala wiadomosc, na prawde bardzo sie ciesze:multi::multi::multi:zdejmuje barego z adopcji, a gdzie nowy Pan Barego znalazl go? na jakim portalu ogloszeniowym? musze wiedziec gdzie takie fajne domy sie znajduje Quote
zachary Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Super, dzięki DIF, nareszcie się spokojnie wyśpię. DIF trzeba Cię sklonować:evil_lol:.:lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Ale ich przetrzymaliśmy....:eviltong: Co nie, wmarkos i Margo?!:evil_lol: wmarkos napisał(a):serdeczne dzięki, Bary jest w nowym domku Aniu jesteś wielka dzięki za dowiezienie Barego jeszcze jest trochę oszołomiony po sedalinie ale już dochodzi do siebie Wiiiitamy na dogo, wmarkos!!!! :iloveyou: Super, że się zarejestrowałeś i jesteś na wątku Barego!!!! Będziemy mieć info o naszym podopiecznym z tzw. "pierwszej ręki" :loveu:. Bardzo Cię proszę w imieniu wszystkich dogomaniaków którzy byli zaangażowanie w jego ratowanie (cała Polska prawie!!! :p) o pisanie o Barym jak najczęściej, bo wydaje mi się, że JEGO wątek nie zostanie zapomniany! A teraz relacja :loveu:! Oj lekko nie było... Jak tylko przyjechaliśmy z Margo do mnie poleciałam do kojca patrzę... nie ma chłopaka!!!! Szukam w budzie ... nie ma!!! :eek2: Mówię: "Margo!!! NIe ma Barego!! Uciekł!!! :placz:" Ale ciotka Margo sokolim wzrokiem wypatrzyła Barego w budzie dla psa (jest druga w kojcu dla małego pieska) wielkości... ja wiem... beagla! Jak ten :siara: tam wlazł! Jak go z niej wyjąć??? Nic tylko rozbierać budę na części! No nic ... idziemy na kawę może wylezie!! Po pół godzinie wylazł! No to żeby go "odciąć" od budy zawlokłam go na smyczy do ogrodu. Jest cień to się chłopak położy! I się położył.... w ogromnym krzaku dziko-ogrodowej róży! :diabloti: I co teraz!? Wspólnymi siłami... na siłę jakoś go wyciągnęłyśmy!!! Wspólnymi siłami do auta i jazda ... do nowej chaty!!! Bary był tak naćpany sedalinem, że całą drogę spał jak niemowlę! A Margo nie zamykała się buzia w drodze!!! Matko boska! Myślałam, że JA potrafię gadać, ale uwierzcie mi ... Margo przerosła mnie o głowę!!! :evil_lol::crazyeye: I dzięki niej moja trudna trasa trwała 5 minut!!! :p Wmarkos wyjechał po nas na trasę lubelską, żebyśmy nie błądziły! Na miejscu Bary był też półprzytomny i nie bardzo wiedział gdzie się znajduje, ale chętnie zjadł jedzonko podane przez wmarkosa i wypił wodę!! Zapoznał się tez z koleżanką Tekilą :loveu:! Mają piękny ogród!! Domek stary, ale zadbany! Psy w zimie mieszkają w domu. Są dwa kojce, a właściwie jeden tylko podzielony - można przegrodzić wejście! Kojce są praktycznie nieużywane, bo psy biegają luzem. Są zamykane na czas wizyty gości!! Jestem pewna, że Bary będzie u wmarkosa i jego Mamy szczęśliwy!! :loveu: Wmarkos!!! Jeszcze raz dzięki wielkie, że otworzyliście dla Barego swoje serca!!!! :Rose::Rose: Quote
Recommended Posts