Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Zaciskam mocno kciuki i liczę na to, że się wszystko uda!!! :multi: :kciuki: Quote
Avaloth Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a):Naprawdę ma na imię Brutus, ale kobitka, która zwróciła na niego moją uwagę powiedziała, że ma na imię Bary. Stąd zamieszanie z imionami ....:evil_lol: aha :) o już chyba po spotkaniu, albo w trakcie.. ale na wzselki wypadek trzymam kciuki :multi: Quote
czarok Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Erazm napisał(a):Czekamy na wiesci:roll: Oj, czekamy i obgryzamy paznokcie....A DIF świeci na dogo ( pewnie z wrażenia poleciała na rozmowę z Panem i zapomniała wyłączyć kompa :evil_lol:) Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Doda_ napisał(a):WOW! Trzymam kciuki! Wy, dziewczyny, tez trzymajcie! Kciuki sie przydadza! DIF, a czy pan odrazu zabierze Barego (jesli mu sie spodoba) czy nie? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pan nie zabrał Barego...... bo sama zawiozę go do Dęblina w poniedziałek 26 maja!!!!! I sama sprawdzę dom :mad::evil_lol: Słuchajcie!!! Pan jest super!! Bardzo mi się spodobał on i jego podejście do zwierząt! Spędziliśmy razem 2 i pół godziny i praktycznie cały czas była mowa o zwierzakach :loveu:! P.Wiesiek ma świadomość ogromu pracy z Barym, ale nic go nie przeraża... ani wiek Barego (jesuu , te zęby ....wyglądają na 100-letnie :shake: ) ani jego nieufność ani ucieczki! Jak się spotkaliśmy pod gminą w Halinowie chwilkę pogadaliśmy a potem pojechaliśmy do Barego. Uzgodniliśmy wcześniej, że Pan nie wysiądzie z samochodu tylko obejrzy Barula z daleka. Oczywiście Bary jak mnie zobaczył (był za siatką na posesji..) od razu wyleciał ;). Pan obejrzał, pogadał (naprawdę "miłośnie" :loveu:), został obszczekany :wallbash:.... Na pytanie czy jest zdecydowany, chce pogadać z rodziną.. jakby nie zrozumiał o co pytam! Bo on już jadąc tutaj był zdecydowany :evil_lol:!!!!!! Bary po chwili wrócił "do siebie" i ułożył się w swoim dołku a my staliśmy za siatką jak dwa kołki i gadaliśmy :krach: A potem pojechaliśmy do mnie gdzie spędziliśmy czas przy kafce i gadanku! I pojechał, ale w drodze powrotnej miał zajrzeć jeszcze do Barula..... Zdjęcia ze spotkania będą troszku później bo nie potrafię wkleić na kompie na którym teraz piszę...:shake: :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jakie wspaniałe wiadomości!!! :multi: I już w poniedziałek Barul będzie miał dom! Wreszcie się los do niego uśmiechnął! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
czarok Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Uff...nareszcie wieści i to dobre wieści :loveu:. Barulku, myślę, że od teraz już będzie tylko lepiej - świat wreszcie się do Ciebie uśmiechnie :lol:. DIF piszę priv. Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 I jeszcze zdjęcia tragiczne...... z dnia dzisiejszego, jeszcze przed wizytą p. Wieśka: tutaj z maluszkiem, któremu wczoraj założyłam wątek na dogo :placz:: Tragedia po prostu!!!!!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Edi100 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Żeby tylko bezpiecznie dotrwał do tego 26-go. On tak po tych ulicach śmiga:shake: Quote
czarok Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Miejmy nadzieję, że Bary ma na tyle opanowane chodzenie po drogach, że przez te kilka dni nic mu się nie stanie ( niektóre psiaki rozsądniej poruszają się po drogach niż ludzie, wiem, bo miałam takiego przygarniętego osiedlowca - bezdomniaczka, który dożył 18 lat :roll: i odszedł z powodu niewydolności krążenia, mimo, że codziennie do 15 roku życia ryzykował goniąc pędzące po osiedlu samochody) Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Doda_ napisał(a):DIF a ty za nim biegalas? Nie, kochana .... To on biegał za mną :-(! Przyleciał za moim samochodem, ze "swojej" posesji do centrum Halinowa. A mam aparat z zoomem w związku z tym taki efekt...... Quote
Doda_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Biedny Bary...:-( Pewnie mial w myślach "proszę cię, zabierz mnie" :-( Tylko ze mówić nie potrafi :-( Tak mi go zal.. jak dobrze, ze juz w poniedzzialek jedzie do domku... Quote
Cekinka13* Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Boże, Bary, gdzie Ty łazisz?? :shake: A jeśli chodzi o adopcję- super, po prostu wspaniale, że wszystko tak się potoczyło, teraz to już może być tylko lepiej!! :loveu: :loveu: Quote
patch75 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 niech sie wszystko uda, kiedy ten poniedzialek?:roll::shake: oby jak najszybciej byl poniedzialek:roll:nie da rady go przetrzymac do poniedzialku gdzies? Quote
Doda_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 No wlasnie, czy Bary moglby pojechac do kogos na kilka dni?? Quote
majqa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a):Dzisiaj zgłosił się chętny "domek" na Barego :crazyeye:!!! Z allegro....(...) Wspaniała wieść DIF, poprostu cudowna!!!:loveu: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts