Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Naprawdę ma na imię Brutus, ale kobitka, która zwróciła na niego moją uwagę powiedziała, że ma na imię Bary. Stąd zamieszanie z imionami ....:evil_lol:

aha :)

o już chyba po spotkaniu, albo w trakcie.. ale na wzselki wypadek trzymam kciuki :multi:

Posted

Erazm napisał(a):
Czekamy na wiesci:roll:

Oj, czekamy i obgryzamy paznokcie....A DIF świeci na dogo ( pewnie z wrażenia poleciała na rozmowę z Panem i zapomniała wyłączyć kompa :evil_lol:)

Posted

Doda_ napisał(a):
WOW! Trzymam kciuki! Wy, dziewczyny, tez trzymajcie! Kciuki sie przydadza! DIF, a czy pan odrazu zabierze Barego (jesli mu sie spodoba) czy nie?

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Pan nie zabrał Barego...... bo sama zawiozę go do Dęblina w poniedziałek 26 maja!!!!! I sama sprawdzę dom :mad::evil_lol:
Słuchajcie!!!
Pan jest super!! Bardzo mi się spodobał on i jego podejście do zwierząt!
Spędziliśmy razem 2 i pół godziny i praktycznie cały czas była mowa o zwierzakach :loveu:!
P.Wiesiek ma świadomość ogromu pracy z Barym, ale nic go nie przeraża... ani wiek Barego (jesuu , te zęby ....wyglądają na 100-letnie :shake: ) ani jego nieufność ani ucieczki!
Jak się spotkaliśmy pod gminą w Halinowie chwilkę pogadaliśmy a potem pojechaliśmy do Barego. Uzgodniliśmy wcześniej, że Pan nie wysiądzie z samochodu tylko obejrzy Barula z daleka. Oczywiście Bary jak mnie zobaczył (był za siatką na posesji..) od razu wyleciał ;). Pan obejrzał, pogadał (naprawdę "miłośnie" :loveu:), został obszczekany :wallbash:....
Na pytanie czy jest zdecydowany, chce pogadać z rodziną.. jakby nie zrozumiał o co pytam! Bo on już jadąc tutaj był zdecydowany :evil_lol:!!!!!!
Bary po chwili wrócił "do siebie" i ułożył się w swoim dołku a my staliśmy za siatką jak dwa kołki i gadaliśmy :krach: A potem pojechaliśmy do mnie gdzie spędziliśmy czas przy kafce i gadanku! I pojechał, ale w drodze powrotnej miał zajrzeć jeszcze do Barula.....
Zdjęcia ze spotkania będą troszku później bo nie potrafię wkleić na kompie na którym teraz piszę...:shake:

:smilecol::smilecol::smilecol:

Posted

Uff...nareszcie wieści i to dobre wieści :loveu:. Barulku, myślę, że od teraz już będzie tylko lepiej - świat wreszcie się do Ciebie uśmiechnie :lol:.

DIF piszę priv.

Posted

I jeszcze zdjęcia tragiczne...... z dnia dzisiejszego, jeszcze przed wizytą p. Wieśka:
tutaj z maluszkiem, któremu wczoraj założyłam wątek na dogo :placz::

Tragedia po prostu!!!!!!! :placz::placz::placz::placz:

Posted

DIF napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Miejmy nadzieję, że Bary ma na tyle opanowane chodzenie po drogach, że przez te kilka dni nic mu się nie stanie ( niektóre psiaki rozsądniej poruszają się po drogach niż ludzie, wiem, bo miałam takiego przygarniętego osiedlowca - bezdomniaczka, który dożył 18 lat :roll: i odszedł z powodu niewydolności krążenia, mimo, że codziennie do 15 roku życia ryzykował goniąc pędzące po osiedlu samochody)

Posted

Doda_ napisał(a):
DIF a ty za nim biegalas?

Nie, kochana .... To on biegał za mną :-(!
Przyleciał za moim samochodem, ze "swojej" posesji do centrum Halinowa.
A mam aparat z zoomem w związku z tym taki efekt......

Posted

Biedny Bary...:-(
Pewnie mial w myślach "proszę cię, zabierz mnie" :-(
Tylko ze mówić nie potrafi :-( Tak mi go zal.. jak dobrze, ze juz w poniedzzialek jedzie do domku...

Posted

Boże, Bary, gdzie Ty łazisz?? :shake:

A jeśli chodzi o adopcję- super, po prostu wspaniale, że wszystko tak się potoczyło, teraz to już może być tylko lepiej!! :loveu: :loveu:

Posted

DIF napisał(a):
Dzisiaj zgłosił się chętny "domek" na Barego :crazyeye:!!! Z allegro....(...)

Wspaniała wieść DIF, poprostu cudowna!!!:loveu: :multi: :loveu: