Wet-siostra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Bary...Jakiż słodki pychol...Ciągle smutny... Kojec,hotel-nie ukoją jego tęsknoty za ludzką ręką... Biedaczek... On tak prosi o DOM...:-( Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Isadora7 napisał(a): Isadora, jakie ładne :loveu: Quote
Martunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Isadora, Ty to masz rękę do takich rzeczy. :cool3: :loveu: Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ja też takie poproszę dla mojego Czarnusia :oops::oops::oops: Quote
~MaDaLeNa~ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Aż żal serce ściska, że nie masz domku.............:-( Quote
kasikitd Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Baruniu, co z tobą chłopaku, może lepiej by było szukać ci dobrego, bezdomnego, który by zamieszkał w domku i opiekował się Tobą i całym dobytkiem....wiem, wiem gruszki na wierzbie, prawnie niewykonalne...a szkoda. Quote
Wet-siostra Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dom nie jest bezpański...Nie tak łatwo byłoby tam zamieszkać...A chętny był... Bary,słodki pyszczku,szukaj swego pana lub pani... Quote
Martunia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No właśnie, szkoda. :( Ale bardzo ładnie zrobione. :) Quote
Gosiapk Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A Bary nie miał mieszkać u rodziny zmarłej pani pod opieką Emira? Quote
Avaloth Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ale on śliczny :loveu::loveu: przedtem wydawał mi się mniejszy, a on wcale nie taki malutki ^^ hopaj Barry, niech w końcu przyjdą jakieś dobre wieści! Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Piękny Pies. A na tych zdjęciach taki pogodny: http://img396.imageshack.us/img396/3183/dscf2828ek1.jpg http://img379.imageshack.us/img379/8945/dscf2859mk7.jpg piękny, bardzo piękny Quote
Hotel KADIF Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Co się dzieje z dogomanią?????!!!!:angryy::angryy::angryy: Od kilku dni nie działa!! Widzę, że inni o tej porze co ja próbowałam byli... a ja nie mogłam się zalogować! A zaglądałam na dogo w każdej wolnej chwili......:angryy::shake: Isadora!!! Udało mi się wydrukować ulotkę "na bramę", ale dopiero jak wydrukowałam zauważyłam błąd! Adres Fundacji to:Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola Oddział to miejscowość, w której mieści się siedziba Fundacji a Żabia Wola to poczta a na ulotce brak jest tego "Oddziału"!! Możesz zmienić???? Wydrukowałam również ulotki - te dwustronne. 20 szt. Postanowiłam, że powrzucam je do skrzynek i zostawię w sklepie z art. dla zwierząt w Halinowie i Sulejówku. Nawet nieźle wyszły...na końcówce tonera :roll: Gosiapk napisał(a):A Bary nie miał mieszkać u rodziny zmarłej pani pod opieką Emira? Pozwolisz, że zacytuję sama siebie: DIF napisał(a): Rozmawiałam z tą babką, która zabierała Barula do siebie dwukrotnie. Powiedziała, że w momencie jak na psa zaczną się skargi, że szczeka..., że ludzie i dzieci się go boją ...., że są nowi właściciele.... zabierze go do siebie i zadaszy ten kojec, żeby Bary nie mógł wyłazić. Ale nie wcześniej, bo pies "chce być wolny i na razie niech tak zostanie" :angryy:. Poza tym pojawił się kolejny problem - Bary wyje w zamknięciu!! Rzeczywiście! Wydaje mi się, że Bary jest najszczęśliwszy w tym miejscu gdzie jest!!!! Ale są również ZAGROŻENIA!!! Już o tym pisałam:samochody, ludzie, psy..... Quote
Hotel KADIF Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Cekinka!!!! Dzięki za cudne foty!!! :Rose: Ja mam cyfrówkę, ale tak nie potrafię.... :oops::evil_lol:!!! Super, że Bary ma wsparcie w Tobie ... i ja również ....:buzi: Quote
Recommended Posts