Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baruniu, co z tobą chłopaku, może lepiej by było szukać ci dobrego, bezdomnego, który by zamieszkał w domku i opiekował się Tobą i całym dobytkiem....wiem, wiem gruszki na wierzbie, prawnie niewykonalne...a szkoda.

Posted

ale on śliczny :loveu::loveu: przedtem wydawał mi się mniejszy, a on wcale nie taki malutki ^^
hopaj Barry, niech w końcu przyjdą jakieś dobre wieści!

Posted

Co się dzieje z dogomanią?????!!!!:angryy::angryy::angryy:
Od kilku dni nie działa!! Widzę, że inni o tej porze co ja próbowałam byli... a ja nie mogłam się zalogować!
A zaglądałam na dogo w każdej wolnej chwili......:angryy::shake:

Isadora!!!
Udało mi się wydrukować ulotkę "na bramę", ale dopiero jak wydrukowałam zauważyłam błąd! Adres Fundacji to:Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

Oddział to miejscowość, w której mieści się siedziba Fundacji a Żabia Wola to poczta a na ulotce brak jest tego "Oddziału"!! Możesz zmienić????

Wydrukowałam również ulotki - te dwustronne. 20 szt. Postanowiłam, że powrzucam je do skrzynek i zostawię w sklepie z art. dla zwierząt w Halinowie i Sulejówku. Nawet nieźle wyszły...na końcówce tonera :roll:

Gosiapk napisał(a):
A Bary nie miał mieszkać u rodziny zmarłej pani pod opieką Emira?

Pozwolisz, że zacytuję sama siebie:

DIF napisał(a):

Rozmawiałam z tą babką, która zabierała Barula do siebie dwukrotnie. Powiedziała, że w momencie jak na psa zaczną się skargi, że szczeka..., że ludzie i dzieci się go boją ...., że są nowi właściciele.... zabierze go do siebie i zadaszy ten kojec, żeby Bary nie mógł wyłazić. Ale nie wcześniej, bo pies "chce być wolny i na razie niech tak zostanie" :angryy:. Poza tym pojawił się kolejny problem - Bary wyje w zamknięciu!!
Rzeczywiście! Wydaje mi się, że Bary jest najszczęśliwszy w tym miejscu gdzie jest!!!!
Ale są również ZAGROŻENIA!!! Już o tym pisałam:samochody, ludzie, psy.....