Łapcia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ja też chcę na spacerek z Barym!! :) :painting: ;) Quote
Martunia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No widzisz Bary ile Ty dziś spacerków z nami miałeś? :) Quote
Wet-siostra Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Szkoda,że tylko wirtualnych... Ale skoro inaczej się nie da... Bary,zapraszam na spacer.Idziemy do Przemyśla!!!:eviltong: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bary... myślę o tobie tak bardzo że zrobiłam od siebie ulotkę. Ulotka jest zrobiona do wydruku na formacie A4. Dostosowana do drukarek kolorowych i drukujących tylko w czerni. Można wydrukować dwustronnie, wtedy są 2 ulotki na arkuszu i docelowo mają format A5. tutaj leży plik w formacie pdf dający najlepsza jakość wydruku: http://www.sendspace.pl/file/dmQ0v0LF/ tutaj plik w formacie obrazka (jpeg): http://www.sendspace.pl/file/7Eg3W3MQ/ tutaj w wordzie: http://www.sendspace.pl/file/Clb4RIlo/ a tutaj miniatura ulotki Barego: Quote
Cekinka13* Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Byłam dziś u Barusia, dostał mięsko. Wyjełam mu 2 kleszcze z pyszczka. Zrobiłam sporo fot, wstawie wieczorem :razz: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cekinka13* napisał(a):Byłam dziś u Barusia, dostał mięsko. Wyjełam mu 2 kleszcze z pyszczka. Zrobiłam sporo fot, wstawie wieczorem :razz: No to czekamy :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jak dobrze, że mu te kleszcze wyjęłaś. Czekamy w takim razie na fotki. :loveu: Quote
majqa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cudowne fotki i niesamowite oczy Barusia...wciąż niczyje...:-( Quote
Cekinka13* Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kurcze, tak mi go szkoda... on jest taaaki wierny... :-( Quote
Martunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Śliczne są te jego fotki. :loveu: Ale oczy wciąż smutne. :( Quote
majqa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Bary, co do Ciebie spokoju nie zagwarantuje mi "doskoczna" opieka rodziny Twojej pani ale dom, dom z prawdziwego zdarzenia, kochający, docelowy i...ogrodzony... Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 majqa napisał(a):Bary, co do Ciebie spokoju nie zagwarantuje mi "doskoczna" opieka rodziny Twojej pani ale dom, dom z prawdziwego zdarzenia, kochający, docelowy i...ogrodzony... Też się z tym zgadzam, Bary potrzebuje kogoś kto go będzie kochał, naprawdę kochał. Quote
Hotel KADIF Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Witam po przerwie!!! :loveu: Nie działało mi dogo. Internet działał ale dogo nie ....:angryy: Rozmawiałam z tą babką, która zabierała Barula do siebie dwukrotnie. Powiedziała, że w momencie jak na psa zaczną się skargi, że szczeka..., że ludzie i dzieci się go boją ...., że są nowi właściciele.... zabierze go do siebie i zadaszy ten kojec, żeby Bary nie mógł wyłazić. Ale nie wcześniej, bo pies "chce być wolny i na razie niech tak zostanie" :angryy:. Poza tym pojawił się kolejny problem - Bary wyje w zamknięciu!! Rzeczywiście! Wydaje mi się, że Bary jest najszczęśliwszy w tym miejscu gdzie jest!!!! Ale są również ZAGROŻENIA!!! Już o tym pisałam:samochody, ludzie, psy..... Pamiętacie chorą łapę?? Wg doniesień sąsiadów, którzy mają mieć na niego oko, Bary pogryzł się z wilczastym psem, który dostał się na posesję!! Efektem była bolesna łapa, ale intruz został przegoniony!!! Isadorka!!! Dzięki piękne za piękną ulotkę!! Tak sobie pomyślałam, że mogłabym taką dwustronną powrzucać do skrzynek...po prostu.... Tylko nie mam toneru w drukarce i pewnie nieprędko kupię z uwagi na "ból finansowy". Mam pytanie: Co sądzicie o hoteliku dla Barego? Koszt miesięczny ok. 350-400 zeta ..... Czy jest sens go umieszczać i czy damy radę zebrać taką kasę? Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 DIF może ktoś by to zrobił, może któraś z cioteczek? Ja mam swoją rozwaloną. Jak by mi sie udało puścić parę to w pracy to dam ci znać. Ciotki która może wydrukować ulotki z pdf-a (najlepiej) i podesłać do DIF? tutaj linki:http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10062564&postcount=1230 i z taką pewną nieśmiałością czy poszło to już do gazety? :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Isadora7 napisał(a):DIF może ktoś by to zrobił, może któraś z cioteczek? Ja mam swoją rozwaloną. Jak by mi sie udało puścić parę to w pracy to dam ci znać. Ciotki która może wydrukować ulotki z pdf-a (najlepiej) i podesłać do DIF? tutaj linki:http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10062564&postcount=1230 i z taką pewną nieśmiałością czy poszło to już do gazety? :loveu::loveu::loveu: Cholercia....nie poszło ..... :placz::oops::modla: Nie mam czasu.... Ale cały czas to nade mną wisi... Qrde dzisiaj, żeby nie wiem co zajmę się tym!! Dzisiaj na maxa poświęcę czas no dogo!!!!! Isadorka a można wysłać mailem czy trzeba pocztą??? Mailem byłoby łatwiej. Napisałabym jakiś fajny tekst i w załączniku wysłałabym ogłoszenia Folen. Jak sądzicie? Cekinka!!!! Cuuuuuudniaste zdjęcia !!! Dzięki!! :Rose: Quote
Hotel KADIF Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Kochani!!! Sorki za offa!! Lekka zadyma na wątku mojej Krówci!!!! Potrzebna nam jest opinia prawnika!!! Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107124&page=67 Quote
Cekinka13* Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 DIF napisał(a):Mam pytanie: Co sądzicie o hoteliku dla Barego? Koszt miesięczny ok. 350-400 zeta ..... Czy jest sens go umieszczać i czy damy radę zebrać taką kasę? Hm, myślę, że damy... tylko bazarki, bazarki i jeszcze raz bazarki... Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Biedny Baruś :-( Ja nie jestem pewna, czy pomysł z hotelem będzie dobry. W końcu to też bedzie kojec. I nieszczęśliwy Bary :-( A ta "rodzina" nie mogłaby tego teraz zrobić? Jak nie mają kasy na zrobienie dorbrego kojca, to może na to byśmy uzbierali, a nie na hotel? Sama niewiem... Patrzę tak na te zdjecia i Bary przypomina mi Czarnusia. Ale Czarnuś nie otwiera tak pyska. I nie wiem czy kiedykolwiek otworzy :placz: Quote
Cekinka13* Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No, najlepiej, jakby ci ludzie zbudowali mu kojec... a my spróbujemy uzbierać na niego kasę bazarkami... Quote
Recommended Posts