fona Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 to jak ogloszenie bedzie nieaktualne, skontaktuj sie z MP, zeby inny pies wskoczyl - czego Baremu zycze! Quote
Gosiapk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jak Wy to robicie z tym "moim psem'? Ja bym chciała Cyganka tam wstawić, chłopak już ponad 2 lata na Dogo wisi i nie ma domu :( Quote
Hotel KADIF Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Gosiapk']Jak Wy to robicie z tym "moim psem'? Ja bym chciała Cyganka tam wstawić, chłopak już ponad 2 lata na Dogo wisi i nie ma domu :( Piszesz maila do Pani Magdaleny Ciszewskiej, która jest sekretarzem redakcji z prośbą o wstawienie psiaka do kącika adopcyjnego. Jeśli ma miejsce to wstawia. Musisz w mailu załączyć zdjęcia w formacie JPG a także krótko opisać sytuację psiątka. Mail do Pani Magdy: m.ciszewska@wprost.pl Działaj ;)!! Quote
Hotel KADIF Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Chyba pójdę już spać....... :sleep2::bye: Quote
kaja555 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Pewnie jak Barego czasami nie było, to go rodzina zabierała, a jak znowu się pojawiał, to znaczy że zdążył uciec. Oj bary, mądra z ciebie psina... Quote
Erazm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cioteczko, Barrego nie da się już u mnie upchnąć bo...plus yoorek Ale jakie produkty:crazyeye:?Tylko powiedz gdziei jak Quote
kaja555 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Muszę powiedziec, że Bary pasowałby do Twojej ekipy ;) Quote
Erazm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Taaaa, moje marzenie było średnio-duże, kudłate, białe i jedno:evil_lol:, max jeszcze jedno małe kudłate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, białe Quote
Margo05 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Erazm napisał(a):Taaaa, moje marzenie było średnio-duże, kudłate, białe i jedno:evil_lol:, max jeszcze jedno małe kudłate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, białe To jeszcze wszystko przed Tobą :evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jak sąsiad sprzeda mi swoją działkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='DIF']Piszesz maila do Pani Magdaleny Ciszewskiej, która jest sekretarzem redakcji z prośbą o wstawienie psiaka do kącika adopcyjnego. Jeśli ma miejsce to wstawia. Musisz w mailu załączyć zdjęcia w formacie JPG a także krótko opisać sytuację psiątka. Mail do Pani Magdy: m.ciszewska@wprost.pl Działaj ;)!! DZięki :loveu: Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No moim zdaniem Bary by pasował do Twojej gromadki. :cool3: Co do MP mam nadzieję, że kiedy pojawi się w MP będzie miał już dawno dom. ;) Quote
Wet-siostra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109410&page=15 A tu kolejna psia bieda...Słuchajcie,czy musi być tyle nieszczęścia na tym świecie??? Bary,psiaku,trzymaj się... Quote
Hotel KADIF Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Erazm']Taaaa, moje marzenie było średnio-duże, kudłate, białe i jedno:evil_lol:, max jeszcze jedno małe kudłate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, białe O takie jak to?: Sorki, ale ona jest już zarezerwowana...............:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Erazm']Cioteczko, Barrego nie da się już u mnie upchnąć bo...plus yoorek Ale Barul pasuje do tej gromady :crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!! Ojej.... może się jednak skusisz...:eviltong:. Zobacz jaki on cudny jest :iloveyou: to fotoski z dzisiaj: Przepraszam, że dwa pierwsze są nieostre, ale i tak wklejam!!! Quote
Hotel KADIF Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Erazm'] Ale jakie produkty:crazyeye:?Tylko powiedz gdziei jak Nie pytaj gdzie i jak, tylko gdzie i kiedy!!! Jedno powiem fajne som :eviltong::cunao: Quote
Erazm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A kysz psiary przebrzydle:eviltong::evil_lol::evil_lol: Matka by sie wyprowadzila, zamieszkala pod mostem, a ja musialabym przeniesc sie na wieki do domu........A tak powaznie, to trzymam kciuki za Barego, bo rasa futerkowcow podworzowych jest najlepsza:lol:. Kiedy- kiedy wroce :cool3:i ogarne :lol:wszystkie zalegle sprawy:shake:, bo juz wiem, ze po powrocie czeka mnie maly kierat psowy i nie tylko Quote
kaja555 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No Barul, ciekawe czy dzisiejszy dzień przyniesie jakis przełom... Quote
majqa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 DIF pamięta o Barym i wątku tylko biedna walczy z netem.:roll: Quote
Recommended Posts