Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Jak Wy to robicie z tym "moim psem'? Ja bym chciała Cyganka tam wstawić, chłopak już ponad 2 lata na Dogo wisi i nie ma domu :(

Piszesz maila do Pani Magdaleny Ciszewskiej, która jest sekretarzem redakcji z prośbą o wstawienie psiaka do kącika adopcyjnego. Jeśli ma miejsce to wstawia. Musisz w mailu załączyć zdjęcia w formacie JPG a także krótko opisać sytuację psiątka. Mail do Pani Magdy: m.ciszewska@wprost.pl
Działaj ;)!!

Posted

Taaaa, moje marzenie było średnio-duże, kudłate, białe i jedno:evil_lol:, max jeszcze jedno małe kudłate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, białe

Posted

Erazm napisał(a):
Taaaa, moje marzenie było średnio-duże, kudłate, białe i jedno:evil_lol:, max jeszcze jedno małe kudłate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, białe

To jeszcze wszystko przed Tobą :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='DIF']Piszesz maila do Pani Magdaleny Ciszewskiej, która jest sekretarzem redakcji z prośbą o wstawienie psiaka do kącika adopcyjnego. Jeśli ma miejsce to wstawia. Musisz w mailu załączyć zdjęcia w formacie JPG a także krótko opisać sytuację psiątka. Mail do Pani Magdy: m.ciszewska@wprost.pl
Działaj ;)!!

DZięki :loveu:

Posted

[quote name='Erazm']Taaaa, moje marzenie było średnio-duże, kudłate, białe i jedno:evil_lol:, max jeszcze jedno małe kudłate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, białe

O takie jak to?:

Sorki, ale ona jest już zarezerwowana...............:evil_lol:

Posted

[quote name='Erazm']Cioteczko, Barrego nie da się już u mnie upchnąć bo...plus yoorek

Ale Barul pasuje do tej gromady :crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!! Ojej.... może się jednak skusisz...:eviltong:. Zobacz jaki on cudny jest :iloveyou:

to fotoski z dzisiaj:

Przepraszam, że dwa pierwsze są nieostre, ale i tak wklejam!!!

Posted

A kysz psiary przebrzydle:eviltong::evil_lol::evil_lol: Matka by sie wyprowadzila, zamieszkala pod mostem, a ja musialabym przeniesc sie na wieki do domu........A tak powaznie, to trzymam kciuki za Barego, bo rasa futerkowcow podworzowych jest najlepsza:lol:.
Kiedy- kiedy wroce :cool3:i ogarne :lol:wszystkie zalegle sprawy:shake:, bo juz wiem, ze po powrocie czeka mnie maly kierat psowy i nie tylko