Hotel KADIF Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 majqa napisał(a):Nieporozumienia tu nie ma Wet-Siostro!!!:lol: Margo jest mniamniuśna, a DIF wie doskonale, że sobie z niej jaja robię i mam nadzieję, że choć na moment się uśmiechnęła, choć na moment, bo wiem, w jakim i dlaczego jest dołku. Baruniu, co z Tobą począć??? :-( Zawsze jak wchodzę na jakiś wątek i Ty na nim jesteś to się uśmiecham, wiesz przecież :buzi:!!! Tor działania obrałam taki. Rozmawiałam z EMIR. Mam zgodę p. Krysi na powieszenie tabliczki z logo Fundacji oraz napisem, że pies znajduje się pod opieką Fundacji EMIR oraz namiarami na mnie. Rozmawiałam z wetem. Wystawi zaświadczenie, że Bary był szczepiony przeciwko wściekliźnie, żeby nikt się nie przyczepił ani do Fundacji ani do mnie, że niby pod naszą opieką a nieszczepiony. A w poniedziałek pogadam z p. Małgosią, czyli "rodziną" na temat tego zadaszonego kojca dla Barego ... u niej! Aha i dam jej tę obrożę z adresówką. Może uda jej się założyć!! Quote
ANETTTA Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 super ze chociaz tyle albo az tyle mozna zrobic Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Bary, "poddaj się adresówce"!!! Dziękuję DIF!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cekinka13* Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No to chyba powoli zaczyna się układać Baremu! :) Quote
Gosiapk Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To jakie są ustalenia? Będzie mieszkał u kogoś, ale będzie pod opieką Emirka? Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Gosiapk napisał(a):To jakie są ustalenia? Będzie mieszkał u kogoś, ale będzie pod opieką Emirka? Tak, opieka Emir, a próba ulokowania Barego u rodziny zmarłej (czyli nie na obecnej posesji), w zabezpieczonym przed ucieczką kojcu (z którego to Bary już dawał dyla, niestety). Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Barusiu, mordeczko, pewniec z początku zachwycony to ty nie będziesz, ale potem już napewno :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 DIF jak chcesz zrobić tabliczkę? Czy wystarczy na A4 zafoliowana? To znaczy nawet powiedzmy 1, 3 , 4 żeby w paru miejscach wisiały Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Isadora7']DIF jak chcesz zrobić tabliczkę? Czy wystarczy na A4 zafoliowana? To znaczy nawet powiedzmy 1, 3 , 4 żeby w paru miejscach wisiały Myślałam o takiej małej formatu A5. I tylko jednej, na furtce tej posesji. Żeby wszyscy wiedzieli, że tu mieszka Bary i nie można go "tknąć paluchem" bo jest pod opieką EMIR. A wydaje mi się, że wystarczy jedna, bo przecież Kaja zrobiła plakaciki zalaminowane (dzisiaj jadę z dzieciakami rozwieszać), więc nie potrzeba więcej. Dzisiaj spróbuję powalczyć z tą moją drukarką i zrobić. Jak mi się uda to zostanie mi tylko zalaminowanie. Ale tak sobie pomyślałam, że taka tabliczka by super wyglądała z takim Barusiem w tle, jak na tych plakacikach od Folen. Ale nie śmiem już prosić :oops:!! Quote
Wet-siostra Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Czyli...Może zbliża się pozytywne zakończenie tułaczki Barego??? Trzymam kciuki,by wszystko się udało!!!:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Gosiapk napisał(a):To jakie są ustalenia? Będzie mieszkał u kogoś, ale będzie pod opieką Emirka? Bary praktycznie od samego początku jest na stronie EMIR w kąciku adopcyjnym psów przebywających pod opieką wolontariuszy. Gdzieś chyba już o tym pisałam ...;) Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dziewczyny, sorki za offa, ale potrzebuję na cito wzór umowy adopcyjnej. Dziś jadę z chartowatym z mojego podpisu na spotkanie z potencjalnym domkiem, a ja się nie znam na adopcji psów :shake: Domek sprawdzony i super jest :loveu: Teraz tylko kwestia polubienia się psinków :cool3: No i ta umowa :roll: Quote
Isadora7 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='DIF']Myślałam o takiej małej formatu A5. I tylko jednej, na furtce tej posesji. Żeby wszyscy wiedzieli, że tu mieszka Bary i nie można go "tknąć paluchem" bo jest pod opieką EMIR. A wydaje mi się, że wystarczy jedna, bo przecież Kaja zrobiła plakaciki zalaminowane (dzisiaj jadę z dzieciakami rozwieszać), więc nie potrzeba więcej. Dzisiaj spróbuję powalczyć z tą moją drukarką i zrobić. Jak mi się uda to zostanie mi tylko zalaminowanie. Ale tak sobie pomyślałam, że taka tabliczka by super wyglądała z takim Barusiem w tle, jak na tych plakacikach od Folen. Ale nie śmiem już prosić :oops:!! Co chcesz mieć na tej tabliczce? Oprócz Barrego (ja od razu nie wyobrażałam sobie bez Barego), logo EMIR i twojego telefonu? Ja bym jednak przy a4 obstawała i obok doczepiła zrywane kartki z telefonem Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Margo05 napisał(a):Dziewczyny, sorki za offa, ale potrzebuję na cito wzór umowy adopcyjnej. Dziś jadę z chartowatym z mojego podpisu na spotkanie z potencjalnym domkiem, a ja się nie znam na adopcji psów :shake: Domek sprawdzony i super jest :loveu: Teraz tylko kwestia polubienia się psinków :cool3: No i ta umowa :roll: Mam super umowę. Dawaj maila to Ci w ciągu godziny podeślę, bo teraz jadę z ogłoszeniami Barego i do sklepu. Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Isadora7']Co chcesz mieć na tej tabliczce? Oprócz Barrego (ja od razu nie wyobrażałam sobie bez Barego), logo EMIR i twojego telefonu? Ja bym jednak przy a4 obstawała i obok doczepiła zrywane kartki z telefonem W sumie może byś A4. Coś takiego może::hmmmm: ----------------------------------------------------------------- LOGO FUNDACJI (EMIR Fundacja Dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych) Na tej posesji mieszka Brutus. Jego opiekunka zmarła! Pies znajduje się pod opieką fundacji EMIR. Kontakt w sprawie psa: Fundacja..... Wolontariusz z Halinowa ................ Dokument szczepienia przeciwko wściekliźnie do wglądu u wolontariusza. -------------------------------------------------------------------- Tylko suche informacje... Quote
kasikitd Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Aniu, ja myślę, że nie może być tak sucho, tzn. : "Na tej posesji mieszka Brutus, jego pani zmarła." To brzmi jakby tak miało być, tylko to jest taka zwykła informacja, może dopisać coś w tym stylu : "Na tej posesji mieszka samotny pies, bez pani i pana, jego pani zmarła." Jak myślicie? Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 kasikitd napisał(a):Aniu, ja myślę, że nie może być tak sucho, tzn. : "Na tej posesji mieszka Brutus, jego pani zmarła." To brzmi jakby tak miało być, tylko to jest taka zwykła informacja, może dopisać coś w tym stylu : "Na tej posesji mieszka samotny pies, bez pani i pana, jego pani zmarła." Jak myślicie? Kasiul! Tu nie chodzi o to, żeby wzruszyć czyjeś serce.... Tu chodzi o to żeby powstrzymać potencjalne zagrożenie dla Barego!! Hycla czy ewentualnych, "okrutnych" spadkobierców. Chcę, żeby mieli świadomość, że nic nie mogą Baremu-Brutusowi zrobić, bo on ma za sobą potężną Fundację!!! Quote
kasikitd Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No tak, rozumiem. Mam tylko nadzieję Anulka, że żadne zbiry nie będą chciały się z takim samotnym stróżem brzydko zaprzyjaźniać. Quote
Isadora7 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 DIF Wyrzeźbiłam ulotkę. Format A4. Jak ci pasuje to najlepiej drukowac z pliku (pdf) który sobie ściągniesz tutaj: z tego będzie najlepsza jakość http://www.sendspace.pl/file/HcvGdqj0/ ewentualnie zrobiłam w wordzie i możesz ściągnąć tutaj: http://www.sendspace.pl/file/UKTeQnDJ/ no i jeszcze jako obrazek jpeg do ściągnięcia tutaj: http://www.sendspace.pl/file/9wwH1BVy/ Oczywiście najpierw obejrzyj w miniaturze, bo może ci się nie podoba, albo masz jakieś uwagi, znalazłaś błędy (daj znać to poprawię) Jak będziesz miała problemy ze ściągnięciem z hostingu daj znać wyślę ci na maila. Quote
Cekinka13* Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No bomba :crazyeye: :crazyeye: Świetne!! Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Isadora7']DIF Wyrzeźbiłam ulotkę. Format A4. Jak ci pasuje to najlepiej drukowac z pliku (pdf) który sobie ściągniesz tutaj: z tego będzie najlepsza jakość http://www.sendspace.pl/file/HcvGdqj0/ ewentualnie zrobiłam w wordzie i możesz ściągnąć tutaj: http://www.sendspace.pl/file/UKTeQnDJ/ no i jeszcze jako obrazek jpeg do ściągnięcia tutaj: http://www.sendspace.pl/file/9wwH1BVy/ Oczywiście najpierw obejrzyj w miniaturze, bo może ci się nie podoba, albo masz jakieś uwagi, znalazłaś błędy (daj znać to poprawię) Jak będziesz miała problemy ze ściągnięciem z hostingu daj znać wyślę ci na maila. Isadorka!!! Co Ci mam powiedzieć..... nie wiem po prostu.....:oops: "Współpraca" z Tobą to czysta przyjemność!!!!!!:buzi::iloveyou: Masz u mnie wszystko co zechecesz....!!!! I flaszkę.... :drinking: i obiad :eating:.... i kafkę....... :kaffee_2: I inne takie.....:eviltong: Quote
Erazm Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Isadorka ja moim moherkiem scieram pylek sprzed Twoich stop:cool3::lol: Quote
Isadora7 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Erazm napisał(a):Isadorka ja moim moherkiem scieram pylek sprzed Twoich stop:cool3::lol: Mojego mohera i tak nie przebijesz. Wołałaś mnie u Axela - co się stało? Quote
Recommended Posts