Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 I kolejny piękny wiersz... A to wszystko dla Ciebie Bareńku, byś wreszcie znalazł domek! Quote
zdrojka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To i ja spróbowałam wierszoklectwa :evil_lol: [FONT=Times New Roman]Bary miał bary[/FONT] [FONT=Times New Roman]I dalej je ma...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tylko po co mu one?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kogo bronić ma?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pani odeszła[/FONT] [FONT=Times New Roman]Świat już nie ten.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest bardzo smutny[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak mija dzień za dniem...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale on ma nadzieję[/FONT] [FONT=Times New Roman]Że znajdzie się ktoś[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kto da mu sens życia[/FONT] [FONT=Times New Roman]I jego własną kość.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Że ten ktoś go przytuli[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pogłaszcze, wymizia[/FONT] [FONT=Times New Roman]I nie wyrzuci na bruk,[/FONT] [FONT='Times New Roman']Będzie sensem jego życia.[/FONT] Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Piękne są te Wasze wiersze. Też muszę kiedyś spróbować. ;) Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial Black]Bary gdybyś ty ten tak smutny dzień zakończył swoim domkiem, byłabym szczęśliwa[/FONT] Quote
Avaloth Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 niech te wiersze pomogą Ci Barry ! po domek ! jak najszybciej Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No i proszę,do czego to doszło...Nagle tylu poetów na dogomanii...:loveu: Wszystko dla Barego!!! BARY BARY BARY BARY BARY BARY BARY SZUKA DOMU!!!!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='zdrojka']To i ja spróbowałam wierszoklectwa :evil_lol: [FONT=Times New Roman]Bary miał bary[/FONT] [FONT=Times New Roman]I dalej je ma...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tylko po co mu one?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kogo bronić ma?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pani odeszła[/FONT] [FONT=Times New Roman]Świat już nie ten.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest bardzo smutny[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak mija dzień za dniem...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale on ma nadzieję[/FONT] [FONT=Times New Roman]Że znajdzie się ktoś[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kto da mu sens życia[/FONT] [FONT=Times New Roman]I jego własną kość.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Że ten ktoś go przytuli[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pogłaszcze, wymizia[/FONT] [FONT=Times New Roman]I nie wyrzuci na bruk,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Będzie sensem jego życia.[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdrojka! Wiesz.. jesteś coraz lepsza....:evil_lol: Te banery.... i wiersze....SUPER!!!!! :loveu::loveu::loveu: A ja dzisiaj byłam ok. 12 u Barusia, ale jego nie było :placz:!!! Cekinka czy jutro i w niedzielę dasz radę podejść z jedzonkiem???? Bo ja dzisiaj "lecę"nocą z Nelsonem do Gdańska i wracamy w niedzielę w nocy..... Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Szkoda, że Barego nie było. :-( Na pewno gdzieś poszedł. Jutro pewnie będzie. :) Do góry! Quote
zdrojka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Georgia]A póki co[/FONT] [FONT=Georgia]Bary czeka gdzieś[/FONT] [FONT=Georgia]I zimno mu,[/FONT] [FONT=Georgia]Boi bardzo się,[/FONT] [FONT=Georgia]Że nie znajdzie na czas[/FONT] [FONT=Georgia]Swego człowieka[/FONT] [FONT=Georgia]Że teraz już tylko[/FONT] [FONT=Georgia]Śmierć n[/FONT][FONT=Georgia]a niego czeka...[/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Cekinka13* napisał(a):DIF, oczywiście! Dzięki!! Zrób mu jakieś fotki może....;) dla zachęty!!! Może jakiś dogomaniak się zakocha w nim wreszcie :eviltong: Quote
majqa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziewczyny mam kłopot z odnalezieniem tego, o co mi biega bo wątek zrobił się mega długi (wiersze). Tak poza dogo, gdzie ten pies został ogłoszony? Net? Lecznice? Plakaty? Ogłoszenia w prasie? Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Bary Ślicznoto ciotka nie była u ciebie ale miała internet "zdechnięty". A teraz musi się zabrać za sajgon jaki się zrobił (ogłoszenia co miały wczoraj być i nowe rany ile roboty) Quote
Wet-siostra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wiersze???To dla Barego!!!Zakładamy na DOGO grupkę poetycką,zgłaszam się na prezesa...:evil_lol:Kto chętny niech się wpisuje i kleci wiersze dla Barego!!! Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja może poprobuję, kiedy mi wena przyjdzie. ;) Narazie ostatnio trochę mi jej braknie. :roll: Do góry, Barusiu! Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Byłam dziś u Barunia ;). Strasznie się ucieszył (przynajmniej on się cieszy na mój widok :evil_lol:), był bardzo głodny i miał dobry humor :razz:. Niedługo wstawię fotki :loveu: Quote
majqa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 majqa napisał(a):(...)Tak poza dogo, gdzie ten pies został ogłoszony? Net? Lecznice? Plakaty? Ogłoszenia w prasie? Ponawiam pytanie, jakoś przeszło bez echa. Gdzie pies ma ogłoszenia bezterminowe i aktualne??? Quote
Recommended Posts