Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Wet-siostra']dlaczego wciąż jestem sam nikt nie chce mnie zabrać do domu dlaczego tułam się wciąż stare deski służą mi za schronienie dlaczego tak musi być dlaczego nikt na mnie nie czeka tak bardzo już nie chcę być sam tak bardzo potrzebuję człowieka.... BARY SZUKA DOMU!!!!! [quote name='kaja555']Bary :-(:-(:-( Przestańcie bo ja ryczę, a jestem w pracy:placz::placz::placz: Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Leży zasmucony Bary przy domu swego bramie patrzy na pędzące samochody -czy jestem komuś potrzebny wszyscy gnają na oślep nawet się nikt nie zatrzyma nie pomyśli by dać miskę wody kęsek chleba jedynie dziewczyny z dogo znajdują czas dla niebogi przychodzą z namiastką miłości dają chwile zapomnienia ale to tak niewiele ale to tylko minuty a Bary siedzi i czeka aż w końcu go ktoś zauważy przygarnie zabierze do domu już na stałe Quote
zdrojka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To ja też spróbowałam sił w banerkowaniu, to na razie początki, więc nie krzyczcie... A Barunio przy okazji w górę :p Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Krzyczeć???A niby za co???Ja pewnie nigdy w życiu się tego nie nauczę...Na razie z wielkimi oporami usiłuję opanować wklejanie zdjęć...Ale nie do końca mi to wychodzi...:angryy: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Arial Black][/FONT][FONT=Arial Black] Fajniusi banerek :) BARY WIDZISZ MASZ CORAZ WIĘCEJ CIOTEK. [/FONT] Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No coraz więcej jest ciotek. :cool3: Do góry! Quote
Cekinka13* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 DIF, to jak, wyręczyć Cię jutro, jeśli chodzi o Barego? :p Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Skacz Baruniu jak najwyżej i nie poddawaj się ! Quote
Becia66 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dobrze że przynajmniej biedak głodny nie jest....:shake: Quote
majqa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Niech ten weekend przyniesie Ci czyjeś zmiłowanie. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 majqa napisał(a):Niech ten weekend przyniesie Ci czyjeś zmiłowanie. Obiema łapkami pod tym się podpisuję Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 pada deszcz a ja ciągle mieszkam na ulicy nie liczę już dni wszystkie zlały się mi w jedno pasmo czy dmie wiatr pada śnieg czy lśni słońce ciągle sam wiecznie sam bez perspektyw CZY KTOŚ DA MI DOM??? Quote
Recommended Posts