Kamusia16 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 a teraz Cię zaskocze jej matka to mix sharp pey'a i onka a tata nieznany :razz: Quote
gops Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 o kurcze to mnie zaskoczylas:) ale naprawda ladna sucz :) Quote
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 może wiesz jak nauczyc ją by szła prosto na smyczy ? bo jak idziemy to wpada mi pod nogi i strasznie ciągnie Quote
gops Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mam ten sam problem i tez nikt niewie jak mi pomoc wiec w tym przypadku nie pomoge :) Quote
an1a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ja ćwiczyłam ze swoim do upadłego, chodzenie po kwadracie i korygowanie. Ale druga sprawa że ciężko takiego dużego 'szczeniora' utrzymać bo jedyne czym jest zainteresowany to zabawa :) Mojego też nosiło, ale jak dorósł było o niebo lepiej. Quote
WŁADCZYNI Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja uczę i uczyłam bez korekt. Oraz informuję psa o zakrętach jak idziemy na luzie w czasie sportowego idzie przyklejona do nogi więc bez komend na skręty. Saczkiem można prowadzić, albo za targetem. http://www.dogs.gd.pl/kliker/praktyka/luzna_smycz.html tu więcej Quote
Recommended Posts