Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']nogi ma faktycznie MEGA :smile:
zdjęcia są boskie , zwłaszcza jak już na facebooku pisałam, ten bokeh :loveu: Dzięki :)

[quote name='evel']http://i717.photobucket.com/albums/ww179/vpassione/wystawy/2012_09_15 CAC Chorzow/axaemmaavia45of67kopia.jpg :mdleje:

Kobieto, przez Twojego małego łobuza się zastanawiam, czy dokonałam dobrego wyboru odmiany :evil_lol: Zawsze można jeszcze raz pomyśleć i zweryfikować wybór :D

[quote name='fankafanty']Strasznie lubię ten okres dłuuuuuugich łap u szczeniaków :loveu: U nas już niestety zanika powoli :lol:
Kurcze, czarne też mi się zaczynają coraz bardziej podobać :p Etap długich łap jest całkiem przyjemny (ale chyba bardziej mnie cieszy, bo wiąże się także z utratą zębów :diabloti: ), jednak po nim następuje brak proporcji i nie wiem czy jestem gotowa na to :look3:
Wiadoma sprawa, czarne obok rudego stoi niedaleko :D Mogę się podroczyć? Mama Gipsa będzie w przyszłym roku kryta terwikiem po maliniakach :razz: Wybierzcie się na herbatkę :D

Powoli się pakuje, w niedzielę z Brendziuszem jedziemy na klubówkę, trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='vpassione']
Mama Gipsa będzie w przyszłym roku kryta terwikiem po maliniakach :razz: Wybierzcie się na herbatkę :D

Powoli się pakuje, w niedzielę z Brendziuszem jedziemy na klubówkę, trzymajcie kciuki :)[/QUOTE]

Oooo, a jakieś szersze info można znaleźć? :razz: Będziemy zaciskać :kciuki:

Posted

[quote name='vpassione']
Etap długich łap jest całkiem przyjemny (ale chyba bardziej mnie cieszy, bo wiąże się także z utratą zębów :diabloti: ), jednak po nim następuje brak proporcji i nie wiem czy jestem gotowa na to :look3:
Wiadoma sprawa, czarne obok rudego stoi niedaleko :D Mogę się podroczyć? Mama Gipsa będzie w przyszłym roku kryta terwikiem po maliniakach :razz: Wybierzcie się na herbatkę :D

Powoli się pakuje, w niedzielę z Brendziuszem jedziemy na klubówkę, trzymajcie kciuki :)
[/QUOTE]

U nas zęby też już lecą, jeszcze tylko koszmarne kły zostały :diabloti:
Aaaaaaa żadnych herbatek w najbliższym czasie :mdleje::grab: :mdrmed: Moje mieszkanie i mój mąż tego nie przeżyją :lol:

A tatuś Gipsa duuuużo bardziej mi się podoba :loveu: :siara:

Bawcie się dobrze na klubówce i powodzenia :kciuki:

• 3 weeks later...
Guest wolfheart
Posted

witamy:p cudne czarne futra :) będziemy zaglądać.

Posted (edited)

[quote name='eria']też chcę takie zdjęcia czarnej :placz::loveu:;-) Ty to masz dość zdjęć swoich suk! :eviltong:

[quote name='Paula03']Witamy :smile: Będziemy zaglądać częściej :smile:

http://i717.photobucket.com/albums/ww179/vpassione/spotkania/2012_10_13i14/gippo4of9kopia.jpg
Cuudo :loveu:
[quote name='marta.k9080']witamy:p cudne czarne futra :) będziemy zaglądać. Hej, zapraszamy :)

Tak się prezentuje młody

I słodki Brendziut

Edited by vpassione
Posted

[quote name='Maalwi']ale śmieszny, chudziutki :smile:
śliczne fotki! Dzięki! Wagowo idzie idealnie, szczypiorek bez zbędnej masy :)

[quote name='phase']witamy. :smile:
Jakie tu piękne fotki i przecudne psy! Witamy, dziękujemy i zapraszamy :)

[quote name='Natula']znalazłam czarne dziecko w galerii Erii więc przyszłam poogladać, uroczy maluch :loveu: Już nie taki maluch ;-) Zrównał się wzrostem z Brandy.

Dzieciaki

Posted

eria napisał(a):
cudne są te fotki :)
ciekawe jak wzrostowo by z Dumą wyglądali teraz, trzeba się kiedyś umówić na spacer znów
Też mi się podobają ;)
Wyglądałby przy niej śmiesznie, albo co najmniej jak karykatura psa :D W każdym razie ciekawe byłoby spotkanie po 3 miesiącach intensywnego wzrostu :) Jakbyś miała ochotę na wpkiw to koniecznie daj znać :)

Posted

[quote name='Culineo']jestem i ja :D przybyłam od erii :) śliczne psiaki i cudowne zdjęcia ;)[/QUOTE] Hej! Dzięki :)

[quote name='Maalwi']w jakim wieku zaczynają siwieć pyszczki u czarnulców?[/QUOTE] Żeby się zbyt nie powtarzać ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/107644-gang-czarnych?p=18649557#post18649557"]LINK[/URL]
U Brandy znów tej siwizny przybyło, ale ja to dopiero potrafię zauważyć/porównać po zdjęciach.

Młody się zmienia i zmienia, teraz takie mamy pyszczydło ;)
[IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/73815_503407873012443_76084868_n.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...