Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Brandy (ur. 19 października 2007):

Gippo (ur. 17 maj 2012)

Pegi (15.11.1999-28.05.2013 )

Shila (2003-21.10.2009 )

Ginger (2010r :-( ):

Razem (Pegi, Shila, Brandy i Ginger)

Edited by vpassione
  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ ciekawy zestaw :) :)

Mam słabość do błękitno pręgowanych pipetek..... wszystkie dziewczyny wyglądaja bardzo sympatycznie, ale Shila spodobała mi sie ogromnie :)

Posted

hmm tak ze zdjęcia to bardziej pipetowe proporcje ma niż greyowe- ale cokolwiek w niej siedzi- urocza z niej panna!! i te paski.......................

Posted

[quote name='Ad@']Piekne sunie
wysciskaj je ode mnie:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Tak jest :)

[quote name='Ina&Fun']Psiaczki śliczne :) I naszą córcie przypadkowo znalazłam:multi:[/quote] No proszę, proszę :cool3:

[quote name='Ambra']a skad masz Shile? sliczna sunia! ale skad taki klusowniczy mix u Ciebie?[/quote] woj. Świętokrzyskie(to chyba wiele tłumaczy?). Całe województwo to pajęczyna kłusowników.. :shake:

• 3 weeks later...
Posted

Spacerek:

Brandy w czarnym towarzystwie:

Po takim spacerze moje diablątko pada i śpi.

Moje czarnuchy..

Pegi oczywiście cała ubrudzona(ślina Brandy+ziemia=efekt, który widzimy na zdjęciach), a Brandy wiecznie w biegu. Radosne głuptasy.

• 3 months later...
Posted

[quote name='Tinka:)']http://forum.owczarkibelgijskie.pl/files/di_trevi_19_174.jpg
ale ma śliczną buzię, wyrosła Ci panna:loveu::loveu:
opowiedz coś o niej, bo tak tu ciiicho:razz:
Wyrosła, wyrosła, za 4 dni będzie miała 10 miesięcy.
A opowiedzieć, coś konkretnego? Jak to belg jest z niej wielkie ADHD, ale ukierunkowujemy ten wulkan energii na różne czynności. Za żarcie zrobi wszystko, a za piłkę, jeszcze więcej. Ćwiczymy - póki co przyziemnie - frisbee, i w ogóle jestem zadowolona, że ją wciągnęło, bo na początku kręciła nosem na dysk z jakiegokolwiek materiału by nie był. Ze mną, jest gotowa robić wszystko i to z niesamowitym zapałem.
:loveu: