Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Tak w ogóle to kto sędziował w Jarosławcu?

• 2 weeks later...
Guest Reyes
Posted

Dzięki Kasia

Łaaaadnie Ci Ceduś stoi Mateusz!

Posted

MateUsz ty dopiero od tego sezonu bierzesz udział w MP? Bo chciałam sprawdzić jak Ci poszło w poprzednim sezonie, ale w ogóle Cie nie ma na liście tych, co brali udział (nie chodzi mi o finały, tylko ogółem nawet o tych, co mieli kilka punktów) - no chyba, że jakoś przegapiłam, ale nie znalazłam i pomyślałam, że dopiero zaczynasz. Jesli tak, to wielkie gratulacje, bo idzie Ci świetnie! Jesteś 'samoukiem' czy ktoś Cie uczy?

Posted

A dzięki!! Mój debiut w MP był w Kielcach '07... więc nie mogłaś mnie znaleźć na liście MP.
A na normalnym ringu to już wcześniej...
Jeżeli chodzi o MP to 'samouk' . Na normalnym to troche ciocia i troche podpatrywałem :)

Posted

Dzięki, właśnie weszłam i przeczytałam te wszystkie trzy notki, które narazie są i ogółem przejrzałam.. :) E.. w moim otoczeniu też jest wyśmiewana moja pasja do psów.. w gimnazjum było najgorzej, masakra... teraz w liceum już jakoś szybciej ludzie się do tego przyzwyczaili i jakoś normalniej na to patrzą ... ale jak byłam w gimnazjum to masakra i wiele nieprzyjemności przez to miałam, a nie daj Boże, jak już puchar mój pies przywiózł czy złoty medal, to 'szydera ogromna' ... Nie martw się, trzeba robić to, co się w życiu kocha :) Ja przez takich kretynów nie zrezygnuje z kynologii, Ty też się trzymaj... :)
No i żeby OT nie robić... To fajna relacja z Jarosławskiej wystawy, tylko mi tam tego zdjęcia z niedzieli brakuje :) Wklej, wklej! :)