martyna. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wyniki młodszej w Lesznie : Sobota: 1.Ola z Borzojem + Zw.Dnia 2.Ela z Aridale Terrierem 3.Prezenterka z West highlandem 4.Martyna(ja) z Basenji Niedzela: 1.Ola z Borzojem(nie wiem czy Zw.Dnia tez) 2.Martyna(Ja) z Pudlem srednim 3.Prezenterka z Shih-tzu 4.Ela z Aridale Terrierem Quote
lonka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Martyna2006 napisał(a):Wyniki młodszej w Lesznie : Sobota: 1.Ola z Borzojem + Zw.Dnia 2.Ela z Aridale Terrierem 3.Prezenterka z West highlandem 4.Martyna(ja) z Basenji Niedzela: 1.Ola z Borzojem(nie wiem czy Zw.Dnia tez) 2.Martyna(Ja) z Pudlem srednim 3.Prezenterka z Shih-tzu 4.Ela z Aridale TerrieremGratulacji dla Oli z borzoj!!!!!:loveu:Prezenterka z shih-tzu to Patrycja;)Martyna rowniez gratuluje!!!!ola zostala prezenterem dnia!!!!!!!!! Quote
Amberka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Martyna2006 napisał(a):Wyniki młodszej w Lesznie : Sobota: 1.Ola z Borzojem + Zw.Dnia 2.Ela z Aridale Terrierem 3.Prezenterka z West highlandem 4.Martyna(ja) z Basenji Niedzela: 1.Ola z Borzojem(nie wiem czy Zw.Dnia tez) 2.Martyna(Ja) z Pudlem srednim 3.Prezenterka z Shih-tzu 4.Ela z Aridale Terrierem a kto wygrał w starszej?? kto sędziował??? Quote
lonka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Amberka napisał(a):a kto wygrał w starszej?? kto sędziował???kto wygral to nie widzilam bo szykowalam pieska na bisy.A sedziowala pani Maria Bruska Quote
Asta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja zjawiłam się tylko w sobotę w Lesznie, bo nie będe wam opowiadać histori z niedzielą... Nie przeszłam eliminacji, bo piesek (tak mówiła właścicielka) ma tendencje to trzęsienia się na ringu, ale cóż, nawet najlepszym się zdarza. Płaczu nie było, ale za to był usmiech i nadrobimy ta stratę w Czaplinku ;) Quote
Pheobe Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Witam!!!! Ola z borzojem - Yoramem wygrala oba dni wystawy!!!! :multi: Przedstawiam zdjecia zwyciezczyni... Zdjecia byly robione w niedziele... Na pierwszym, tuz za Ola stoi zwyciezczyni grupy starszej!!! Bravo dla obydwu handlerek!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Asta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dlaczego mnie wyniki nie zdzwiło...? :lol: Olu Gratz Quote
lonka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Mam fotke z niedzieli z podium mlodszej grupy czy ktos moze wsawic(bo ja nie umiem:oops: ) Quote
Pheobe Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='lonka']Mam fotke z niedzieli z podium mlodszej grupy czy ktos moze wsawic(bo ja nie umiem:oops: ) Lonka!!! Wyslij na benenatus@tlen.pl - ja wstawie..... ;) Quote
lonka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Pheobe']Lonka!!! Wyslij na benenatus@tlen.pl - ja wstawie..... ;)Dziekuje jusz wyslalam;)Wspołczuje dziewczynom na ringu, bo ten silny wiatr i obsługa chodząca z kwiatami (najbardziej był potrzebny kwiat posrodku ringu:angryy:). Quote
Pearl Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gratulacje dla Oli, szczerze podziwiam jej prace i opanowanie psa w ringu. Quote
Pheobe Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Zdjecia z MP w Lesznie przeslane przez Lonke.... ;) Quote
flashka-g Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A to nasza mała podopiekunka- Patrycja Woźniak z Opola- której moja siostra i ja jesteśmy "promotorkami" pracy;] TAK DALEJ PATI!!!;) Moją kochaną biedną Necie to prawie ten wiatr porwał:roll: Quote
Asta Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Kurcze, a Patka mi nci nie mówiła, że ją "szkolisz" :) Quote
lonka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='flashka-g'] A to nasza mała podopiekunka- Patrycja Woźniak z Opola- której moja siostra i ja jesteśmy "promotorkami" pracy;] TAK DALEJ PATI!!!;) Moją kochaną biedną Necie to prawie ten wiatr porwał:roll:Patrysia nie jest zalogowana na tym forum;) Ale bardzo dziękuje swoim nauczycielkom za wszystko co dla niej robia:Rose: Quote
paulinka13 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 nie znam Partycji, ale gratulacje dla niej. jej fotka z wystawy jest tez w miesieczniku "moj pies". kto z was bedize w Olsztynie albo w Sopocie?? Quote
lonka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 paulinka13 napisał(a):nie znam Partycji, ale gratulacje dla niej. jej fotka z wystawy jest tez w miesieczniku "moj pies". kto z was bedize w Olsztynie albo w Sopocie??Dziekuje bardzo w imieniu Patrycji.:loveu: W gazecie fotka z Opola.Tam także jest fotka dziewczynki z starszej grupy:lol: Quote
Recommended Posts