LAURA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 heyka:) ja teraz będe w NDM- w sobote ze sznaucerkiem min a w niedziele z whippetem :D mam nadzieje,że zdąze w niedizele na mp bo mam dwa psy do wystawienia.... a wie ktoś kto bedzie w ndm sędziował jh ???? Pozdr. Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ja niestety nie wiem Lauro kto sędziuje (oczywiscie nic nie jest napisane :roll:) Mam nadzieje, że moja sisi bedzie do Inowrocławia jechac, bo ona ma Jack russella (mały i mysliwski), a jak nie to porzycze od kogos... A B.J nie wezme, bo podobno wystawiam go "na za grubej ringowce" i "krzywo biega" Quote
GUCIA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Czy ktoś się wybiera do N.D.M na MP. Ja będe na pewno:lol: :lol: :lol: pozdrawiam LAURA.. Quote
Asta Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No to moje kochane juz nie moge sie doczekac wynikow :) Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 hehe Wy będziecie na MP a ja normalnie zasuwać będę bo znowu na prezentera się nie wyrobie:lol: Quote
GUCIA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A kto z was wybiera się do N.D.M???? :lol: :lol: Jestem Laura i też biore udział w MP:lol: .Jo-Jo będzisz w N.D.M i wybieżesz sie na JH:lol: :lol: :lol: pozdrawiam LAURA. Quote
jo-jo Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 GUCIA napisał(a):A kto z was wybiera się do N.D.M???? :lol: :lol: Jestem Laura i też biore udział w MP:lol: .Jo-Jo będzisz w N.D.M i wybieżesz sie na JH:lol: :lol: :lol: pozdrawiam LAURA. do NDM jedziemy ale ja na JH się nie nadaje i nei wybieram :lol: Quote
Recommended Posts