Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agasiu różnie bywa... Słyszałam, że raz Cie pchaja do straszej raz młodszej... Ale skoro tak mówisz ;) A zresztą Cavalierka jezeli sie nie myle tez jeszcze w młodszej startuje i bardzo z tego się ciesze ;)

Posted

Asta napisał(a):
Agasiu różnie bywa... Słyszałam, że raz Cie pchaja do straszej raz młodszej... Ale skoro tak mówisz ;) A zresztą Cavalierka jezeli sie nie myle tez jeszcze w młodszej startuje i bardzo z tego się ciesze ;)

Do starszej pchali wtedy kiedy w mlodszej bylo 20 osob a w starszej 3 ;) Ale to wtedy przerzucali nawet 10 latkow :cool1:

Posted

Hej, ja od początku na MP jestem w starszej t.j od sierpnia 2004 (urodziłam sie w 1990)

Ale mi tak dobrze, dużo sie nauczyłam, ale nadal sie ucze od innych

Pozdrawiam,
Sheltia

Posted

Tak ja jestem jeszcze w młodszej ;) Na forum JH taka jedna Patrycja napisała: "po co trzeba na MP występować z rasowym psem skoro liczy się prezenter a nie pies?" wymyśliłam sobie takie porównanie: skoro tak to po co ubierać się elegancko do wystawiania psa na ringu,a nie przyjść w dresach skoro i tak liczy się pies,a nie prezenter?:lol:

Posted

Doskonałe porównanie ;) Ja sobie nie wyobrażam jakbym nie mogła w swoim stroju psa nie wystawic... I nigdy w zyciu psa w czyms nie eleganckim wystawiałam

• 2 weeks later...
Posted

Siemka! Nazywam się Natalka, jestem z Warszawy i mam sznaucerka miniaturowego o odcieniu czarno-srebrnym z hodowli Imszar :D
Jestem w podobnej sytuacji co gazuś bo też chcę spróbować na
jh, ale nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Potrzebuję kogoś kto by mi wyjaśnił te wszystkie figury, do jakiej nogi się zaczyna i jak nie zasłaniać psa kiedy sędzia zmienia miejsce ciągle :D
Mam też pytanie na temat pożyczania od kogoś obcego psa? Jak to jest poprostu podchdozicie i pytacie czy możecie pożyczć na mp?? :D

Posted

Asta napisał(a):
Natalko, raczej nie, ale możesz np. napisac na dogomani w topicu Wrocław jakbys jechała i się pytasz czy ktos pozyczy ci psa na mp ;)

No dzięki, ale kto mnie nauczy ;( a do Wrocławie akurat nie jadę ;)

Posted

W między czasie też mi Asta powiedziała :) To kto mi takich głupot nagadał, że tą od tej a tą od tej :P
A co robić kiedy sędzia zmienia miejsce np. w figurze koło, bo ja bym pewnie się w tej ringówce zaplątała :D