Agasia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dla mnie jest to grupa mlodsza... ;) Przynajmniej ja w tym wieku startowalam w mlodszej Quote
Asta Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Agasiu różnie bywa... Słyszałam, że raz Cie pchaja do straszej raz młodszej... Ale skoro tak mówisz ;) A zresztą Cavalierka jezeli sie nie myle tez jeszcze w młodszej startuje i bardzo z tego się ciesze ;) Quote
Agasia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Asta napisał(a):Agasiu różnie bywa... Słyszałam, że raz Cie pchaja do straszej raz młodszej... Ale skoro tak mówisz ;) A zresztą Cavalierka jezeli sie nie myle tez jeszcze w młodszej startuje i bardzo z tego się ciesze ;) Do starszej pchali wtedy kiedy w mlodszej bylo 20 osob a w starszej 3 ;) Ale to wtedy przerzucali nawet 10 latkow :cool1: Quote
sheltia12 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Hej, ja od początku na MP jestem w starszej t.j od sierpnia 2004 (urodziłam sie w 1990) Ale mi tak dobrze, dużo sie nauczyłam, ale nadal sie ucze od innych Pozdrawiam, Sheltia Quote
Asta Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Eh... Tez mają pomysły organizatorzy :lol: Dobrze, że jeszcze ze mna tak nigdy nie zrobili Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Tak ja jestem jeszcze w młodszej ;) Na forum JH taka jedna Patrycja napisała: "po co trzeba na MP występować z rasowym psem skoro liczy się prezenter a nie pies?" wymyśliłam sobie takie porównanie: skoro tak to po co ubierać się elegancko do wystawiania psa na ringu,a nie przyjść w dresach skoro i tak liczy się pies,a nie prezenter?:lol: Quote
Asta Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Doskonałe porównanie ;) Ja sobie nie wyobrażam jakbym nie mogła w swoim stroju psa nie wystawic... I nigdy w zyciu psa w czyms nie eleganckim wystawiałam Quote
PUENTA imszar Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Siemka! Nazywam się Natalka, jestem z Warszawy i mam sznaucerka miniaturowego o odcieniu czarno-srebrnym z hodowli Imszar :D Jestem w podobnej sytuacji co gazuś bo też chcę spróbować na jh, ale nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Potrzebuję kogoś kto by mi wyjaśnił te wszystkie figury, do jakiej nogi się zaczyna i jak nie zasłaniać psa kiedy sędzia zmienia miejsce ciągle :D Mam też pytanie na temat pożyczania od kogoś obcego psa? Jak to jest poprostu podchdozicie i pytacie czy możecie pożyczć na mp?? :D Quote
Asta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Natalko, raczej nie, ale możesz np. napisac na dogomani w topicu Wrocław jakbys jechała i się pytasz czy ktos pozyczy ci psa na mp ;) Quote
PUENTA imszar Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Asta napisał(a):Natalko, raczej nie, ale możesz np. napisac na dogomani w topicu Wrocław jakbys jechała i się pytasz czy ktos pozyczy ci psa na mp ;) No dzięki, ale kto mnie nauczy ;( a do Wrocławie akurat nie jadę ;) Quote
Agasia Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Obserwuj najlepszych i ucz sie od nich... :) Chociaz...:roll: :razz: Quote
PUENTA imszar Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Agasia a powiesz mi jaką figurę się od jakiej nogi zaczyna :D?? Quote
Agasia Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Jaaaaaaaaaaasne :D Wszystkie chyba od lewej :P Ale ne jestem pewna bo nawet nie zastanawiam sie nad tym co pisze Quote
PUENTA imszar Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 W między czasie też mi Asta powiedziała :) To kto mi takich głupot nagadał, że tą od tej a tą od tej :P A co robić kiedy sędzia zmienia miejsce np. w figurze koło, bo ja bym pewnie się w tej ringówce zaplątała :D Quote
Recommended Posts