Asta Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wyniki z Włocławka 1.Prezenterka z Foksterrierem Szorstkowłosym 2.Karolina Bruczko z American Staffordshire Terrierem (Asta) 3.Marta Górska z Cavalier King Charles Spanielem (Cavalierka) 4.Eżbieta Jendlińska z Airedale Terrierem Grupa Starsza 1.Konrad Czarny z Czarnym Terrierem Rosyjskim (Zwycięzca Dnia) 2.Paulina Szczeszek z Airedale Terrierem 3.Joanna Wietrzykowska z West Highland White Terrierem (Gidget) 4.Veronica Bystrianska z Yorkshire Terrierem Gazuś napisał(a):na jakich najbliższych będziecie? Prawdopodobnie będe 23.04.06 w Inowrocławiu:) Quote
Gidget Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Asta napisał(a):Wyniki z Włocławka Grupa Starsza 3.Joanna Wietrzykowska z West Highland White Terrierem to ja, to ja ;d ma ktos moze zdjecia z gr starszej? :) Quote
Amberka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cavalierka napisał(a):Ja mam :) Prześlę Ci jutro ;) mogła bym też prosić o fotki z włocławka, jesli bys mogła to na meila kasiatek@op.pl Quote
Gidget Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cavalierka napisał(a):Ja mam :) Prześlę Ci jutro ;) oki :) to prosze na milo18@poczta.onet.pl i dzieki :* Gazus napisał(a):A jedzie któras do Grudziądza? ja bede ;) Quote
Asta Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Włocławek Grupa Młodsza Eliminacje Finałowa 4 Lokaty (zdjęcia Roksany) Quote
Recommended Posts