Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MateUsz napisał(a):
Oj Gonpak a nie obrazisz się jak sobie kilka fotek na stronkę wstawię ?? :>

Pzr. dla Vivy :)

będę zaszczycona!!!!!
:lol: widziałam Twoją stronkę - śliczności!!!!

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlaNowak napisał(a):
Gonpak- a masz moze wiecej fotek moich, czyli dziewcyny z seterka orange belton (na jednym foto moje plery:evil_lol:

te które wstawiłam to wszystkie jakie mam, nie mogłam stać blisko ringu bo mój pies mnie widział , i MateUsz zakazał bycia w okolicach ringu:eviltong: więc te fotki które są i tak są zakazane:-o

Posted

[quote name='marymek']Jak na warunki spodka, to fotki super :loveu:
Nawet my z Franią się załapałyśmy na foto :)

Wy z Franią jeszcze dostaniecie :cool1: :razz: :evil_lol:
Chcecie w podobnej galerii czy wam wysłac :evil_lol:?

McDzik, cieszę się :) :) Bo już myślałam że mnie tu przegonicie :evil_lol:

• 3 months later...
Posted

hm... a moglibyście coś powiedzieć o godzinach piątkowych MP (chodzi mi o nie-pokrycie się z haszczakowymi ocenami - one są zazwyczaj na końcu) i niedzielne godziny MP (tu chodzi mi o aussie - jako jedna z pierwszych ras).
z góry wielkie dzięki za odpowiedź :padam:

Posted

Hm ... temat dotyczy Katowic '08, no ale skoro już tu zapytałaś. MP w Kato zazwyczaj rozpoczyna się przed 11.00, któregoś roku było chyba nawet zaraz po 10, i z tego co ja się orientuję to w każdy dzień jest w tych samych godzinach. W tym roku było tak że jeśli ktoś nie zdążył na pierwsze eliminacje to były jeszcze drugie, a było też parę osób które po prostu przychodziły i sędzina oceniała je indywidualnie ;-)

Posted

wiem, że temat dotyczy tegorocznych. Wolę się co nieco opierać jak było w tym roku sądząc, że podobnie będzie w następnym :D (choć zawsze może być inaczej ... :P )

czyli po prostu sędzia od jakiejś godziny do którejś jest cały czas na ringu na którym ocenia się MP ?
bo w sumie wiem dużo o MP, ale nigdy od "środka" ...
dzięki wielkie za odpowiedź, będę się jeszcze pytać o godziny eliminacji przed występem :D pozdrówka

Posted

Zawsze w katalogu jest podane, że eliminacje od tej do tej i można przyjść (np. od 11 do 13) - ale finał to już ścisła godzina na ringu honorowym i nie ma tolerowanych spóźnień! Z resztą zazwyczaj podaja przed megafony, że o tej i o tej finał Młodego Prezentera i tych co sie dostali prosi sie na ring główny.. jak organizacja wystawy dobra, to się połapiesz o co chodzi :)

• 4 months later...
Posted

Te, wiecie że ja jeszcze jakieś fotki z Katowickiego MP znalazałam na kompie? :lol: Jednak nazywanie folderów z fotami nazwą wystawy to nie był głupi pomysł :D

Grupa Młodsza Sobota bodajże;

Jakość beznadziejnie - beznadziejna, bo aparat był w naprawie i mój kochany SE k750i poszedł w ruch.

Posted

Biutka napisał(a):
Eee... Fotki nie takie złe- widziałam gorsze :cool3: Marymek- po raz pierwszy w JH? :razz: Czekamy na więcej fotek :evil_lol:

Nie, ale pierwszy raz wtedy z Franią ;-)