Codik&Toffik Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Jeżeli jest taka sytułacja, zawsze lepiej z większym Psem ruszyć trochę później ;) Quote
Guest Reyes Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Jeżeli jest taka sytułacja, zawsze lepiej z większym Psem ruszyć trochę później ;) Popieram... Ja zawsze raczej próbuje ruszyć dwie sek później... Quote
marymek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Reyes napisał(a):Niewolno wyprzedzać :roll: Jak to w takiej syt. zrobić - do dziś się zastanawiam ]:-> Leć za grzywkiem i go nie tratuj :-] Startujesz z Halszką? Czy Franią? :-] Z Franią :) No to zastanowie się co zrobić, postaram się być na ringu jako pierwsza i dostać nr.1, może się uda :razz: Quote
Goldenka 02 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 marymek napisał(a):Uff.. dzięki za odpowiedź, w takim razie niezmiernie się ciesze, bo bałam się że mnie z ringu wywalą za łańcuszek. Z tą liną to - czemu nie? :evil_lol: Jeszcze jedno pytanie zrodziło się w mojej głowie :P Będąc na MP z bernardynem, przypuśćmy że przede mną będzie ktoś z grzywkiem. No i biegniemy w okręgu, i teraz co mam zrobić? Wypada wyminąć tego grzywka żeby mi pies biegł kłusem, czy mam zwalniać? Pzdr. :) Jabym jak już pisano ruszyła o kilka sekund poźniej i biegła po większym okręgu :) Quote
Light of Shin-Ra Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 marymek ja Cię pocieszę , jeśli będziesz za Evel z moim grzywkiem to martw się tylko czy nadążysz bo Iszu jest "pospieszny":lol: i zwykle mnie ciąga po ringu a nie odwrotnie. Quote
marymek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Han Sharn napisał(a):marymek ja Cię pocieszę , jeśli będziesz za Evel z moim grzywkiem to martw się tylko czy nadążysz bo Iszu jest "pospieszny":lol: i zwykle mnie ciąga po ringu a nie odwrotnie. No to się cieszę :) EveL mi nic nie mówiła że Iszka taki szybki, no ale przekonamy się w Kato :cool3: Quote
Love-Wab Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja chyba będę pod końcem bo mam nazwisko na U i zawsze jestem ostatania albo przed ostatnia:D Quote
Guest Reyes Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 W Katowicach ostatnio szło po kolejności meldowania sie - a że ja tam koło 8 byłam to (chyba) 3 dni nr. 1 miałam :roll: Quote
AlaNowak Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a wiadomo w koncu czy sedziny poczekaja czy tylko raz robia eliminacje? Quote
Codik&Toffik Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Dla mnie to jest chory oddział... MP zaczyna się o 10.30 i coś mi się wydaje, że będzie tylko chwile i ewentualnie może chwilke przed finałami... A przecież Ci co idą na MP też mają swoje psy na ringach i ja nie wiem jak się wyrobią... Przecież te sędziny nie mają do oceny psów więc eliminacje powinny trwać kilka godzin! :mad::angryy: Quote
AlaNowak Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Może bez przesadzy, że cały czas, ale 2 "tury"- tak jak to było we Wrocku powinny być:P Quote
marymek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja mam nadzieję że tak jak mówi Ala, przynajmniej te "2 tury" będą. W przeciwnym razie większość MP się nie wyrobi. Przyjdą tylko te dzieci z młodszej, które jeszcze nie wystawiają, chociaż też nie wiadomo no bo jak mają psa pożyczanego a pies w tym czasie na ringu, to jak ... Quote
sandrunia9215 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Jednak nie bedzie mnie na JH w Katowicasz bo moja sunia bedzie rodzic. Dajcie potem wyniki z JH Quote
Ewelina & Hera Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Do zobaczenia jutro w Katowicach, będę szła z wyżłem n.k. :cool3:;) Quote
marymek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja będę jutro na MP i w niedzielę. Do zobaczenia no i powodzenia :loveu: Quote
marymek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Życze porodu bez komplikacji i zdrowych maluszków :) Quote
Goldenka 02 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pokibicuje Wam z tąd :] Bedę czekać na wyniki!!! :) Quote
Chianti Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja na MP w Katowicach 2 punkty zdobyłam :razz: heh nawet nieźle, ale już wiem na czym moje błędy polegały i już ich nie popełnie (postaram się) :D no czekam na wasze wyniki :PP Quote
Guest Reyes Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Mł. Gr. 1. A. Szydłowska z CR Borzoi 2. ? z Wyżłem 3. ? z Beagle 4. Martyna Nowak z Basenji Str. 1.) A. Nowak z Seterem Angielskim 2.) Karlsson Marcusn z Cockerem Amerykańskim 3.) B. Straszak z Fox Terrierem 4.) Tereza Subertova z Terrierem Pszenicznym ( per zbożowym ;p) Quote
Love-Wab Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A jutro Będzie tak Starsza 1 m Danuta Ożarowska heh :D Quote
Guest Reyes Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Love-Wab']A jutro Będzie tak Starsza 1 m Danuta Ożarowska heh :D[/quote] A żebyś nie zapeszyła :roll: Yyyy tam dobrze se czasem przegrać dla zdrowia XD Zrazu człowiekowi rozum wraca. Quote
Codik&Toffik Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Na III w młodszej nie wiem kto był ale na 100% nie Martyna Nowak bo ona była na IV ;) Na II w starszej Karlsson Marcusn a na IV w starszej Tereza Subertova ;) Nie wiem kto był na II w młodszej Quote
Recommended Posts