Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla wszystkich a szczególnie BRAWA dla Ali Nowak

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hah, a ja miałam 3 punkty :lol:
W niedziele.
To chyba za moje piekne 'eleganckie' jeansy, Love-Wab też coś o tym wie, prawda Jesi? :diabloti:

Posted

Wiza napisał(a):
hah, a ja miałam 3 punkty :lol:
W niedziele.
To chyba za moje piekne 'eleganckie' jeansy, Love-Wab też coś o tym wie, prawda Jesi? :diabloti:

Ala weź mi nawet nie przypominaj ;) jak na następny raz wyskakujemy może w dresikach ?? :D

Posted

marymek napisał(a):
Dorka nie gadaj tylko wstawiaj. Zdjęcia super wyszły na pewno, jak każde Twoje zresztą :loveu:

Szkoda gadac :shake: Właśnie nie wyszły :cool1: Jak znajdę czas to może keidys tam coś lepszego wstawię.

Posted

McDzik napisał(a):
Fatalne tam było światło do zdjęć :( Ja w niedziele tylko sobie stałam i eliminacje oglądałąm :( nie było sensu nic pstrykać.

Dokładnie... jak ktoś dysponuje max ISO 400 i bardzo szumiącym to było wręcz bez sensu, bo lapa nic nie dawała.

McDzik wiem że off top ale czy ty masz teriera tybetańskiego :cool3:?

Posted

Dorkaa napisał(a):
Dokładnie... jak ktoś dysponuje max ISO 400 i bardzo szumiącym to było wręcz bez sensu, bo lapa nic nie dawała.

McDzik wiem że off top ale czy ty masz teriera tybetańskiego :cool3:?

Spanielka tybetańskiego, ale dużą częśc wystawy siedziałam przy terierze tybetańskim ze znajomymi :)

Posted

McDzik napisał(a):
Spanielka tybetańskiego, ale dużą częśc wystawy siedziałam przy terierze tybetańskim ze znajomymi :)

Aaaa :cool3: Ja byłam akurat na końcu tt i robiłam zdjęcie jednemu terierowi :cool3: Pani sie mnie pytała czy nie ustawic do zdjęcia :cool3:

Posted

Dorkaa napisał(a):
Aaaa :cool3: Ja byłam akurat na końcu tt i robiłam zdjęcie jednemu terierowi :cool3: Pani sie mnie pytała czy nie ustawic do zdjęcia :cool3:

A to nie, ten to był pies i startował jako pierwszy chyba.. :) No ale mój spanielek :)

Guest Reyes
Posted

gonpak napisał(a):
:loveu: a jak Ci się z moim psem biegało?

Oj, oj dał mi cwaniaczek popalić :-) Ale nie powiem, przekochany :-) Przyznam że bardzo mi się podobają serdelki :-] ( >elder-serdel< :P )

Posted

Reyes napisał(a):
Oj, oj dał mi cwaniaczek popalić :-) Ale nie powiem, przekochany :-) Przyznam że bardzo mi się podobają serdelki :-] ( >elder-serdel< :P )

cwaniaczka :evil_lol: bo to suka, to był jej pierwszy raz z obcymi osobami na ringu;)