Nirse Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Gratulacje dla wszystkich a szczególnie BRAWA dla Ali Nowak :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Wiza Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hah, a ja miałam 3 punkty :lol: W niedziele. To chyba za moje piekne 'eleganckie' jeansy, Love-Wab też coś o tym wie, prawda Jesi? :diabloti: Quote
Codik&Toffik Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Ma ktoś fotki z trzech dni z MP ??? Bo nagle w wątku Katowice też nikt nie ma fotek z JH :shake: Quote
AlaNowak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja dostałam fotki od taty (?) dziewczynki z WNK;) Zapytam czy mogę wstawic:D Quote
Love-Wab Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wiza napisał(a):hah, a ja miałam 3 punkty :lol: W niedziele. To chyba za moje piekne 'eleganckie' jeansy, Love-Wab też coś o tym wie, prawda Jesi? :diabloti: Ala weź mi nawet nie przypominaj ;) jak na następny raz wyskakujemy może w dresikach ?? :D Quote
Codik&Toffik Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 No to co z tymi fotkami z JH z Katowic ???? Przecież to była 3 dniowa międzynarodówka i nic nikt nie ma ???! :placz: Quote
marymek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dorka nie gadaj tylko wstawiaj. Zdjęcia super wyszły na pewno, jak każde Twoje zresztą :loveu: Quote
Dorkaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 marymek napisał(a):Dorka nie gadaj tylko wstawiaj. Zdjęcia super wyszły na pewno, jak każde Twoje zresztą :loveu: Szkoda gadac :shake: Właśnie nie wyszły :cool1: Jak znajdę czas to może keidys tam coś lepszego wstawię. Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fatalne tam było światło do zdjęć :( Ja w niedziele tylko sobie stałam i eliminacje oglądałąm :( nie było sensu nic pstrykać. Quote
Dorkaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 McDzik napisał(a):Fatalne tam było światło do zdjęć :( Ja w niedziele tylko sobie stałam i eliminacje oglądałąm :( nie było sensu nic pstrykać. Dokładnie... jak ktoś dysponuje max ISO 400 i bardzo szumiącym to było wręcz bez sensu, bo lapa nic nie dawała. McDzik wiem że off top ale czy ty masz teriera tybetańskiego :cool3:? Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dorkaa napisał(a):Dokładnie... jak ktoś dysponuje max ISO 400 i bardzo szumiącym to było wręcz bez sensu, bo lapa nic nie dawała. McDzik wiem że off top ale czy ty masz teriera tybetańskiego :cool3:? Spanielka tybetańskiego, ale dużą częśc wystawy siedziałam przy terierze tybetańskim ze znajomymi :) Quote
Dorkaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 McDzik napisał(a):Spanielka tybetańskiego, ale dużą częśc wystawy siedziałam przy terierze tybetańskim ze znajomymi :) Aaaa :cool3: Ja byłam akurat na końcu tt i robiłam zdjęcie jednemu terierowi :cool3: Pani sie mnie pytała czy nie ustawic do zdjęcia :cool3: Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dorkaa napisał(a):Aaaa :cool3: Ja byłam akurat na końcu tt i robiłam zdjęcie jednemu terierowi :cool3: Pani sie mnie pytała czy nie ustawic do zdjęcia :cool3: A to nie, ten to był pies i startował jako pierwszy chyba.. :) No ale mój spanielek :) Quote
Goldenka 02 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gratulacje!!! i czekam na zdjęcia (kto musi mieć!) :) Quote
gonpak Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Reyes napisał(a):Goppak - kochamy Cię. :loveu: a jak Ci się z moim psem biegało? Quote
Guest Reyes Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 gonpak napisał(a)::loveu: a jak Ci się z moim psem biegało? Oj, oj dał mi cwaniaczek popalić :-) Ale nie powiem, przekochany :-) Przyznam że bardzo mi się podobają serdelki :-] ( >elder-serdel< :P ) Quote
gonpak Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Reyes napisał(a):Oj, oj dał mi cwaniaczek popalić :-) Ale nie powiem, przekochany :-) Przyznam że bardzo mi się podobają serdelki :-] ( >elder-serdel< :P ) cwaniaczka :evil_lol: bo to suka, to był jej pierwszy raz z obcymi osobami na ringu;) Quote
AlaNowak Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gonpak- a masz moze wiecej fotek moich, czyli dziewcyny z seterka orange belton (na jednym foto moje plery:evil_lol: Quote
MateUsz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Oj Gonpak a nie obrazisz się jak sobie kilka fotek na stronkę wstawię ?? :> Pzr. dla Vivy :) Quote
Recommended Posts