Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MateUsz napisał(a):
Dzięki Bartek :)

O której planujesz być w Katowicach??? Trzeba się poznać ;) Mam nadzieję, że w piątek wyrobie się na MP bo jestem sekretarzem ringu u P. Małgorzaty Supronowicz, a jak nie to będe tylko w sobote i niedziele :cool3: Ale myśle, że jakoś sobie poradze żeby przyjść...:evil_lol:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Love-Wab napisał(a):
kto sędziuje w niedziele mp

Ale gdzie? W Katowicach? ]:-> są tylko dwie opcje ]:->

Posted

Codik&Toffik napisał(a):
O której planujesz być w Katowicach??? Trzeba się poznać ;) Mam nadzieję, że w piątek wyrobie się na MP bo jestem sekretarzem ringu u P. Małgorzaty Supronowicz, a jak nie to będe tylko w sobote i niedziele :cool3: Ale myśle, że jakoś sobie poradze żeby przyjść...:evil_lol:

Wypadałoby :P
Ale na poznanie mamy 3 dni.... bo z tego co zauważyłem to kilka osób m.in...Ja, Ty, Danusia i Ala... to obstawiamy 3 dni równo :P:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Ja też chce darmową kawe xD Znajdzie się coś dla kawoholika? :D Ja będę w niedziele ze spanielkiem tybetańskim ale na normalnym ringu, a w sobotę MOŻE z aparatem jako kibic przy leonach....

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):
Mam małe pytanie: czy na MP moge zabrać psa na łańcuszku zaciskowym, czy dopuszczalna jest tylko ringówka?

Ty sobie go możesz na lince holowniczej nawet prowadzić jak Ci wygodnie :diabloti:
A na poważnie - jasne że możesz :-]
:*
Pozdr

Posted

Reyes napisał(a):
Ty sobie go możesz na lince holowniczej nawet prowadzić jak Ci wygodnie :diabloti:
A na poważnie - jasne że możesz :-]
:*
Pozdr

Uff.. dzięki za odpowiedź, w takim razie niezmiernie się ciesze, bo bałam się że mnie z ringu wywalą za łańcuszek. Z tą liną to - czemu nie? :evil_lol:
Jeszcze jedno pytanie zrodziło się w mojej głowie :P Będąc na MP z bernardynem, przypuśćmy że przede mną będzie ktoś z grzywkiem. No i biegniemy w okręgu, i teraz co mam zrobić? Wypada wyminąć tego grzywka żeby mi pies biegł kłusem, czy mam zwalniać?

Pzdr. :)

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):

Jeszcze jedno pytanie zrodziło się w mojej głowie :P Będąc na MP z bernardynem, przypuśćmy że przede mną będzie ktoś z grzywkiem. No i biegniemy w okręgu, i teraz co mam zrobić? Wypada wyminąć tego grzywka żeby mi pies biegł kłusem, czy mam zwalniać?

Pzdr. :)

Niewolno wyprzedzać :roll: Jak to w takiej syt. zrobić - do dziś się zastanawiam ]:-> Leć za grzywkiem i go nie tratuj :-]

Startujesz z Halszką? Czy Franią? :-]