Błyskotka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Mogę prosić coś o Revez Khomasuridze ? Na co zwraca uwage przy ocenianiu ? Quote
zakla Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 I na szczescie Giorgio przymyka troche oko na niesforne zachowanie- mowie, ze tak byc nie powinno, radzi, co zrobic, zeby bylo lepiej, ale w ocenie tego nie uwzglednia. Uzywa calej skali ocen. A możecie mi coś napisać o p.Boris �poljarič (HR) i[SIZE=4]Revaz Khomasuridze* (RU) ?? Na co szczególnie patrzą? Czy ważna jest dla nich pro prezentacja? Quote
zakla Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Powtórzę pytanie. Czy wiecie cokolwiek na temat sędziów(ich?:oops:) p.Rainer Vuorinen, Rafael de Santiago, Boris Spoljanic & Revaz Khomasuridze ?????????? Quote
filonek_bezogonek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 przejżałam wszelkie watki i strony www ale nie znalazlam zadnych opisni o panu: REVAZ KHOMASURIDZE z Rosji??? Czy ktos może zaspokoic moja ciekawosć ? Quote
panienkabubu Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Revaz Khomasuridze (RUS) ktoś zna, ktoś coś słyszał? Quote
filonek_bezogonek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Revaz Khomasuridze (RUS) ktoś zna, ktoś coś słyszał? przyłączam się do pytania :) mnie tez ten sędzia interesuje :) Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Revaz Khomasuridze (RUS) ktoś zna, ktoś coś słyszał? ponawiam:roll: Quote
filonek_bezogonek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 odpowiadam mnie nie sędziował ale wnikliwie opbserwowałam sędziowanie - więc nie jestem stronnicza. NIe polecam. No chyba zejesteście z krajów rosyjsko jezyczxnych to wygracie z pewnoscią. Wywala z ringu z dyskwalifikacją gdy np pies odwórci głowe przy ocenie zębów ( nie mowie - nie pokaze zębów ale odwróci głowę) Quote
zakla Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A jesli chodzi o preferencje typu/budowy psa? Raczej mocne i futrzaste czy lzejsze? Zwraca uwage na ruch, glowe, prezentacje? Quote
filonek_bezogonek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 zakla napisał(a):A jesli chodzi o preferencje typu/budowy psa? Raczej mocne i futrzaste czy lzejsze? Zwraca uwage na ruch, glowe, prezentacje? zwraca uwage na psy z "bloku wschodniego" i w zaleznosci od tego jaki typ akurat pies z bloku wschodzniego prezentuje taki wygrywa :) Lubią za nim jezdzić pobratynce :) Quote
panienkabubu Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Być może tak było w szpicach :) Bernardyny oceniał w Łodzi doskonale! Jestem zachwycona wynikami każdej z klasy. U nas nie wywalił nikogo, ale leciały bardzo dobre. Stałam przy stoliku z sekretarzem i opisy były trafne i odnosiły się do rzeczywistości. Zwraca uwagę na ruch, lubi psy grubokościste. W zęby nie patrzył zbyt wnikliwie, choć wydaje mi się, że w długowłosych ktoś przez zęby przegrał. No cóż - ja tam z pana jestem zadowolona:) I mogę odszukać opisy jeżeli ktoś chce;) Quote
Recommended Posts