Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas z zabawkami jest różnie ,najlepsze są takie zabawki,za którymi pańcio lub pańcia goni:) (czyli wszelkiej maści złodziejski łupy z szafki,stołu,torby,kuchni).

Z zabawek cenimy sobie butelki,patyki i...piszczałki.Piszczałki są cudne,nawet takie tanie z Hiltona. Ostatnio dostaliśmy w gratisie czerwoną ,gumową piłkę do futbolu amerykańskiego z oczami. Wprawdzie już nie piszczy ale czuć ruch powietrza i jest jeszcze nienaruszona (to już tydzień). Niby nic wielkiego i na oko mało trwałego,a nie do zniszczenia dla mojego bula.

Fajne są też twarde gumowe piłki,w wersji ze sznurkiem do aportu lub bez.

Nie do zdarcia była ukochany węzeł ,ale przepadł w śniegu.

Posted

Mój Benek ostatnio uwielbia wszelkie pluszaki z oczami i nosem, które można poodgryzać :diabloti:
Poza tym cały czas świetną zabawką jest zielona, gumowa kość na sznurku ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie szukam piłki z gumy (takiej:http://www.zwierzaczek.com.pl/_img/_pictures/140.jpg , nie tenisowej) na grubym miękkim sznurze, nie musi być długi. Widzieliście może coś takiego w necie?? Szukam dla mojej sucz, interesują ją tylko takie konkretne piłki na sznurku, na spacerze super odwracają uwage od psów, tylko dziewczyna wyładowuje na nich swoją złość, a mnie przez ten durny cienki sznurek ręka boli :(

• 4 weeks later...
Posted

Ania&Psy napisał(a):
Chce kupić psu jakąś zabawkę na smakołyki. Na konga mi szkoda kasy, poza tym forma mi się średnio podoba.

Myślę nad czymś takim:
http://animalia.pl/produkt,12083,66,Trixie_Gumowa_kula_snacky_dla_psa.html

Tylko mam problem z rozmiarem. 7cm mój pies bez problemu weźmie do pyska, nie będzie to za małe? Jeśli za małe, to jaka wielkość lepiej?

Pilne. :P

Pewnie, że będzie za małe, no chyba że dla jakiegoś maluszka typu york ;) dla kotów są w takim rozmiarze :lol:

Tu np. masz większe:
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2231&action=prod

• 4 weeks later...
Posted

eko-pies napisał(a):
Fanów ekologii i ciekawych zabawek zapraszam do zakupu piłek Planet Dog. Ekologiczne, ładne, trwałe. Link w podpisie :)

W iście kosmicznych cenach

Posted

olekg89 napisał(a):
50-60zeta za piłke hahahaha chyba padne na twarz.

Teraz jest promocja to już można śmiało brać

było: 44.80zł jest: 43.12zł :evil_lol:

Może to podejście podlegać powinno dyskusji, ale jednak - jakby każdy kto kupił tą piłkę za 50zł, kupił np hiltona za 6-10zł, albo nawet gappaya za trochę więcej, a resztę przekazał na bezdomne psy, to jeszcze bardziej "ekologicznie" by to wyszło :oops:

Posted

Wolny kraj - nikt nikogo do kupowania nie zmusza, a jedynie przedstawia propozycję ;) Jedni kupują karmę dla psa w hipermarkecie, inni wydają 300 zł, dlaczego więc z zabawkami nie moze być podobnie :razz: Ktoś ma chęć kupi piłkę za 30-50 zł :lol: kto inny wyda 6-10 zł. Zresztą zalażenia odnośnie ceny proszę kierować do producenta :diabloti: