Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas hitem zabawkowym stała się świnka za 3 zł która kiedyś chrumkała.
Dopóki Desi nie wygryzła jej tego co chrumka z tyłka..
Ale i tak kocha tą świnkę ponad życie :loveu:
Chociaż ostatnio świnkę zastąpił malutki delfinek zajumany fretce.
Chodzi z Desi nawet jeść.! I śpi też z nami!
Absolutnym hitem jest również pasek od szlafroka.
Jak widać dla mojego psa wiele nie potrzeba.
Nie dość że ma kota do wyżywania się (patrz: avatar) to jeszcze zawsze coś tam sobie z szuflady wygrzebie, a jak nie - to zawsze jest jeszcze fretka..

a tak bardziej na temat:
Zastanawiałam się nad zabawką edukacyjną, ale po pierwsze cena mnie odstraszyła, a po drugie mam wrażenie że Desi miałaby to totalnie w czterech literach..

Posted

U nas hitem na zabawę samemu w domu jest pseeudokong własnej roboty x33
Kupiłam Daisy bucik do gryzienia, ale nie interesowała się nim ^^ Więc napakowałam w środek sera, trochę pasztetu i dałam jej ^^ Przez jakiś czas miałam napraaawdę spokój :) A jaka radość suni, że się udaje coś wylizać :)

Posted

A hitem dla Łowcy jest taka kula do której się żarcie wsypuje (kula-smakula chyba).:evil_lol: Można nią rzucać po domu dopóki się ściany nie rozwali.:evil_lol: Ale taką kulkę dobrze u nas zastępuje zwykła pusta plastikowa butelka lub karton po mleku.

Posted

w tej chwili najwiekszym zabawkowym hitem dla suczy sa puste butelki z karma w srodku , i sznur do ciagnania
dla psa jak zwykle sa to rozne pilki ,najlepiej piszcace

Posted

Aneta & Ajwi napisał(a):
Ajwi uwielbia frisbee, oraz prawie każda piłkę. Ostatnio polubiła zabawki z lateksu, z czego bardzo si.ę ciesze :multi:

A mój nie za bardzo lateksy lubi u niego przodują sznurkowe zabawki.

Posted

[quote name='Pestka']A mój nie za bardzo lateksy lubi u niego przodują sznurkowe zabawki.
Moja też sznureczki uwielbia:loveu: I takie pluszowe jak ta kolorowa w kształcie ostrosłupa (nie wiem jakiej firmy, przywieziona z Londynu):

Oprócz tego jeszcze widać kawałek ukochanej krowy, którą przywiozłam jej już ponad 2 lata temu, 2 zabawki z biedronki, które o dziwo b. dobrze się trzymają i węzełek.
I oczywiście najlepsza zabawka- 'to czarne co się bawi węzełkiem':evil_lol:.
Taka psuja z tej bestii, że jak była u mnie na jedną noc to z jedna zabawkę popsuła i lotke pogryzła:mad:

Posted

[quote name='Talia']Moja też sznureczki uwielbia:loveu: I takie pluszowe jak ta kolorowa w kształcie ostrosłupa (nie wiem jakiej firmy, przywieziona z Londynu):

Oprócz tego jeszcze widać kawałek ukochanej krowy, którą przywiozłam jej już ponad 2 lata temu, 2 zabawki z biedronki, które o dziwo b. dobrze się trzymają i węzełek.
I oczywiście najlepsza zabawka- 'to czarne co się bawi węzełkiem':evil_lol:.
Taka psuja z tej bestii, że jak była u mnie na jedną noc to z jedna zabawkę popsuła i lotke pogryzła:mad:
Hehe u mnie hitem sa wlasnie te zabawki z biedronki oraz żółwik i krążek z chorągiewkami z petstages :eviltong::eviltong:

Posted

na wystawie w Pradze kupiłam pluszowego oposa. Kosztował śmieszne pieniądze a to oryginalna zabawka AKC. Jak na razie moje suki mają ją tydzień i jest cała. Zaden wcześniejszy nasz pluszak tyle nie wytrzymał.
Na opakowaniu było napisane że ma podwójne szwy i jest mocna ale nie wierzyłam, że przetrwa a jednak :p a do tego jest na prawdę śliczna, prawie jak żywy opos :P

Posted

dla Lu hitem jest wszystko co piszczące :lol:
dawno dawno były to kury z Hiltona z latexu, ale z bardzo słabego materiału było na dłuższą metę, choć miesiąc gdzieś wytrzymywały :D a zabawy było co nie liku :lol:
potem była to marchewka z Hiltona , ale przyszedł do nas znajomy bokser i wygryzł piszczałkę , więc marchewka już trochę mnie interesuje XD
teraz kupiłam hamburgera to za nim lata:evil_lol: choć trochę wody się do niego wlało bo deszcz pada, i się piszczałka zacina

i Luchu w końcu połapała do czego służy sznurek :evil_lol:
od dwóch lat leżały na podwórku dwa, i teraz się nimi szarpie :lol:

Posted

mój pies bawi się wszystkim, ale większość szybko się rozpada :razz: dlatego odkąd poznaliśmy polarowe szarpaki, przerzuciliśmy się na nie, są zdecydowanie najlepsze i pies je uwielbia :razz:

efekty wczorajszego plecienia:

i zapraszam do podpisu :cool: