Aysel Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 U nas hitem zabawkowym stała się świnka za 3 zł która kiedyś chrumkała. Dopóki Desi nie wygryzła jej tego co chrumka z tyłka.. Ale i tak kocha tą świnkę ponad życie :loveu: Chociaż ostatnio świnkę zastąpił malutki delfinek zajumany fretce. Chodzi z Desi nawet jeść.! I śpi też z nami! Absolutnym hitem jest również pasek od szlafroka. Jak widać dla mojego psa wiele nie potrzeba. Nie dość że ma kota do wyżywania się (patrz: avatar) to jeszcze zawsze coś tam sobie z szuflady wygrzebie, a jak nie - to zawsze jest jeszcze fretka.. a tak bardziej na temat: Zastanawiałam się nad zabawką edukacyjną, ale po pierwsze cena mnie odstraszyła, a po drugie mam wrażenie że Desi miałaby to totalnie w czterech literach.. Quote
MakeBelieve Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 U nas hitem na zabawę samemu w domu jest pseeudokong własnej roboty x33 Kupiłam Daisy bucik do gryzienia, ale nie interesowała się nim ^^ Więc napakowałam w środek sera, trochę pasztetu i dałam jej ^^ Przez jakiś czas miałam napraaawdę spokój :) A jaka radość suni, że się udaje coś wylizać :) Quote
gryf80 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 hity dla moich ttb-ów to piłeczki,piłeczki,jeszcze raz piłeczki.najlepiej te piszczące:evil_lol: Quote
Chantell Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dzwoniąca piłeczka kupiona w zabawkowym i piłeczka z kolcami (poszukuję drugiej!!) 'jeżyk' no i taka jakaś z której piszczek wypadł :D Quote
wilczanda Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A hitem dla Łowcy jest taka kula do której się żarcie wsypuje (kula-smakula chyba).:evil_lol: Można nią rzucać po domu dopóki się ściany nie rozwali.:evil_lol: Ale taką kulkę dobrze u nas zastępuje zwykła pusta plastikowa butelka lub karton po mleku. Quote
gops Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 w tej chwili najwiekszym zabawkowym hitem dla suczy sa puste butelki z karma w srodku , i sznur do ciagnania dla psa jak zwykle sa to rozne pilki ,najlepiej piszcace Quote
Pestka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 U Benkowego ciągle najfajniejszą zabawką jest piłka, sznur i ósemka :cool3: Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Moja ostatnio uczy się aportować papcie ;p Bardziej nakręca się na nie niż na swoje zabawki :) Quote
Aneta & Ajwi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ajwi uwielbia frisbee, oraz prawie każda piłkę. Ostatnio polubiła zabawki z lateksu, z czego bardzo si.ę ciesze :multi: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Moja też bardzo lubi zabawki z lateksu. Ostatnio dostała bardzo fajną od moich rodziców z gór:lol: Hicior nr 1;) Quote
Pestka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Aneta & Ajwi napisał(a):Ajwi uwielbia frisbee, oraz prawie każda piłkę. Ostatnio polubiła zabawki z lateksu, z czego bardzo si.ę ciesze :multi: A mój nie za bardzo lateksy lubi u niego przodują sznurkowe zabawki. Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Pestka']A mój nie za bardzo lateksy lubi u niego przodują sznurkowe zabawki. Moja też sznureczki uwielbia:loveu: I takie pluszowe jak ta kolorowa w kształcie ostrosłupa (nie wiem jakiej firmy, przywieziona z Londynu): Oprócz tego jeszcze widać kawałek ukochanej krowy, którą przywiozłam jej już ponad 2 lata temu, 2 zabawki z biedronki, które o dziwo b. dobrze się trzymają i węzełek. I oczywiście najlepsza zabawka- 'to czarne co się bawi węzełkiem':evil_lol:. Taka psuja z tej bestii, że jak była u mnie na jedną noc to z jedna zabawkę popsuła i lotke pogryzła:mad: Quote
Angelka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Talia']Moja też sznureczki uwielbia:loveu: I takie pluszowe jak ta kolorowa w kształcie ostrosłupa (nie wiem jakiej firmy, przywieziona z Londynu): Oprócz tego jeszcze widać kawałek ukochanej krowy, którą przywiozłam jej już ponad 2 lata temu, 2 zabawki z biedronki, które o dziwo b. dobrze się trzymają i węzełek. I oczywiście najlepsza zabawka- 'to czarne co się bawi węzełkiem':evil_lol:. Taka psuja z tej bestii, że jak była u mnie na jedną noc to z jedna zabawkę popsuła i lotke pogryzła:mad: Hehe u mnie hitem sa wlasnie te zabawki z biedronki oraz żółwik i krążek z chorągiewkami z petstages :eviltong::eviltong: Quote
Bonni Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zapraszamy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolorowe-zabawki-na-ostatnia-szanse-do-11-12-2009-a-173431/ Quote
Impresja&Simarilion Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 na wystawie w Pradze kupiłam pluszowego oposa. Kosztował śmieszne pieniądze a to oryginalna zabawka AKC. Jak na razie moje suki mają ją tydzień i jest cała. Zaden wcześniejszy nasz pluszak tyle nie wytrzymał. Na opakowaniu było napisane że ma podwójne szwy i jest mocna ale nie wierzyłam, że przetrwa a jednak :p a do tego jest na prawdę śliczna, prawie jak żywy opos :P Quote
Berneska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dla Lu hitem jest wszystko co piszczące :lol: dawno dawno były to kury z Hiltona z latexu, ale z bardzo słabego materiału było na dłuższą metę, choć miesiąc gdzieś wytrzymywały :D a zabawy było co nie liku :lol: potem była to marchewka z Hiltona , ale przyszedł do nas znajomy bokser i wygryzł piszczałkę , więc marchewka już trochę mnie interesuje XD teraz kupiłam hamburgera to za nim lata:evil_lol: choć trochę wody się do niego wlało bo deszcz pada, i się piszczałka zacina i Luchu w końcu połapała do czego służy sznurek :evil_lol: od dwóch lat leżały na podwórku dwa, i teraz się nimi szarpie :lol: Quote
Ania&Psy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mój pies bawi się wszystkim, ale większość szybko się rozpada :razz: dlatego odkąd poznaliśmy polarowe szarpaki, przerzuciliśmy się na nie, są zdecydowanie najlepsze i pies je uwielbia :razz: efekty wczorajszego plecienia: i zapraszam do podpisu :cool: Quote
Chantell Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 znacie coś mega trwałego i twardego? xD Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Chantell napisał(a):znacie coś mega trwałego i twardego? xD Metal:diabloti: Quote
Chantell Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 a coś, innego żebym nie musiała zębów po podłodze zbierać? xD Quote
Chantell Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nie zdaje egzaminu. za szybko wyjada, a potem obawiam się, że połknie tą zabawke oO' zgroza. Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ale kong nie ma tylko z tego co wiem do wydłuywania smaków ;) Quote
Chantell Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nie ma? nie wiedziałam. gdzie można to zobaczyć? Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Np te ze sznurkiem: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?cat_id=320&page=0&view=3&sort=default http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?cat_id=326&page=0&view=3&sort=default Quote
Recommended Posts