Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko ta pasta pewnie tak szybko sie nie zepsuje i nie będzie trzeba wyrzucać:lol: A przy kaprysach mojej sucz to cenna zaleta. :razz:

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
Szukam (bezskutecznie jak do tej pory:placz:) od jakiegos czasu tej zabawki:
[url=http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4305&action=prod]PETSTAGES - nieobliczalna piłka

a nie mozesz jej z karuska zamowic:razz:

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
'pyszczki' są świetne, mam dwa suka za nimi szaleje:)

potwierdzam, to jest prawdziwy hit, moje odkrycie zabawkowe tego roku ;)
właśnie zainwestowałam w dwie kolejne bo pierwsza zaczęła jakoś słabiej piszczeć i zmiękczyła się jakby, teraz mam trzy - zieloną, żółtą i czerwoną, pies je kocha memłać:loveu:

Posted

No wlasnie Szpila co to za malenstwo?:cool3:

Musze sprobowac tych pyszczkow, tylko, ze u mnie w zoologu chyba nie ma:roll:, kurcze lipa bo ostatnio zamawialam wor karmy w krak-vecie i gdybym wiedziala to bym pilke tez wziela...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ta sunia to moja tymczasowiczka

Gratuluje tymczasu:loveu::loveu::loveu:
a Tina ostatnio pokochała zabawę w kradzież rękawiczek:eviltong: I to bezczelnie ściąga z reki:evil_lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Gratuluje tymczasu:loveu::loveu::loveu:
a Tina ostatnio pokochała zabawę w kradzież rękawiczek:eviltong: I to bezczelnie ściąga z reki:evil_lol:

Pancia nie daje zabawek to musi sobie jakos radzic :diabloti::evil_lol:

Posted

Zależy czy pies będzie niszczył zabawki, ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na zabawki itd Moim zdaniem na początek ok, później jak zobaczysz co psu najbardziej pasuje/zobaczysz fajną zabawkę to możesz kupić.

Z czego jest ta uśmiechnięta piłka?

Posted

ee tam, jak służy do aportu tylko to nie i zależy jaka pianka czy taka jak do ściskania dla ludzi (te redukujące stres) czy mikroguma.
Moja suka potrafi się bawić gąbczastymi (takie miękkie dwukolorowe) kocimi i są całe.