Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
o matko...:lol:

Moli potrafi :evil_lol:

Wchodzę do pokoju, bo byłam w łazience, a tam te wnętrzności, wszędzie materiał, patrze na gryzak a tam odgryzione równiutko (jakby było no nożyczkami odcięte), cały bok, wzdłuż gryzaka, ten dłuższy bok :roll: I tyle z żywotu gryzaka :diabloti::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
Wchodzę do pokoju, bo byłam w łazience, a tam te wnętrzności, wszędzie materiał, patrze na gryzak a tam odgryzione równiutko (jakby było no nożyczkami odcięte), cały bok, wzdłuż gryzaka, ten dłuższy bok :roll: I tyle z żywotu gryzaka :diabloti::evil_lol:

przypomina mi się obraz, kiedy to moja sunia z zapałem wypruła 17 pluszaków :eviltong: (od razu po wejściu do domu dywan wydawał mi się podejrzanie miękki :evil_lol:)

dojdzie nam nowa zabawka, czyli kula smakula od drzalki. zobaczymy ile wytrzyma :cool3:

Posted

zadne o matko :-D Wiadomo ze jak sie psu samemu zabawke zostawi to po niej :cool3: - z wlasnego doswiadczenia :diabloti:

byłam w ubikacji, a przecież nie będę brała ze sobą wszystkich zabawek :evil_lol:

Posted

zadne o matko :D Wiadomo ze jak sie psu samemu zabawke zostawi to po niej :cool3: - z wlasnego doswiadczenia :diabloti:

Mamy nową kule smakule................ jest extra i jaka wytrzymala nawet bez ciastek w srodku lena gryzie pile a ona bez dziurek jak nowa......... w srodku ma fajny labirynt, scianki z gumy... swietnie sie odbija, miękka ..

Posted

smallpati napisał(a):
byłam w ubikacji, a przecież nie będę brała ze sobą wszystkich zabawek :evil_lol:

hehe tak szybko zniszczyla.. no to gratulacje ?? :evil_lol: haha
Niezla ta Moli jest :D:D

Posted

puzzle napisał(a):
Moli nierasowa ale to wkoncu terier:diabloti:

no przecież :evil_lol: wandal mały :mad: ciekawe po kim to ma? :diabloti::eviltong:

Moja Sara ostatnio zabiła zabawke ktora dlaniej zrobiłam

ja daje sobie rękę, głowę i nogę odciąć że zabawki które ja bym zrobiła nie wytrzymałyby nawet 5 min :diabloti:

Posted

a ja wczoraj kupiłam ta kość: [url=http://www.twojzwierzak.pl/index.php?id3=1&id4=21&id5=52&pokaz=1&sid=e53d0114e15f023b2ce373cfecef753e&sid=e53d0114e15f023b2ce373cfecef753e&sid=e53d0114e15f023b2ce373cfecef753e]Sklep Zoologiczny Tw

Posted

a ja wczoraj kupiłam ta kość: [url=http://www.twojzwierzak.pl/index.php?id3=1&id4=21&id5=52&pokaz=1&sid=e53d0114e15f023b2ce373cfecef753e&sid=e53d0114e15f023b2ce373cfecef753e&sid=e53d0114e15f023b2ce373cfecef753e]Sklep Zoologiczny Tw

Posted

dogo mi wariuje i wstawia posty podwójnie:shake: od tej kości stereo moje psy oszalały; gryza się, ślinią że aż im z pyska kapie, całe mokre i dygoczą im szczęki z podniecenia. nie wiem czy się cieszyć czy nie, że zabawka wzbudza takie emocje:crazyeye: mój Tz twierdzi że w tej kostce jest jakiś narkotyk, że one tak reagują:evil_lol: nie wiem czy im zostawić czy zabrać- jak zabieram latają, szczekają i wyją i szukają:crazyeye: to jest ta zabawka:
Dumbbell Stereo - hantel z wypustkami 16 cm
9,00 PLN
Producent: Karlie
Zabawka wykonana z vinylu, długość 16 cm. Posiada dwie piszczałki - po jednej w każdym końcu hantelka.

Posted

marta23t napisał(a):
szczekają i wyją i szukają:crazyeye: to jest ta zabawka:
Dumbbell Stereo - hantel z wypustkami 16 cm
9,00 PLN
Producent: Karlie
Zabawka wykonana z vinylu, długość 16 cm. Posiada dwie piszczałki - po jednej w każdym końcu hantelka.

mam taką, co prawda jest uszkodzona i dziurawa :diabloti: ale sucz ją lubi więc jej nie wywalam

Posted

Boże baby jakie wy macie szatanskie psy :evil_lol: Moja to jedynie piłke piankową gryzie i tyle bede musiala jej nową sprawic jakas lepsza niz ta piankową a tak to zabawki a w stanie do uzytku :cool3:

Posted

dziewczyny pomozcie mi znalezc jakas zabawke do przeciagania , zeby dwa psy mogly sie ze soba przeciagac
sznur rozwalily po 3 dniach a nastepny po jednym dniu..
zastanawialam sie nad zabawkami z juty ale to raczej na jednego psa i zabawe ze mna ,a moje psiaki lubia sie przeciagac razem i teraz niszcza mi wszystkie skarpetki i koszulki ktore znajda..:roll:
cena nie gra roli ;)

Posted

hmmmm to moze i by bylo dobre :razz:
poczekam az znowu wystawia jak nie znajde nic w zoologu to pewnie kupie kilka ;)
mam andzieje ze trwale bo sznurki niby tez trwale ...kupilam sredni zepsuli, kupilam najwiekszy taki ze im sie ledwo do pyskow miescil :diabloti: tez zepsuli :roll:

a moze sama tez sprobuje splesc taki sznur :razz:

Posted

Takie szarpaczki z polaru też mamy :razz:. Robione ze starych,nieużywanych szalików. Trzymają się już bodajże drugi albo trzeci tydzień. A służą tylko do szarpania się ze mną :evil_lol:. Spróbować zrobić zawsze można a i pieniędzy troche zostanie w portfelu ;).

Posted

puzzle trzeba po prostu zrobić najpierw supeł i zacząć od niego zaplatać, potem ja zostanie już mało to kolejny i masz te frędzle na obu końcach ;)

ale trudniejszych rzeczy nie umiem, potrafię zrobić właściwie tylko prosty szarpak zawijany 'kwadratowo' (chociaż innych nie próbowałam robić w sumie;))