NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ktoś kiedyś tu pokazywał takiego ogromnego kota z hiltona, widziałam go w sklepie, chciałam go wcześniej zamówić ale dobrze że tego nie zrobiłam, bo ta pianka z czego jest zrobiony to przy moim zwierzu nawet 5 min by nie była :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nera- napisał(a):My bierzemy 7cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też mam 7cm ;) Quote
NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 właśnie o tego kota mi chodzi. Fajny jest bo duży ale szkoda że nie jest z lateksu, bo ta pianka jest kompletnie nie praktyczna i nie trwała przy mojej bestii Quote
Nukapei Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='smallpati']Ktoś kiedyś tu pokazywał takiego ogromnego kota z hiltona, widziałam go w sklepie, chciałam go wcześniej zamówić ale dobrze że tego nie zrobiłam, bo ta pianka z czego jest zrobiony to przy moim zwierzu nawet 5 min by nie była :evil_lol: ja zamówiłam takiego z hiltona, długo nie pożył bo pies nie przepada za kotami, więc się chyba za bardzo na tym mruczusiu wyżył :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Nukapei'] ja zamówiłam takiego z hiltona, długo nie pożył bo pies nie przepada za kotami, więc się chyba za bardzo na tym mruczusiu wyżył :evil_lol::evil_lol: Przy mojej piłki piankowe dlugo niezyja co dopiero taka zabawka- my mamy krowe taka dużą 30cm- świetna jest :multi: Quote
NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 wiecie co jedno mnie dziwi tylko, mój wandal pożerający wszystko nie zjadł jeszcze piłki piankowej :crazyeye: na początku się za nią zabrała i zrobiła małą dziurę a później się jej odechciało, często bawi się nią. To piłka dość mocna, kupiłam ją w Danii, pianka twardsza od piłek rogzowych i fajnie się odbija Quote
rockstrawberry Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mój młody też miał kule smakule :diabloti:. W sumie sporo się nią bawił. Latał za nią jak oszalały. Aż któregoś pięknego dnia stwierdził, że już mu się nie podoba i zamienił ją na milion kawałków :evil_lol:. Nie wiem jaki mieliśmy rozmiar, ale ciężko było mu ją do pyszczka wziąść, musiał się troche namęczyć nad tym. No ale dla chcącego nic trudnego :evil_lol:. Dodam, że moje 7 kilo żywej wagi nie ma jakiś strasznie dużych zębów :diabloti: Quote
Nukapei Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 mój pies piankowych nawet do pyska nie weźmie, poturla do najbliższej dziury w ogrodzie i zakopuje na czarną godzinę :eviltong: Quote
drzalka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja mam kule smakule w podpisie :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 drzalka napisał(a):Ja mam kule smakule w podpisie :eviltong: Jaki ty masz rozmiar tej kuli- napewno wiecej niz 7cm :razz::razz::razz: Quote
drzalka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To jest najwiekszy rozmiar to pewnie jakies 14 cm Quote
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 drzalka napisał(a):To jest najwiekszy rozmiar to pewnie jakies 14 cm Czyzby Lenie sie znudzila :evil_lol:? Quote
drzalka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Chmmm Lena niebardzo lubi plastik, w sumie nie zabierala się do niej z zebami, nauczylam ją ze trzeba ją szturchac łapą albo nosem. Ale zamowilam juz kule smakule kauczuku :] Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 a ja całym sercem nie polecam wam pilek z trixie niedawno Atos dostał taka największą (chyba 15 cm) -po 10 minutach aportowania piłka w środku w 4 częściach tylko ta osłonka ja jakoś trzyma, nie wyrzuciłam jej ale wycięłam dziure i teraz służy nam jako kula smakula :P Ale piłeczki hiltonowe z gumo pianki są świetne! miękkie i wytrzymałe, daleko się odbijają ... Atos ma taka fajną różową :eviltong: i uwielbia ją mymlać i gdyby nie to, że jest już taka brudna ,że nie da się jej doczyścić to wyglądałaby jak nowa :cool3: Quote
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 drzalka moglabys dac jakis link do gumowego/kauczukowego snackball'a? Plastikowe sa beznadziejne i rozgladam sie za czyms porzadniejszym. Jak tam Twoja obrozka zamowilas ja? Quote
drzalka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja zamowilam taką : Zabawki: ćwiczenia na inteligencję tanio w zooplus: Boomer Snackball Mam nadzieje ze bedzie okej. mialam kuopowac podobną ale z trixie PIŁKA SNACKY SMAKULA GUMOWA 11 CM KULA TRIXIE (504681485) - Aukcje internetowe Allegro ale niewiem czy jest wytrzymala :] Quote
Izuuus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ja wczoraj chcialm kupic taka kule smakule, ale w jedeny zoolog. byla za duza,a w drugim za mala i w dodatku szczekala .. ;( Musze czekac, az jakas nowa dostawa bedzie .. ;) Quote
Talia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wiecie może z czego jest ta zabawka? Petstages Soothing: Calming Treat Capsule - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Quote
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 sucz dostała na święta takiego piszczącego lwa, i jest pod wrażeniem, ciągle go nosi ze sobą, z tej serii ma jeszcze dziobaka :evil_lol: a to nasz petstages ;) i prosie :evil_lol: Quote
Bonni Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 U nas strzałem w dziesiątke była miękka (taka z watą w śrooku??) piłka nożna. Żadne szarpanie nie wchodzi w gre, ale jest to jedyna piłka za którą mój pies lata:evil_lol:. Dodam, że była kupiona w zoologicznym w Złotych Tarasach;) Teraz chcę kupić petsatages'a Petstages - Piłka szmacianka ze sznurkami (517522941) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Onomato-Peja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Bonni']U nas strzałem w dziesiątke była miękka (taka z watą w śrooku??) piłka nożna. Żadne szarpanie nie wchodzi w gre, ale jest to jedyna piłka za którą mój pies lata:evil_lol:. Dodam, że była kupiona w zoologicznym w Złotych Tarasach;) Teraz chcę kupić petsatages'a Petstages - Piłka szmacianka ze sznurkami (517522941) - Aukcje internetowe Allegro atos takiego szmaciaka rozpruł przy aportowaniu a jak zobaczył , że co s wystaje to wyciągnął z niej 'flaki' a ten Petstages ( jeśli dobrze pamietam) jest z plastiku ;) ktos tu wstawiał foty i pisał , ale kto ? :roll: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 puzzle napisał(a):On jest z gumy, nie plastiku;) one na zdjęciach wyglądają jak plastikowe a tak naprawdę to guma, bardzo fajna guma, póki co moja jej nie rozpracowała :evil_lol: Quote
drzalka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hej petstagesy doszly. Orki świetne :multi: Narazie zyją Lena bawi sie juz z godzine i niema dosyc :D swietnie sie odbijają, miękkie i elastyczne ;) Mialam zmienic zamowienie ale zapóźno, przyszla tez ta piłka ale sądze ze umnie dlugo nie przezyje jak i te zabawki hand made z polaru. :cool3::cool3::cool3: Quote
Agnieszka K. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Talia. napisał(a):Wiecie może z czego jest ta zabawka? Petstages Soothing: Calming Treat Capsule - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Trudno to opisac - z gumy ;), sredniej twardosci, dosyc grubej. JAk staniesz stopą to sie nie otworzy, a i noga nie bedzie poszkodowana:evil_lol:. Kupiłam mojemu i jest baaardzo zdowolony, łapie za te wystajace sznureczki, podrzuca do góry i czeka, czy jak spadnie to cos wyleci :evil_lol::evil_lol:. Jak nie wyleci to jeszcze raz do góry .... Quote
Recommended Posts