olekg89 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Moje psy kochają te piłki:loveu: biegnąc po nią skaczą jak piłeczka:lol: Tylko po kilku tygodniowej eksploatacji kolor znika ,a piłka robi się coraz mniejsza ,ale nawet połówka tej piłki się odbija:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jak dlugo dochodza paczki z Karuska wiecie może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Co to za piłka, ta z uśmiechem? Jak jest miękka to ja chcę. :evil_lol: Mam jakiś odwieczny problem z piłkami, w sklepach nigdy nie znajduję odpowiedniej miękkości, w necie też prawie same twarde... :roll: Na razie absolutnym piłkowym hiciorem jest u nas ta zielona lateksowa piszcząca "Pyszczek" z Trixie. Aż się zdziwiłam jak mój pies chętnie ją aportuje i nosi w pysku! Quote
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Własnie przyszedl pan poczta i wreczyl mi paczke z Karuska- 2 dni szla- bez priorytetu :crazyeye: aż sie dziwie :cool3: Nera jak tylko dorwała krowe tak juz jej niepusci- czy jej sie ogon rozwiązuje zeby byly frendzelki czy ma byc taki zwiazany bo niewiem co ten koczkodan wymysli :cool3: Zdjecia zaraz wstawie :loveu: Quote
McDzik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja też zamawiałam w Karusku bez priorytetu i nie spieszyło mi się ani nic a tu patrzę, nastepnego dnia paczka :crazyeye: Quote
Talia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Powie mi ktoś jak to jest z tymi kongami (oryginalnymi) i z ich wsadzaniem do mikrofali? W sklepie w galerii są od niedawna kongi, a to zawsze bardziej zachęca do zakupu niż zamówienie przez internet. :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Bzikowa']Co to za piłka, ta z uśmiechem? Jak jest miękka to ja chcę. :evil_lol: Mam jakiś odwieczny problem z piłkami, w sklepach nigdy nie znajduję odpowiedniej miękkości, w necie też prawie same twarde... :roll: Na razie absolutnym piłkowym hiciorem jest u nas ta zielona lateksowa piszcząca "Pyszczek" z Trixie. Aż się zdziwiłam jak mój pies chętnie ją aportuje i nosi w pysku! Piłka, piłka taka zwykła piłka :D jest miekka mieksza od takiej trixie nie jest gumowata tylko bardziej piankowata i tak sie ugina, sciskam srednio-mocno Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tylko czy ta miętkawa pileczka wytrzyma taką inwazję? :diabloti: Ona ma coś w środku? piankę ;) u mnie by nie wytrzymała nawet 5 min, ale mój pies zjada nawet "kongi", ale takie miękkie coś, co łatwo odgryźć bałabym si psu dać Quote
Śnieżynka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Cała jest jakby z gabki a gdzie kupiłaś tą piłeczke :D bo ja dla swojego szukam takiej miękkiej bo mój twardej do pycha nie chce brać... Quote
Inkaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/4469/pc040001rt9.jpg taki rodzaj piłeczek to ulubiona zabawka Weny. :loveu: My na święta zamówiłyśmy konga, ośmiornicę, pluszowy ogon i piłkę futbolową. Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Śnieżynka napisał(a):a gdzie kupiłaś tą piłeczke :D bo ja dla swojego szukam takiej miękkiej bo mój twardej do pycha nie chce brać... To był jakis sklep z ciuchami i roznymi drobiazgami piłeczki były własnie takie z usmiechem i niby kula ziemska jedna kosztowała 1,90:roll: jak jest wytrzymała dowiem sie dopiero w sobote Quote
Bzikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja nigdy nie widziałam jeszcze tych piłek :roll: Będę musiała chyba wybrać się w rajd po warszawskich zoologach :lol: Quote
Inkaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://4promo.pl/pilka-antystresowa,664.html 4 uśmiech twarzy golfa pianki stres wyciskać podrzucanie piłki zabawki, pianki bale, wyciskać kulki, zabawki, piłki http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=477240080 Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 PositiveThought napisał(a):Kula ziemska? Miałam ja kiedyś piankową kulę ziemską, dostałam gdzieś kiedyś jako pileczkę do ściskania na rozładowanie stresu. Szpilka, jak coś to pościskaj sobie, naukowo udowodnione, ze nerwy redukuje :diabloti: Może to to samo... :hmmmm: Mysle ze to taka własnie piłeczka:diabloti: ciekawe czy rozładowywuje stres psom:cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Moja suka jak dostaje taką piłkę w paszcze to jak ćpun - rozszerzone źrenice, obłęd w oczach i merdająca kita. ;) Nie ma ich tylko dostępnych non stop bo są za miękkie. Konga można wrzucić do mikrofali, ale nie testowałam bo nie mam mikrofali;) Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Konga można wrzucić do mikrofali, ale nie testowałam bo nie mam mikrofali;) W jakim celu? :evil_lol: Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Justa napisał(a):podgrzania? :diabloti: Kong - najlepsze zabawki na zimno i na gorąco? :lol: Quote
Justa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Shetanka napisał(a):W jakim celu? :evil_lol: podgrzania? :diabloti: Quote
Śnieżynka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja taka miekką pilke kupiłam wczoraj w deathlonie za 5 zl :D pies w końcu ma radoche z zabawy piłka bo może ją chwycić w paszcze i pomemlać :loveu: muszę poszukać teraz ciut mniejszej, żeby mógł ją jeszcze swobodnie zgniatać :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mała niebieska piłeczka to hicioooor nakrece kiedys filmik :D Quote
WŁADCZYNI Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Shetanka napisał(a):W jakim celu? :evil_lol: jak upchniesz w konga ser i coś to ser się roztopi a później znowu wróci do bardziej stałej postaci jeszcze bardziej utrudniając wyjęcie kawałeczków. Quote
Shetanka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):jak upchniesz w konga ser i coś to ser się roztopi a później znowu wróci do bardziej stałej postaci jeszcze bardziej utrudniając wyjęcie kawałeczków. Na to bym nie wpadła :shake::crazyeye: Quote
Bzikowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Zapraszam na bazarek z piłkami! Oryginalny GAPPAY, kula smakula i piszcząca gumowa. :loveu: Tu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pilki-gappay-srednia-kula-smakula-gumowa-na-westie-tole-7-dni-od-1-oferty-126852/#post11405273 Na Tolę, to jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-umierajacy-west-terrier-pomocy-126603/ Quote
Recommended Posts