Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje psy kochają te piłki:loveu: biegnąc po nią skaczą jak piłeczka:lol: Tylko po kilku tygodniowej eksploatacji kolor znika ,a piłka robi się coraz mniejsza ,ale nawet połówka tej piłki się odbija:cool3:

Posted

Co to za piłka, ta z uśmiechem?
Jak jest miękka to ja chcę. :evil_lol:
Mam jakiś odwieczny problem z piłkami, w sklepach nigdy nie znajduję odpowiedniej miękkości, w necie też prawie same twarde... :roll:

Na razie absolutnym piłkowym hiciorem jest u nas ta zielona lateksowa piszcząca "Pyszczek" z Trixie. Aż się zdziwiłam jak mój pies chętnie ją aportuje i nosi w pysku!

Posted

Własnie przyszedl pan poczta i wreczyl mi paczke z Karuska- 2 dni szla- bez priorytetu :crazyeye: aż sie dziwie :cool3:

Nera jak tylko dorwała krowe tak juz jej niepusci- czy jej sie ogon rozwiązuje zeby byly frendzelki czy ma byc taki zwiazany bo niewiem co ten koczkodan wymysli :cool3:

Zdjecia zaraz wstawie :loveu:

Posted

Powie mi ktoś jak to jest z tymi kongami (oryginalnymi) i z ich wsadzaniem do mikrofali? W sklepie w galerii są od niedawna kongi, a to zawsze bardziej zachęca do zakupu niż zamówienie przez internet. :lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Co to za piłka, ta z uśmiechem?
Jak jest miękka to ja chcę. :evil_lol:
Mam jakiś odwieczny problem z piłkami, w sklepach nigdy nie znajduję odpowiedniej miękkości, w necie też prawie same twarde... :roll:

Na razie absolutnym piłkowym hiciorem jest u nas ta zielona lateksowa piszcząca "Pyszczek" z Trixie. Aż się zdziwiłam jak mój pies chętnie ją aportuje i nosi w pysku!

Piłka, piłka taka zwykła piłka :D jest miekka mieksza od takiej trixie

nie jest gumowata tylko bardziej piankowata i tak sie ugina, sciskam srednio-mocno

Posted

Tylko czy ta miętkawa pileczka wytrzyma taką inwazję? :diabloti: Ona ma coś w środku?

piankę ;)
u mnie by nie wytrzymała nawet 5 min, ale mój pies zjada nawet "kongi", ale takie miękkie coś, co łatwo odgryźć bałabym si psu dać

Posted

Śnieżynka napisał(a):
a gdzie kupiłaś tą piłeczke :D bo ja dla swojego szukam takiej miękkiej bo mój twardej do pycha nie chce brać...

To był jakis sklep z ciuchami i roznymi drobiazgami piłeczki były własnie takie z usmiechem i niby kula ziemska jedna kosztowała 1,90:roll: jak jest wytrzymała dowiem sie dopiero w sobote

Posted

PositiveThought napisał(a):
Kula ziemska?

Miałam ja kiedyś piankową kulę ziemską, dostałam gdzieś kiedyś jako pileczkę do ściskania na rozładowanie stresu. Szpilka, jak coś to pościskaj sobie, naukowo udowodnione, ze nerwy redukuje :diabloti:

Może to to samo... :hmmmm:

Mysle ze to taka własnie piłeczka:diabloti: ciekawe czy rozładowywuje stres psom:cool3:

Posted

Moja suka jak dostaje taką piłkę w paszcze to jak ćpun - rozszerzone źrenice, obłęd w oczach i merdająca kita. ;) Nie ma ich tylko dostępnych non stop bo są za miękkie.

Konga można wrzucić do mikrofali, ale nie testowałam bo nie mam mikrofali;)

Posted

Ja taka miekką pilke kupiłam wczoraj w deathlonie za 5 zl :D pies w końcu ma radoche z zabawy piłka bo może ją chwycić w paszcze i pomemlać :loveu: muszę poszukać teraz ciut mniejszej, żeby mógł ją jeszcze swobodnie zgniatać :loveu:

Posted

Shetanka napisał(a):
W jakim celu? :evil_lol:

jak upchniesz w konga ser i coś to ser się roztopi a później znowu wróci do bardziej stałej postaci jeszcze bardziej utrudniając wyjęcie kawałeczków.

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
jak upchniesz w konga ser i coś to ser się roztopi a później znowu wróci do bardziej stałej postaci jeszcze bardziej utrudniając wyjęcie kawałeczków.

Na to bym nie wpadła :shake::crazyeye: