MickeyM Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='smallpati']hmm fajna ta boomer ball tylko że Moli ma duże piłki ale jej nie ruszają w domu :shake: takimi bawi się tylko u babci na ogrodzie, w domu nie biega za takimi piłkami.[/quote] Różne są rozmiary tych piłek. Małe też pewno by się znalazły. ;) Quote
NightQueen Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 na allegro najmniejsza to 17cm, a ja potrzebowałabym taką na góra 6 Quote
MickeyM Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='smallpati']na allegro najmniejsza to 17cm, a ja potrzebowałabym taką na góra 6[/quote] Wpisz boomer ball w allego i wyskoczą ci dwie aukcje. W opisie aukcji jest na pisane, że facet posiada także inne rozmiary piłek. Wiem, że są mniejsze boomery, bo moja koleżanka zamawiała dla westa. Za taką małą piłkę zapłacisz może 30 zł, ale będziesz ją miała do końca świata. :lol: Zapytaj się tego faceta na all jakie są rozmiary mniejszych piłek i jaka cena. Może akurat. ;) Quote
WŁADCZYNI Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Bzikowa właśnie takie - mamy morsa, ośmiorniczkę i pelikana. Suka je uwielbia a kupuje je u Eli. :cool3: Quote
Velpsterex Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 U nas wiecznym hitem Leo jest moja komoda z pluszakami- wystarczy że zostawię ją na chwilę otwartą, a już Leo bierze pluszaka do niewoli. I miśki to w zasadzie jedyne zabawki które są zniszczone. Reszta jest prawie nietknięta, a mamy 3 petstagesy, jednego konga, i 2 trixie. petstagesy są jeszcze brane pod uwagę, ale reszta to dla niego obraza (XD). Najbardziej chyba lubi zabawki dla kotów, z czasów niemowlęctwa, gdy był pierwszy dzień w domu kupiliśmy mu dwie zabawki- kostkę petstages i piłeczkę. Ale nie zabardzo się tym interesował. Siedział w kojcu wtulony w kocyk i nic, ale później odnaleźliśmy z siostrą taki kijek od zabawki dla kota, ze szkurkiem. Wiec z piłki i linki stworzyliśmy hit dekady. Bawi się tym do dziś. Ponadto u nas w mieście jest sklep zoologiczny do którego można wejść z psem, i on zawsze tam musi coś znaleźć i zazwyczaj chce to wynieść. Wtedy mu to czasem kupujemy, a w domu nawet nie chce tego tknąć(tak było w przypadku konga).Hitem też jest szalik, do któego Leoś się przyczepia, a ja z tym idę, i on się tak fajnie ślizga. Najpierw myślałem że jego to boli, ale on wyrażał swoją aprobatę do zabawy. O i jeszcze gumowy krokodyl! to dopiero hit, co prawda nie piszczy ale jest miękki bo w środku jest pełem powietrza, także można go wspaniale gryźć. Nie wiem o czym jeszcze napisać, podumam, i może sobie przypomnę! Quote
Waxy Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Smallpati [URL]http://images34.fotosik.pl/394/c882f68c41c2e7b2med.jpg[/URL] Przyjechała do mnie rottweilerka Blondi i to co się stało z moim takim samym gryzaczkiem w kilka minut: [IMG]http://i35.tinypic.com/2ex61r5.png[/IMG] :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 My też mamy taki hantelek. Od dawna, ale prawie nic mu nie jest. Tzn kiedyś piszczał więc pies musiał mu coś zrobić. Teraz używam go do uczenia formalnego aportu. Ale on ogólnie nie znęca się bardzo nad takimi gumowymi czy lateksowymi zabawkami. Jedynie psuje im piszczałki i odgryza łebki zwierzątkom. ;) Ale znacznie bardziej lubi zagryzać pluszaki, bez porównania! Ale i do nich nie ma często dostępu sam. Quote
NightQueen Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/33342.html"]Waxy[/URL] podbudowałaś mnie na duchu :loveu: czyli mój pies to nie aż taki wandal jak myślałam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [B][I]W Poznaniu kupiłam Wubbe ;)[/I][/B] [B][I]Brutus za nią szaleje :D kupiłam rozmiar bodajże L-kę...i jest w wsam raz,bardzo mocny materiał, inny niż ten co jest na zdjęciach :)[/I][/B] Quote
puzzle Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Co to za rozowa butla na poprzedniej stronie? Jaka to firma? Ja sie chyba skusze na petstages, napewno orke, pilke na sznurku i najlepiej wzystkie z serii Just for fun, oraz relaks:evil_lol:, przy czym przymusowo dla Scooby'ego "przytulanka dla szceniat":loveu:, on by sie bez misisow nie obszedl, to jest psisko stworzone do misisow i pileczek, bez gryzaka by przezyl, ale takie bezsensowne zucie gumy tez go kreci:evil_lol:. Quote
MickeyM Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ta butelka, to [B]Tug-a-Jug. [/B] [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/9864/tugajug690361pb9.jpg[/IMG] [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/8756/busybuddyjugsl6.jpg[/IMG] Kurczę, ja dziś zrobiłam przelew za zabawki z petstages, więc mam nadzieję, że może dojdzie paczka do końca tygodnia. Ja zamówiłam tą przytulankę,a le im dłużej myślę o niej, to wydaję mi się, że nie sprawdzi się u mojego psa. Wszystkie te zabawki mi się podobają, ale nie mam kasy żeby zamówić je za jednym razem. :D :D Kocham petstages. :loveu: Quote
puzzle Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A mozna to gdzies w PL kupic? Wyglada fajnie:loveu:. Quote
NightQueen Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='puzzle']A mozna to gdzies w PL kupic? Wyglada fajnie:loveu:.[/quote] na allegro czasami jest Quote
MickeyM Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Na allegro jest teraz za...ekhm banalne...tylko 75 zł. :roll: Quote
puzzle Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='MickeyM']Na allegro jest teraz za...ekhm banalne...tylko 75 zł. :roll:[/QUOTE] eeeeeeeeeeeeee:shake: to ja wole petstages. Myslalam, ze to jest tansze i mozna sprobowac, ale moj pies zdecydowanie preferuje gume i material, z naciskiem na material. Odpuszcze sobie ta butle, bo mam kongi na smakolyki i jestem zadowolona, a moje psy zdecydowanie bardziej lubia wyciagac niz jesc i starczy mi zbierania smakolykow po dywanie;). Natomiast pomysle o gryzakach i pluszakach z petstages:loveu:. Quote
MickeyM Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='puzzle']eeeeeeeeeeeeee:shake: to ja wole petstages. Myslalam, ze to jest tansze i mozna sprobowac, ale moj pies zdecydowanie preferuje gume i material, z naciskiem na material. Odpuszcze sobie ta butle, bo mam kongi na smakolyki i jestem zadowolona, a moje psy zdecydowanie bardziej lubia wyciagac niz jesc i starczy mi zbierania smakolykow po dywanie;). Natomiast pomysle o gryzakach i pluszakach z petstages:loveu:.[/quote] Mój pies nie niszczy zabawek, więc zrobiłam mu taką butelkę sama i bawi się nią. :lol::lol: Sznurek, butelka, smakołyki - może w moim wykonaniu nie wygląda tak ładnie, ale funkcja pozostała ta sama - bawić, bawić, bawić! :evil_lol: Quote
gops Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 kupilam dzisiaj kurczaka duuuuzego gumowego z trixie(takiego jak ktos tu pokazywal kaczke) :diabloti: pies zachwycony caly czas piszczy i gryze go w kuper probujac wyciagnac piszczalke :evil_lol: koszt zabawki -21zl , widok psa bawiacego sie nia -bezcenny:razz: zadna zabawka mu sie tak nigdy nie podobala jak ta ;) Quote
Justa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [B]puzzle[/B], piłka na sznurku jest rewelka, a jak Scoob lubi sie przeciągać to już wogóle :loveu: Galina wydaje z siebie taki warkot, że aż miło posłuchać :evil_lol: Quote
drzalka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ja bym tej butli na sznurku niekupila, to jest plastik, dno odkręcane, ciezkie, jak pies sie zamachnie i rzuci w tym w kąd :diabloti::shake: Rinus na wuba piszczy ?? Kupilabym gdyby nieprodukowali piszczących ;) Quote
Rinuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='drzalka']Ja bym tej butli na sznurku niekupila, to jest plastik, dno odkręcane, ciezkie, jak pies sie zamachnie i rzuci w tym w kąd :diabloti::shake: Rinus na wuba piszczy ?? Kupilabym gdyby nieprodukowali piszczących ;)[/quote] [B][I] Piszczy piszczy :p ale fajnie piszczy,tak jakby dwutonwo :diabloti:[/I][/B] Quote
jmw Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [URL="http://animalia.pl/produkt,2984,66,Trixie_Pi%C5%82ka_gumowa_mi%C4%99kka_na_lince.html"]Trixie Piłka gumowa miękka na lince linka 1m; śr. 6 cm - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/URL] Skusić się na takie coś? :cool1: [url]http://animalia.pl/produkt,13316,66,Trixie_Pi%C5%82ka_na_lince_gumowa_(czerwona).html[/url] A może lepiej na taką? Hm... Quote
gops Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ta z pierwszego linka mialam tzn ta tylko inny kolor pilki no i sznurek zostal przegryziony po 2 dniach ;) a pilka przegryziona na pol :diabloti: Quote
puzzle Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Scooby tez robi kupe halasu przy zabawie, zaczynajac od warkotu, przechodzac przez jeki i konczac na jakis spazmatycznych piskach:roll:, czasami zastanawiam sie jak wielka wartosc ma dla Scooby'ego zabawa:cool3:. Czasami wyglada na takiego spelnionego i dumnego z siebie, ze dogonil i upolowal pilke, ze to jest naprawde niesamowite:razz:. Zalezy dla jakiego psa chcesz ta zabawke, pierwsza ma cienki sznurek, a pilka wykonana jest z twardej pianki, napewno nie mozesz zostawic jej psu podczas nieobecnosci. Nadaje sie do aportowania na wode. Druga jest ciezsza i solidniejsza, wykonana z gumy. Wszystko zalezy od tego co Twoj pies lubi i w jakim stopniu niszczy zabawki. Quote
NightQueen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 zamówiłam Moli na święta prezenty i mam nadzieje że ich nie pochłonie :razz: [B][SIZE=2]Petstages Orka Jack Small gryzak mały [/SIZE][/B] [IMG]http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/psy/ps_128.jpg[/IMG] [B][SIZE=2]Trixie Gryzak gumowy mały 8.5 cm (coś jak kong)[/SIZE][/B] [IMG]http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/auto/a25131167.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 to nie plastik tylko guma ;) to prezent na święta więc nie wiem czy Moli go dostanie teraz czy od razu schowam :diabloti: Quote
Recommended Posts