Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dadiii napisał(a):
wlasnie ta kosc na tym sznurku to z czego jest zrobiona??

To jest jakby twarda guma, miękki plastik. W każdym bądź razie, coś co łatwo pogryźć rocznemu jamnikowi :lol:. Na szczęście on tego nie zjada, tylko odgryza a Pańcia potem musi odkurzać :roll::lol:.

Posted

Kupilam rozowego flaminga i jest rewelacyjny, psiakom bardzo sie spodobal i zyje od wczoraj, coprawda stracil juz te cieniutkie skrzydelka, ale jeszcze bebechow nie ma na wierzchu. Ringo czerwone gumowe mamy od zeszlego roku, coprawda jest troche zalekkie i malo uzywamy. Kupilam tez ta kula dla kotow, ale moje bynajmniej nie sa zainteresowane i w sumie maja racje, bo to takie bardziej dla tygrysa niz drobnego persa:evil_lol:.

Posted

[quote name='Malina.']puzzle, mnie się wydaje, czy Ty masz dla swoich sznupków kongi w różnych rozmiarach? Masz small i medium, czy jakieś inne?

Medium i Large i odrazu mowie nie kupuj small!!! To jest tak malutkie, ze chyba nawet dla yorka zamale, ewentualnie chi sie zadowoli, kongi wypadaja w swoich rozmiarach bardzo oszczednie...

Posted

puzzle napisał(a):
Medium i Large i odrazu mowie nie kupuj small!!! To jest tak malutkie, ze chyba nawet dla yorka zamale, ewentualnie chi sie zadowoli, kongi wypadaja w swoich rozmiarach bardzo oszczednie...

Tego small właśnie widziałam i też wydawał mi się strasznie mały, ale nie miałam porównania z medium, bo był tylko taki duży, czarny, więc go nie kupiłam. No to chyba zdecyduję się na tego średniego :).

Posted

Malina. napisał(a):
Tego small właśnie widziałam i też wydawał mi się strasznie mały, ale nie miałam porównania z medium, bo był tylko taki duży, czarny, więc go nie kupiłam. No to chyba zdecyduję się na tego średniego :).

Tosia jest mniejsza od Scooby'ego wiec M powinno starczyc chociaz gdybys wziela L to niebyloby wielkiej przesady, coprawda do pyska moze nie zmiescicc, bo guma jest bardzo gruba i tak naprawde kongi sa duze, a do srodka zmiesci sie troszeczke...

Wlasnie zastanawiam sie nad petstages i pilka kauczukowa z konga, mam dwa tradycyjne i jedna tenisowa i jestem zadowolona, a szcegolnie z tenisowej, bo jest zrobiona inaczej niz te typowe tenisowki (w srodku nie jest taka twarda i nie jest tak latwo ja rozgryzc). Mysle tez nad kupnem rugby z konga i tenisowek rogz'a, ale na wystawie w pazdzierniku zobaczymy co bedzie i wtedy sie cos kypi...

Posted

puzzle napisał(a):
Tosia jest mniejsza od Scooby'ego wiec M powinno starczyc chociaz gdybys wziela L to niebyloby wielkiej przesady, coprawda do pyska moze nie zmiescicc, bo guma jest bardzo gruba i tak naprawde kongi sa duze, a do srodka zmiesci sie troszeczke...

Raczej wezmę M ;). A M dla szczeniaków, czy starszych psów różni się wielkością od tego dla dorosłych? Słyszałam, że ten dla seniorów i szczeniaków ma miększą gumę.

Posted

Ja mam tenisową rugby Konga small.
Bardzo fajna malutka, miesci sie w dłoni pies zadowolny, odbija sie w rozne strony. Piszczala jakies 2 tyg, ale pies nie rozwalil, jakis malutki kamyczek niewiem ktordy wpadl do srodka i przestała piszczec. Ale pies dalej ją uwielbia ;]

Posted

drzalka napisał(a):
Ja mam tenisową rugby Konga small.
Bardzo fajna malutka, miesci sie w dłoni pies zadowolny, odbija sie w rozne strony. Piszczala jakies 2 tyg, ale pies nie rozwalil, jakis malutki kamyczek niewiem ktordy wpadl do srodka i przestała piszczec. Ale pies dalej ją uwielbia ;]

no i wlasnie o tej mysle tylko nie wiem jaki rozmiar moglabys dac fotke z Lena mialabym wtedy jakies odniesienie...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
kororowe ;) a jak sie sprawdzaja?

Kolorowe ... fakt ... więc jak jest ich duzo na podłodze to jest trochę jak w przedszkolu. ;)
Jak na razie nie poniszczone, nie pogryzione, nie rozewane a używane już ze 3 tygodnie non stop przez 6 psów ... więc chyba jakościowo ok. :lol:

Posted

O kurcze, Maupa, macie całą kolekcję petstages chyba :lol:
gdzie się zaopatrujesz? :cool3:
super bulwy wyglądają z tym sznuro-czymś ;)

u nas hitem jest pluszowy słoń na sznurku - wygląda to tak, że jest sznur, na jednym końcu ma pluszową głowę słonia, na drugim drugą okrągłą część ciała (nie wiem... nogę? bo ma tyki wzorek...) i supeł. I to okrągłe na dole jeszcze piszczy! I w ogóle jest super.

kupiłam w kakadu (tym dużym) na targówku ; nie mogę znaleźć w necie...

jedyna wada to to, że nie jest zbyt trwały - ja mam już drugiego bo pierwszemu łebek westik odgryzł :siara:

Posted

RCookie napisał(a):
Raczej wezmę M ;). A M dla szczeniaków, czy starszych psów różni się wielkością od tego dla dorosłych? Słyszałam, że ten dla seniorów i szczeniaków ma miększą gumę.

ja mam Mkę szczeniakową jest hm milsza w dotyku niż standardowy czerwony, wytrzymały jest - Su jeszcze nie rozgryzła a czasem jej się zdarza przypadkiem uszkodzić zabawkę;)

Posted

a ja myslac o zimie potrzebuje pilke. ale nie byle jaka... moj francuski piesek nie przynosi pilki jak:
a) jest przemoczona
b) jest ze sniegu
c) jest z lodu
d) jest cala z blota ;)

wiec poszukuje takiej pilki ktora moglby w zimie aportowac pilki z mikrogumy sie w miare sprawdzaja ale to jeszcze nie to... myslalam o takim czyms jak sa aqua toye ale taka pilka by daleko nie leciala... jakies pomysly ?

Posted

Maupa4 z tej kolekcji zabawek widzę iż brakuje Ci tej z termoforem co wkłada się na 30s do mikrofalówki :evil_lol:

Widzieliście nowe kurczaki z Trixie?
Panna młoda, Pan młody, punk, i punkowa :P oraz duże świnie XXL, i guźce .

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Daisy1']Jesli chodzi o zabawaki to dla mnie totalnym hitem sa zabawki na tej stronie:

www.e-hotdog.pl

Juz nie mowiac o innych rzeczach!!
Szacunek!:p

Te zabawki to tylko na półeczkę pasują :evil_lol: Nie dość że małe to chyba niezbyt trwałe, i jak tu coś takiego mordować najlepiej od razu zabić :evil_lol:
ale nie powiem, ładne to one są.