Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o, ja mam podobną tylko mniejszą- niestety kundlica zaczęła ją "zagryzać" i ciut ją rozpruła... pozostałe fajnie się nią bawią, do tego stopnia, że chcę jeszcze dokupić kotka z tej serii :D

Posted

a, przepraszam, co robi skunks?? ;)

oprócz kotka widziałam też chyba świnki, krówki i żaby- żaba jest świetna poza tym, że czasem mi się na niej kładą i w nocy słyszę rechotanie ;)

Posted

Skunks szeleści ogonkiem, nie wydaje dźwięków.
Umrę na zawał przez zabawki z piszczałką - brutalni ze snu wyrwał mnie dziś przeraźliwy pisk- wylądowałam prosto na lateksowej piłce którą sucz przywlokła do wyrka.

kwacze :) nie wem czemu wystawili jako kwiczącą, chodziło mi o obrazki.

Posted

[quote name='kaskaSz']w karusku są przeceny zabawek petsages, co o nich myślicie?

ja kupuje na animalii, wiekszy wybor. jutro przyjdzie kurier i zdam relacje :)
poza tym kupilam jej takiego koguta cheeky sqeauky, te zabawki sa swietne - nastepnym razem kupie zielonego mopsa :cool3:

ma ja juz 5 dni i jeszcze nierozwalil
moja jakos malo rozwala.. tylko z wielka namietnoscia pluszaki (rozpruwa i wydlubuje wnetrze - los z ikei dzielnie przetrzymal 3 tygodnie) i sznurki, na gumowych pilkach widac jedynie slady zebow ^^

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Skunks szeleści ogonkiem, nie wydaje dźwięków.
Umrę na zawał przez zabawki z piszczałką - brutalni ze snu wyrwał mnie dziś przeraźliwy pisk- wylądowałam prosto na lateksowej piłce którą sucz przywlokła do wyrka.
kwacze :) nie wem czemu wystawili jako kwiczącą, chodziło mi o obrazki.

Kaczkę miałam ... to była jedna z tych niewielu zabawek, które moja psica potrafi zniszczyć (i to w bardzo niedługim czasie). ;D
A skunks szeleści ogonkiem i piszczy (ma w środku, na brzuszku piszczałkę, ale cichą, toleruję ją). Mamy skunksa od Gwiazdki i prócz tego, że jest cholernie brudny i obśliniony jest super. Freyka z nim śpi zawsze. ;)

Posted

Ja nie znosze tych piszczących zabawek, bo sucz zawsze ma ochotę się nimi bawić jak ja już próbuje zasnąć a ona bierze piszczadełko na poduszkę i ściska specjalnie zębami :angryy: dlatego wszystkie piłki jej pani zepsuła i już nie piszczą :evil_lol::evil_lol: pani je zepsuła :multi:

Posted

Ale piszczące są faaajniejsze, a jak super się je gryzie o 5 rano, albo włazi w nie w drodze do toalety ehh
Kaczka niezamordowana, troche się przy szyjce pruje, ale malutko.
Suka śi z kaczuchąi potrafi ją przez sen memłać, albo warczeć:loveu:

Wiecie coś o wytrzymałości petstage'y? Takich plastikowych do napychania

Posted

smallpati napisał(a):
a ona bierze piszczadełko na poduszkę i ściska specjalnie zębami

Spykul ma to samo, na szczęście powstrzymuje się w godzinach nocnych... :diabloti: A zabawki bez odgłosów olewa :shake:

Posted

dostałam dzisiaj zabawki dla młodej, ale na razie dałam jej tylko koguta, którego pokochała miłością wielką - siedzi na łóżku i gryzie, miętosi, tarmosi, warczy i próbuje naciskać tak, żeby piszczał^^ jest świetny, mięciutki i ma cudne kolory :loveu:tylko trochę duży, myślałam nawet że za wielki dla niej, ale daje sobie radę :)

Posted

Mój destruktor zabawkowy niestety pierwsze co zrobił to odgryzł sznurek od tej piłeczki, a taka fajna zabawka była i tak daleko za nią biegał... Przy nastepnej będę chować w domu i zabierać tylko na spacer ;-)
A malutka sznautzi ma pluszowe zabawki od szczenięctwa (już prawie 6 lat) i 'rozszarpuje je straszliwie' jak tylko się podekscytuje, hihihi
A światełko z lasera (u nas to był wskaźnik) przetestowaliśmy na kotach - to dla nich najlepsza zabawka świata ;-)

Posted

Ja ostatnio kupiłam suce ringo, takie duże, bo wszystkie małe były wypełnione gumą, a moja suka nie lubi nosić ciężkich rzeczy bo nie dość ze niska, to jeszcze musi wtedy paszcze ciągnąć na ziemi :evil_lol::evil_lol:, no i kupiłam takie duże ringo puste w środku, w nadziej że suka zainteresuje sie na zewnątrz czym innym niż błotem :mad:

Ale za to kolor ringa WSPANIAŁY

efekt:
1.Suka się brzydziła ringiem, biegła po niego ale nie chciała go brać do pyska:shake:
2.Jak już widziała że jestem zła to z łaskawością zabrała to do pyska po czym zaraz wypluła :mad:

a wygląda to tak
etap 1 tzn pełne zainteresowanie :roll:

etap 2
Obrzydzenie :evil_lol: