Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulubioną zabawką mojego psinca jest piłka. Ma ich cały kartonik i codziennie sprawdza stan posiadania:evil_lol: Jedne przeznacza do zabaw w domu, inne służą mu do szaleństw :loveu:

Posted

no i kupilam tego KONGa rozm L czerwony. naprawde super, cena troche zaporowa, ale ostatecznie ma byc to zabawka na zawsze. i jakie mozna wymyslac rozne wypelnienia. Birnik juz teraz uwaza ze to ejst najlepsza domowa zabawka i idzie ze mna do lazienki jak chce umyc po zarelku bo mysli ze znowu oddam napelnione :evil_lol:, wogole to niezle dzwieki wydaja psy przy przy wydobywaniu pokarmu z zabawki. a tak poza tym to neiwiedzialam ze mam w domu mrowkojada :evil_lol:. wogole poczatkowo wydawalo mi sie ze w zyciu nie wyjmie zarelka z konca zabawki.. hmmm coz... :eviltong:

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']a tak poza tym to neiwiedzialam ze mam w domu mrowkojada :evil_lol:. wogole poczatkowo wydawalo mi sie ze w zyciu nie wyjmie zarelka z konca zabawki.. hmmm coz... :eviltong:
[/quote]
Ja też się zdziwiłam po pierwszym użyciu :lol:

Posted

[quote name='monita']Fajne frisbee :razz:[/quote]

Było fajne...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 10 min super zabawy i juz po frisbee ;)
Szcztki pokaze po południu :D

Czy wie ktos gdzie mozna kupic trwalsze frisbeee??

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Moje competitiony to też plastik:evil_lol: A dysku psie, na zawody dopuszczone.:diabloti:[/quote]
hmm na zawodach pies nie kładzie się i nie gryzie z taką zawziętością jak w domu [mam nadzieję :diabloti:]

Posted

Mój pies się we frisbee wgryza, nie memła. Ale każdy dysk jest bardziej lub mniej plastikowy chyba że jest gumowy/tekstylny etc.
Nie powinno się tylko używać takich z twardego plastiku który pęka na ostre kawałki i takich ludzkich. Psie frisbee jest sprężyste dosyć. I nawet przegryzione nie rani psa bardzo - mój pies zadziorkami po zębach sobie orze paszczę, muszę spiłować.