Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):
hehe neonowka mozes probuj lepiej sie oplaca1 kong niz 10 zbawek w miechu :evil_lol:

Pewnie i racja:diabloti:. W ciagu tygodnia byly dwie.:mad:. Wlasnie ogladam kongi dla szczeniakow, faktycznie nie sa az tak drogie, ale to tez ponad 40 zl.:roll:

Posted

neonowka napisał(a):
Pewnie i racja:diabloti:. W ciagu tygodnia byly dwie.:mad:. Wlasnie ogladam kongi dla szczeniakow, faktycznie nie sa az tak drogie, ale to tez ponad 40 zl.:roll:

Kong wytrzyma zaluzmy 3 miechy...
2 zabawki w ciagu tyg przecietnie 10 zl :diabloti:
4 x 10 to 40 xD
czyli masz 1 konga co miesiac hehe :evil_lol:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Kong wytrzyma zaluzmy 3 miechy...
2 zabawki w ciagu tyg przecietnie 10 zl :diabloti:
4 x 10 to 40 xD
czyli masz 1 konga co miesiac hehe :evil_lol:

Dokladnie. Musze to przemyslec.:razz:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Mysl intensywnie bo po jutrzejszej zabawie moga byc z tym problemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie skomentuje tego nawet!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

neonowka napisał(a):
Nie skomentuje tego nawet!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie musisz :diabloti:

pewnie polowa ciotek sie na DGM z rana nie pojawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahah zobaczymy moze we wtorek :evil_lol::evil_lol:
uda sie trafic palcami w klawiatore xD

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Tak gałka bosmańska to coś takiego tylko taniej wychodzi zrobić samemu:)
ja kupilam za 5 zl :cool3: ale malpiszonka lapie za sznurek i to ja musze trzymac za ten wezel bo dla pannicy za twardy :diabloti:
ps: chyba kupie tego konga :)
drzalka: co to jest za pilka?
pozdrawiam

Posted

neonowka napisał(a):
heh...no..calkiem mozliwe:diabloti:

Dudziaczek..zaraz dostaniemy bure za pisanie nie na temat:evil_lol:..a ja nie moge;d ..ja jestem tu nowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To otwieraj galerie i tak bedziemy KONWERSOWAC na temat SYMBOLICZNEGO kieliszkaszampana na sylwestrze :loveu::loveu::loveu:

A co do zabawek.......... moj wlasciwie Fuxa losiu juz ma dziurke :angryy:
Taka 5 cm....... :shake:

Posted

Ja widziałam droższe,dużo droższe dlatego proponowałam samoróbkę. Moja suka lubiła, ale pokochała od kiedy pit ją trochę rozgryzł.
Ta ramowa piłka to nie jest taka na smakołyki? Kula smakula?

Posted

WŁADCZYNI- kurcze chyba musze po rpsotu pozyczyc wezel jakiekus bullowi na 2 dni :evil_lol:
kula smakula wydaje mi sie byc super tylko ze ma jedna wade- moje psy by wiecznie ja wtaczaly pod meble :wallbash:

pozdrawiam

Posted

Wiecie jakie zabawki mój pies jeszcze lubi?
Te takie małe pluszaczki z Ikei :cool3: Ma pieska , misia polarnego, żabkę i cuśtam jeszcze. Uwielbia je rozpracowywać, chociaż one są dość mocne a moj pies aż takim killerem nie jest i nie mam problemu pod tytułem "muszę kupować nową piłeczkę co drugi dzień".
Tak mam z ręcznikami natomiast , więc wszystkie stare nadające się tylko do wywalenia dajemy łaskawie do zeżarcia Bzikowi. Och jak on kocha ten dźwięk rozdzierającego się materiału! A jeszcze bardziej kocha zarzucac ręcznik sobie na głowę i później sę wydostawać. Ale ja zawsze wiedzialam, ze on jest INNY.

przepraszam za nieskładne zdania, ale moje palce zaczęły żyć własnym zyciem zdaje się.

Posted

shangri_la napisał(a):
WŁADCZYNI- kurcze chyba musze po rpsotu pozyczyc wezel jakiekus bullowi na 2 dni :evil_lol:
kula smakula wydaje mi sie byc super tylko ze ma jedna wade- moje psy by wiecznie ja wtaczaly pod meble :wallbash:

pozdrawiam

Wniosek jeden......

trzeba kupic nowe meble :diabloti:

Posted

Haha mój też wtacza pod meble i nie wie co ma zrobić żeby wyjąć :lol: Podchodzi do mnie ze wzrokiem skrzywdzonej sarenki żeby mu pomóc :evil_lol: Ale to już duży chłopczyk więc w końcu udaje mu się samemu łapą wydostać kulę ;)