Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

głównie L i ze 2-3 S, plus heliflight M ale to ja zakupiłam :P tylko, że to było tak z tydzień temu więc nie wiem jak teraz tam wygląda asortyment

Posted

A mam do was pytanko- czy ma ktoś piłkę jolly ball? Albo jolly bounce n play ? :D Szukam piłki do gonienia, a ten boomer ball wydaj się mieć strasznie nieprzyjemną fakturę ..

Posted

Illusion, przez Ciebie właśnie ją zamówiłam :D Czyste szaleństwo, mam nadzieję ,że się u nas sprawdzi :)  Na zooplusie była ta piłeczka w fajnej cenie, rozmiar ten najmniejszy, ale ja mam troszkę wyrośniętego yorka, więc powinno być ok..Na czym właściwie polega zabawa? Pies ją goni i próbuje złapać, czy po prostu nosi ją sobie w pyszczku jakby nigdy nic? :D

Posted

Kalyna, dziękujemy za link do bloga, super Twój psiak się z nią bawi, mam nadzieję ,że Franek też trochę za nią pobiega,a nie będzie od razu brał ją do pyszczka..Jutro powinna piłka dotrzeć do nas,to postaram zrobić się fotorelację ;)

Posted

Śmiesznie wygląda, ale jak widać daje radę :)
Ja zamówiłam kolejne trzy zabawki.. Konga Wubbę, piłkę ażurową i Cuz'a. Ciekawe jak one u nas będą się sprawować :)