Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy znacie może jakąś firmę która produkuje piszczące zabawki dla bullowatych? Bo liczę że taka zabawka wytrzyma z moim psem - suka nie niszczy zabawek tylko unieszkodliwia piszczałkę:shake:

Posted

Ja chciałam takiego miśka, ale z krótkim ''włosem'', a nie takiodstające nitki, bo mój pies nie niszczy, że rozgryza tylko wyciąga-skubie te nitki :evil_lol:A to z zoologa ta zabawka?

Posted

U nas żadne miśki nie mają szans na przeżycie. Natomiast z gumowej zabawki na sznurze po tygodniu została tylko ta gumowa część. :diabloti: Powiem tylko, że ASTa nie mam.:eviltong:

Posted

mozecie mi napisac opinie na temat KONGa ? kurcze gryze sie ze soba :wallbash: kupic czy nie kupic. nawet znalazlam ze najtanszego konga roz L kupie w karusku i przy okazji jeszcze jakies przysmaki ale musze to jeszcze przemyslec bo jednak 44 zeta na zabawke... :grab: co lacznie z przesylka i jakimis badziewiami ( bo i tak bym kupila jakies smakole do srodka bo sa w fajnych cenach) nawet nie chce myslec ile wyniesie, a potem sie okaze ze mycie tego ustrojstwa ( nie mam zmywarki) i odskrobywanie resztek doprowadzi mnie do szalu :huh: z drugiej strony Birnik uwielbia zarcie i mysle ze taki KONG dla niej jak znalazl ehhh... :cool1: :placz:

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
mozecie mi napisac opinie na temat KONGa ? kurcze gryze sie ze soba :wallbash: kupic czy nie kupic. nawet znalazlam ze najtanszego konga roz L kupie w karusku i przy okazji jeszcze jakies przysmaki ale musze to jeszcze przemyslec bo jednak 44 zeta na zabawke... :grab: co lacznie z przesylka i jakimis badziewiami ( bo i tak bym kupila jakies smakole do srodka bo sa w fajnych cenach) nawet nie chce myslec ile wyniesie, a potem sie okaze ze mycie tego ustrojstwa ( nie mam zmywarki) i odskrobywanie resztek doprowadzi mnie do szalu :huh: z drugiej strony Birnik uwielbia zarcie i mysle ze taki KONG dla niej jak znalazl ehhh... :cool1: :placz:

pozdrawiam

Ja mam konga.
Myje sie super bez zmywarki.
Można zamrażać lub zapiekać w mikrofalówce (króciutko)z serem żółtym lub topionym - po ostygnięciu ser twardnieje i trudniej się opróżnia.
Nasz kong leży sobie na razie nie używany psica za szybko go rozpracowywuje.

Posted

Błagam o pomoc...:diabloti: Mam 6 miesięcznego szczeniaka, coś w stylu labradora. Psuje większość zabawek w kilka dni. Dzisiaj poradziła sobie z kolejną w ciągu 30 min:mad:. Naprawdę już nie wiem co mam jej kupić. Sznury odpadają bo z tym też sobie radzi. Gumowe zabawki...- to samo. Może macie coś godnego polecenia?:razz:

Posted

Mini piłki do koszykówki - w decathlonie do kupienia. A nie są bardzo duże.
Piłki tenisowe
Piłki z lanej gumy
Piłki ze sznura (generalnie snury pomagają przy zmianie zębów jak są problemy) - tak zwana gałka bosmańka, psy lubią a stosunkowo tanie - tylko przed kupieniem liny sprawdź czy nie ma w niej druta (bo są i takie) i wiąż

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Mini piłki do koszykówki - w decathlonie do kupienia. A nie są bardzo duże.
Piłki tenisowe
Piłki z lanej gumy
Piłki ze sznura (generalnie snury pomagają przy zmianie zębów jak są problemy) - tak zwana gałka bosmańka, psy lubią a stosunkowo tanie - tylko przed kupieniem liny sprawdź czy nie ma w niej druta (bo są i takie) i wiąż
Dzieki za szybka odpowiedz.:)
Pilki mamy, szukam czegos innego. Marzy mi sie jakis gumowy gryzak z naprawde mocnej gumy. A ta galka bosmanska to cos takiego?