Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my mielismy te pilke na smaczki oraz te, toro pokazuje gops.

nie jestem na te chwile pewna, ze ta z polarowym sznurkiem roznila sie od tej "na smakolyki". ja do tych szparek na luzaka wkladalam ciastka itd.

nie mniej jednak nie jest to istotne, bo moj szczeniak zniszczyl te pilke "na smaczki" przy pierwszym uzyciu, a mial wtedy moze 3 miesiace.

te ze sznurkiem miala troche dluzej i ja calkiem lubila. jednak i tak spodziewalam sie, ze jakosc tego produktu made i poland bedzie jednak troche lepsza.

Mój jakimś strasznym niszczycielem nie jest - nadal używa Goodie Bone Konga dla szczeniaków i są tylko lekko poobgryzane krawędzie. Tutaj miałam właśnie wątpliwości w drugą stronę - czy ta piłka nie jest za twarda. A ile mniej więcej mają te szczeliny? 

Posted

nie wiem, nie pamietam. mialam te pilke chwileczke i poszla do smieci.

serio: fakt, ze zniszczyl ja 3mies szczeniak przy pierwszym posiedzeniu, nie jest dla niej zbyt dobra reklama:)

Posted

mam w salonie koszyk gdzie są psie zabawki
ostatnio grzebałam co się nadaje "jeszcze" do zabawy :D
I moje psy nie mają się czym bawić :D

zostały nam 3 piłeczki sznurek z piłeczką i polarowy szarpak - który nie bardzo satysfakcjonuje moje psy
maskotki poszarpane - trzeba wywalić ;)
duży węzeł już wygląda jak mop i piszczałki zjedzone :D
czas kupić zabawki :D

Napewno chcę piłkę ażurową i jakieś piszczałki z konga :) i coś do szarpania

Posted

poszukuję piłki, która jest miękka, gumowa i pusta w środku. A konkretniej chodzi mi o taką, którą mogłaby dziamgać, memłać i mlaskać śliną, która by sie ''zassała'' 

Nasza ''bez nazwy'' już odeszła do świata wyczerpanych :(

Posted

poszukuję piłki, która jest miękka, gumowa i pusta w środku. A konkretniej chodzi mi o taką, którą mogłaby dziamgać, memłać i mlaskać śliną, która by sie ''zassała'' 

Nasza ''bez nazwy'' już odeszła do świata wyczerpanych :(

Gappay?

Posted

Chyba szukasz takiej :D https://doggies.ie/wp-content/uploads/2014/12/3ef558d4bf54.jpg

mówię już o wersji bez sznurka, piłka jest z takiej przyjemnej gumy trochę jak jakaś żelka, w locie wydaje dźwięk jak chuckit whistler i to jest jeden z dwóch powodów dlaczego pies tak ją uwielbia - drugi to właśnie intensywne memłanie i żucie w czasie powrotów. Dostępne od ręki w tesco lub na karusku, u nas cały czas jest w top 5 piłek - razem z tą zieloną piszczącą z zooplusa - przeżyła już dwa squeezy :)

Myślałam wcześniej, że szybko się rozklei ale do tej pory się trzyma więc osobiście czaję się na kolejną promocję w tesco i kupię jeszcze kilka :P

Posted

pytanie, czy te owocki z Comfy są z miękkiej gumy czy raczej twardej, tak jak kongi?

Ja mam truskawkę i jest bardzo miękka :)

Pytanko - gdzie można dorwać w fajnej cenie ażurki Holl- EE? Posialiśmy gdzieś swojego niebieskiego :/

Posted

Pomóżcie mi znaleźć pewną piłkę.

Otóż 3 lata temu kupiłam piłkę w zoologu i nie mogę znaleźć tej samej, bladego pojęcia nie mam z jakiej jest firmy.

Jest to piłka pełna, z lanej gumy, twarda, nie zapachowa. Twardość to taka pomiędzy Hoko funny a speed. Twardsza nawet od piłki pełnej SumPlast. Nie pływa.

Kojarzy ktoś taką piłkę?

chodzi mi o tą pierwszą od lewej, tą najbardziej obgryzioną, po mojej przeróbce:

http://1.bp.blogspot.com/-JD51ggmraXA/VRp4mSgmT-I/AAAAAAAABRU/6Ymfkv8Tsqo/s1600/DSC_0016.JPG

ps. jedyne co mi przychodzi do głowy to trixie, ale nie wiem czy to jest tej firmy...

Posted

nie mam zdjecia, nie wiem jaki rozmiar.

na pewno nie ten najwiekszy.

Aha, dzięki ;)

to pewnie rozmiar M/L ;)

Może dla Owczarów też ten mniejszy się lepiej nada ;)