Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='XdamianX']Najbliższy tkmaxx z jakies 65 km. Fajnie.[/QUOTE]
mam gorzej, bo 100km :grins:
[quote name='Dogha']Sorki, że tak późno ;) Tak, jest faktycznie 7cm[/QUOTE]
Dzięki! :)

Posted

Skoro mówimy ile mamy do TKMaxxa - ja mam około 70 kilometrów (Poznań). :lol: A w Poznaniu będę, tyle że dopiero po 15 sierpnia, więc zapewne zostaną same resztki...

Posted

Plywa, nawet ją dosyć solidnie namoczyłam w wodzie żeby sprawdzić czy jak nasiąknie to czy nie idzie na dno, ale nie:) Jedyny minus to materiał, będzie długo schnąć, co prawda mi to jakoś nie przeszkadza :) Na zlocie ta zabawka przejdzie chrzest :)

Posted

[quote name='AnIeLa']Kasia a jak cenowo to wygląda? I kto ma TKMaxxxa u siebie ? ;)[/QUOTE]
Ja za tą własnie płaciłam 25zł, te ogromne kosztują 30zł i nie ma nigdzie ich w PL bo sprawdziłam w ogóle nawet na stronie konga nie ma, gdzieś w jakims amerykańskim sklepie tylko je znalazłam.
Ja mam u siebie, ale mogę w nim być dopiero za tydzień w czwartek... bo wyjeżdżam w czwartek teraz a jutro do 22 pracuję.

Posted

[quote name='AnIeLa']I kto ma TKMaxxxa u siebie ? ;)[/QUOTE]

Ja mam i planuję się tam jutro pojawić, ale nie wiem, czy u nas będzie równie duży asortyment co w Warszawie.

A ja teraz bez grosza przy duszy - tak bardzo żałuję...

Posted

[quote name='AnIeLa']Ja bym chciała bezpieczny patyk jakby był, dla laba. jakby ei miał ceny kosmicznej :oops:[/QUOTE]

Ja byłam w TKMaxx w Toruniu i nie było tych patyków. Były za to te zabawki Kong, które pokazała Rinuś.

Posted

[quote name='toyota']Ja byłam w TKMaxx w Toruniu i nie było tych patyków. Były za to te zabawki Kong, które pokazała Rinuś.[/QUOTE]

W Lublinie całe szczęście, to samo = mój portfel uratowany :diabloti:

Posted

A mój przyjazd do Wawy planowany dopiero na 30-31 sierpień na finały DCDC :placz:Ale przynajmniej portfel uratowany!

A tak w ogóle... Gdzieś na FB czytałam, że podobno w Tesco są piłki ażurowe, tylko nie wiem czy to prawda. Będę 9 lub 11 sierpnia i jak będą to mogę dać znać :evil_lol:

Posted

Czy ktoś z Wawy wybierający się na dcdc byłby tak miły i kupił nam w tk maxxx ażurówkę :D?
Mi trochę daleko żeby po samą piłkę jechać a jak są jeszcze to z chęcią byśmy się zaopatrzyli w takową :)