Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skyy napisał(a):
Ażury doszły, Grinz doszedł, Wubba Squeaking doszła! Jestem zachwycona - wszystkim! :loveu:

Pies też? :razz:

Posted (edited)

Podczepię się pod pytanie Lili ;) "Coś" na sznurku by można było się tym przeciągać ale miękkie. Nie musi pływać byle dało się memlać bo większość to twardziochy takie, że zabić tym idzie a rzuca się jak bolasem :D

Edited by wilczek777
Posted

Proszę, pomóżcie...
szukam piłki na sznurku piszczącej. I dobrze byłoby, aby zaraz się nie popsuła..
Myślałam o kongu squezz, ale czytałam, ze kiepsko z wytrzymałością. Macie jakieś propozycje?
Nie musi być na sznurku w zestawie, ważne, aby była dziurka do przeleczenia...

A potrzebuję ją tak trochę na już. Szukałam ale za bardzo znaleźć nic nie mogę... :roll:

Posted

A my polecamy piłki trit !
Nawet dla psujów zabawkowych :) rzecz jasna nie do gryzienia tylko do aportowania czy przeciągania .
Bez problemu wytrzymała przeciąganie się z moim staffikiem i aportowanie , nie ma żadnych śladów na piłce .

Niestety po raz kolejny zawiodłam się na piłce hilton speed , po jednym rzucie miałam już dziure w piłce dość głęboko .
Pies nie dostaje piłki do gryzienia ! On sobie tylko piłki memla po drodze jak niesie i wytrzymują to piłki konga a speedy nie ?
Dziwne ale to kolejny speed na którym się zawiodłam .

Posted

No ja co prawda staffika nie mam :) Ale u nas super sprawdza się piłka HOKO funny z przeze mnie dodanym sznurkiem :)

Pływają ekstra, no są trochę już podniszczone ale jakby nie było mają z 3 lata, a używane są prawie codziennie :)

Posted

Ja kupiłam przez allegro ale dobry kontakt z nimi jest na facebooku na fanpageu jak i przez e mail .
W tej chwili na allegro nie mają nic wystawionego .

Posted

[quote name='wilczek777']Podczepię się pod pytanie Lili ;) "Coś" na sznurku by można było się tym przeciągać ale miękkie. Nie musi pływać byle dało się memlać bo większość to twardziochy takie, że zabić tym idzie a rzuca się jak bolasem :D

http://animalia.pl/produkt,13316,66,trixie-pilka-na-lince-gumowa-linka-35-cm-sr-45-cm.html
piłka miękka,sznurek wygodny, pływać pływa ale szybko nasiąka wodą, my mamy już drugą, poprzednia zgubiona ale na zaś wzięłam jeszcze jedną do szuflady :)

Posted (edited)

Ma ktoś kontakt z sklepem fun4dog, czy zaczęli jakiś urlop? Na pierwszego maila mi odpisali (25 czerwca), a na kolejne dwa już zero odpowiedzi. Telefon nie odpowiada.

Przez FB udało się skontaktować.

Edited by vpassione
Posted

Piłeczka ROGZ przyszła. :loveu: Fajna jest, tylko Frida łapie ją jednym ząbkiem i nie wygląda to efektownie, a Ozzy niezbyt jest zainteresowany zabawkami, czasami się pobawi, ale i tak źle chwyta tą piłkę. :lol: Ale fajnie się odbija. :D