Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Dzisiaj byłam u nas w TKMaxx i kupiłam to za 24zł
http://toys4dogs.pl/chuckit-fetch-ball-m-2-pack-pilka-do-aportowania-2-szt,id203.html

To nic, że pojechałam po torebkę i portfel a wróciłam tylko z piłkami :evil_lol:

Ps. polecam te piłki, są extra! WzięłAM M-kę, latają daleko i fajnie się odbijają, polecam bardziej niż piłki tenisowe z Konga :)

Tak, też je polecam :lol:
Super się odbijają i pies ma frajdę z ich gonienia ;)

Posted

Chuckit w ogóle ma fajowe zabawki, teraz jak się tak gorąco zrobiło to bawimy się aportem do wody i kaczym kuperkiem :loveu:.

Mamy też od niedawna piłkę jolly, jakoś mi się one zawsze z TTB kojarzyły i nie sądziłam, że mój suk może mieć z tego podobny fun, a tu proszę :cool3:

Posted

Jolly i ttb ? :diabloti: Bardzo chciałam ją kupić zamiast boomera od którego ma ciągle obity ryj ale z tego co widze i pytam po ludziach o ona ttb nie wytrzyma :roll:

Posted

gops napisał(a):
Jolly i ttb ? :diabloti: Bardzo chciałam ją kupić zamiast boomera od którego ma ciągle obity ryj ale z tego co widze i pytam po ludziach o ona ttb nie wytrzyma :roll:

Oj no chodziło mi właśnie o piły działające na takiej zasadzie :). Nasza jolly raczej by nie wytrzymała TTB, nie wiem jak inne rodzaje.

Posted

[quote name='Rinuś']Dzisiaj byłam u nas w TKMaxx i kupiłam to za 24zł
http://toys4dogs.pl/chuckit-fetch-ball-m-2-pack-pilka-do-aportowania-2-szt,id203.html

To nic, że pojechałam po torebkę i portfel a wróciłam tylko z piłkami :evil_lol:

Ps. polecam te piłki, są extra! WzięłAM M-kę, latają daleko i fajnie się odbijają, polecam bardziej niż piłki tenisowe z Konga :)
To są te co pływają? Ja dziś też byłam w TKmaxie, ale nie wzięłam pieniędzy żeby się na coś nie skusić. Kupię jak chłopak przyjedzie... w końcu jego pies :diabloti:

Posted

Szczeciński TKMaxx świeci pustkami. Wysłałam kolegę do Poznań City Center i było kilka rzeczy dosłownie które mnie nie interesowały... Tak bardo chcę jeszcze jakieś zabawki ;(

Posted

wilczek777 napisał(a):
Szczeciński TKMaxx świeci pustkami. Wysłałam kolegę do Poznań City Center i było kilka rzeczy dosłownie które mnie nie interesowały... Tak bardo chcę jeszcze jakieś zabawki ;(

Zapraszamy do Torunia :eviltong:

Posted

Mogę odebrac z dworca i odeskortować do sklepu. Są ażurowe, pełno z tej firmy co Rinuś kupiła, dwa regały zabawek i pełno legowisk :D

Posted

Talia napisał(a):
Mogę odebrac z dworca i odeskortować do sklepu. Są ażurowe, pełno z tej firmy co Rinuś kupiła, dwa regały zabawek i pełno legowisk :D

buuu zazdroszczę :placz:
ale przynajmniej kasy nie stracę :evil_lol:

choć przesyłka chyba nie wyniosłaby aż tak dużo, w razie w :siara:

Posted

Gdyby istniał teleport! Sesja goni i nawet nad morze z piesłem nie idzie pojechać na jeden dzień tym bardziej na zakupy w TKMaxx :( żałuję bardzo bo bumerang do wody sprawdza się świetnie i chciałam dupkę kaczuszki i kilka innych drobiazgów. Świetne ma Chuckit! zabawki...

Posted

[quote name='kalyna']buuu zazdroszczę :placz:

Podpisuje się ;)

Posted

kalyna napisał(a):
buuu zazdroszczę :placz:

Myślę, że nie aż tyle :)

dog193 napisał(a):
Ażurowe jakiej firmy?

Ewo, nie wiem. Wiem tylko że mają trochę mniejsze te dziurki niż te najczęściej widywane na dogo. Była niebieska piłka i seledynowe jajo. Mi osobiście bardziej to jajo się widziało.

Posted

wilczek777 napisał(a):

Byłam ponad tydzień temu i był ogrom zabawek, wykupili już? :diabloti:
Ja kupiłam rzutkę do piłki Kyjen za 30 zł i jest zajebista, tylko dla mnie za ciężka i muszę sobie i tak kupić jakąś zwykłą.

Posted

Talia napisał(a):
To są te co pływają? Ja dziś też byłam w TKmaxie, ale nie wzięłam pieniędzy żeby się na coś nie skusić. Kupię jak chłopak przyjedzie... w końcu jego pies :diabloti:

tak pływające :) No są zajebiste :D Salma szaleje za nimi :)
omry napisał(a):
Byłam ponad tydzień temu i był ogrom zabawek, wykupili już? :diabloti:
Ja kupiłam rzutkę do piłki Kyjen za 30 zł i jest zajebista, tylko dla mnie za ciężka i muszę sobie i tak kupić jakąś zwykłą.

jaką rzutkę? może chcesz sprzedać? :P
A właśnie też widziałam coś al'a ażurowe piłki ale nie zwróciłam uwagi na cenę :)

Posted

[quote name='Rinuś']tak pływające :) No są zajebiste :D Salma szaleje za nimi :)

jaką rzutkę? może chcesz sprzedać? :P
A właśnie też widziałam coś al'a ażurowe piłki ale nie zwróciłam uwagi na cenę :)

Taka http://shop.kyjen.com/kyjen-dog-games-launch-a-ball.html
70 cm i wzięłam ostatnią :razz: Trzeba się porządnie zamachnąć, żeby piłka fajnie poleciała, ale nie sprzedaje :evil_lol:

Posted

W Zabrzu w TKmaxie już prawie nic nie ma z tych zabawek Chuckit, po jednej piłce z frędzlami i na gumie, jakies takie kwadratowe materiałowe coś a'la frisbee, dwie takie małe zabawki "z czapeczkami" i jedna taka kudłata zabawka. Chciałam aport do wody ale trudno, Jupi lubi patyczki :evil_lol:

Posted

Właśnie byłam w Szczecińskim TKMaxx i była jedna piłka na taśmie M(wcześniej jej nie było o dziwo) kilka ala frisbee dziwnych jeden taki trójkąt do wody a tak to świeci pustkami.
Załamka...