marta1624 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Mary&Shena napisał(a):Muszę się wybrać do TH MAXX, skoro takie promocje na zabawki dla psów są :) Widzę że śląskie to jeśli Częstochowa to mało zostało. Ja szukam teraz w innych ;) Quote
Dioranne Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Do najbliższego TK MAXX'a 70 kilometrów z tego co wiem... A niby to moje Leszno takie nowoczesne. :mad: W każdym bądź razie wiem, że w Poznaniu TK MAXX jest - czy jakiś poznański dogomaniak był i widział aktualne zaopatrzenie tego sklepu? Bo kilka ciekawych rzeczy już u nich było, ja nigdy się nie wybrałam, więc najwyższy czas zorganizować sobie wycieczkę do poznańskiego TK MAXX'a. ;) Quote
Mary&Shena Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Ja do Częstochowy mam daleko, więc w pierwszej kolejności zajrzę gdzie indziej i najwyżej dam znać, co zostało (jeśli w ogóle zajrzę). Quote
bognik Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Dioranne napisał(a):W każdym bądź razie wiem, że w Poznaniu TK MAXX jest - czy jakiś poznański dogomaniak był i widział aktualne zaopatrzenie tego sklepu? Poznań ma w Malcie i Poznań City Center. Wysłałam brata do Malty, jutro pójdzie zobaczyć co tam jest :diabloti: Quote
kalyna Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 bognik napisał(a):Poznań ma w Malcie i Poznań City Center. Wysłałam brata do Malty, jutro pójdzie zobaczyć co tam jest :diabloti: ooo to daj znać ;) bo mam zamiar jechać do Poznania :evil_lol: Quote
szanelka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 A ja się przypominam, że jakby ktoś robił bazarek z zabawkami dla psiaków, to z chęcią wpadnę, tylko proszę o link na PW :'). Niestety, w moim miasteczku nie ma takich sklepów, a w Inter są słabej jakości... Ostatnio znalazłam taką piłkę, do której wkładało się kość, ale kurde, szkoda mi było 22zł na takie dziadostwo, wolę dozbierać i kupić np. konga. Quote
Dioranne Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 bognik czyli Twój brat przyda się nie tylko Tobie. :evil_lol: Mi po prostu nie opłaca się przejeżdżać 70km, żeby w sklepie zobaczyć pustki, więc wszelkie info mi się przydadzą. PS. Robimy spotkanie w poznańskich TK MAXXach. :eviltong: Quote
bognik Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jasne, dam Wam znać ;) Brat miał być dzisiaj, ale coś mu wypadło i jutro tam zajrzy. Quote
IZMADO Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Rogz Grinz na zooplusie! KLIK Szkoda, że tylko czerwona... Quote
Niewyspana Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='IZMADO']Rogz Grinz na zooplusie! KLIK Szkoda, że tylko czerwona... I jak tanio... W porównaniu do Pełnej Miski bądź sprowadzanych... Zaraz jej pewnie nie będzie, jak się wszyscy rzucą :diabloti: Quote
bognik Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Dioranne napisał(a):Mi po prostu nie opłaca się przejeżdżać 70km, żeby w sklepie zobaczyć pustki, więc wszelkie info mi się przydadzą.Faktycznie by Ci się nie opłacało. W Malcie NIC nie ma :mad: Edited June 5, 2014 by bognik Quote
Marta_Ares Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 kuzynka kupowała mi chuckity w Malcie, bo wtedy w City Center nic nie było, ciekawe jak teraz. Podobno tym piłką z zooplusa świecą zęby w nocy :lol: Quote
bognik Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='Marta_Ares']kuzynka kupowała mi chuckity w Malcie, bo wtedy w City Center nic nie było, ciekawe jak teraz. Brat był w Poznań City Center i są piłki: Ultra Toss L - 39,99 zł, Tennis Ball XL - 24,99 zł, Ultra Tug L - 39,99 zł. Ale ... w sobotę ma być dostawa. Mają być zabawki z Chuckit!, tylko nie wiadomo jakie. Quote
marta1624 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Chyba przedzwonię do TK w Częstochowie czy planują dostawę piłek ;) Może akurat :) Quote
Dioranne Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Dziękuję bognik! :loveu: W takim razie postaram się w sobotę podjechać i coś dla Młodego kupić. W zeszłym roku szukałam TK MAXX'a w City Center i nie znalazłam, może tym razem się uda. :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Gdyby kogoś interesowało to w Bielskim TK Maxx są jeszcze piłki Ultra Tug M i L, Ultra Toss M, Indoor Ball, Indoor Roller, Indoor Tumbler, Heli Flight L, Flying Squirrel ;) Quote
bognik Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='Dioranne']Dziękuję bognik! :loveu: W takim razie postaram się w sobotę podjechać i coś dla Młodego kupić. Nie ma sprawy. Namówię brata, żeby też się przeszedł w sobotę/niedzielę. Ja bym chciała kupić Water Skimmer ... [quote name='BBeta']Gdyby kogoś interesowało to w Bielskim TK Maxx są jeszcze piłki Ultra Tug M i L, Ultra Toss M, Indoor Ball, Indoor Roller, Indoor Tumbler, Heli Flight L, Flying Squirrel ;) Te zabawki Indoor w Czeladzi też są, i w sumie są najtańsze ze wszystkich, ale Czaro by się z nimi rozprawił w 3 sekundy :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='IZMADO']Rogz Grinz na zooplusie! KLIK Szkoda, że tylko czerwona... O NIE...A dzisiaj dostałam wlaśnie zamówienie z zooplusa... :roll: ale za to widze, że załapałam na promocję na piłki tenisowe konga, bo już są droższe http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/194239 Quote
Kazuro Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Wie ktoś może czy erratic ball z chuckita pływa? Quote
dog193 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Pomóżcie proszę - jaki najlepiej wziąć rozmiar piłki ażurowej? Lepsze są większe czy mniejsze? Bo kurcze nie mam pojęcia co wziąć ;) Quote
.Agata. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ja miałam dla małego borderka 10cm i do zwykłego aportowania może była fajna ale wymieniłam na 13cm,bo dużo lepiej się szarpać, mniejsze prawdopodobieństwo,że pies trafi w rękę niż w piłkę ;) no i w 13stkę łatwiej coś wcisnąć do środka, u nas np lateksowe piszczące piłki się sprawdzają, bo młody załatwia piszczałki w kilka minut, a w środku jak jest to ma większy fun z ażurowej,bo czasem zdusi tą w środku :eviltong: Quote
kalyna Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 dog193 napisał(a):Pomóżcie proszę - jaki najlepiej wziąć rozmiar piłki ażurowej? Lepsze są większe czy mniejsze? Bo kurcze nie mam pojęcia co wziąć ;) Ja dla Owczarów mam mniejszą. I bez problemu łapią i się przeciągają. Mam 13cm. Za to za duża jest dla Ciapy i wcale do pyska nie chciał wziąć. O dziwo z kongiem Bounzerem biegał większym :evil_lol: Choć wiem, że np. dla ONków biorą ten największy rozmiar ;) Quote
dog193 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Zależy mi głównie na tym, żeby psu się wygodnie łapało, żeby przy mocniejszym szarpnięciu nie wyślizgiwało mu się z pyska (dzieje się tak np z piłkami na sznurku), nie musi jej całej do pyska mieścić, bo przecież ma dziury i się ugina, może ta 13cm będzie dobra rzeczywiście... Quote
Niewyspana Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='Agata_Roki']no i w 13stkę łatwiej coś wcisnąć do środka, u nas np lateksowe piszczące piłki się sprawdzają, bo młody załatwia piszczałki w kilka minut, a w środku jak jest to ma większy fun z ażurowej,bo czasem zdusi tą w środku :eviltong: Alex jest tego idealnym przykładem ;p A tutaj zdjęcia poglądowe (wybacz Agata ;p) Spaniel + mały border + ażurka 13cm ;) Quote
Recommended Posts