.Agata. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 crackle ball faktycznie jest wielki, zwłaszcza w porównaniu do konga L ;) u mnie do żadnej paszczy się nie zmieści Quote
gops Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 U mojego psa to akurat im większa zabawka tym lepsza , dzisiaj powinna dojść piłka . Quote
NightQueen Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 M. nauczyła się łapać crackle balla i tak jej się spodobał że przynosi go cały czas do rzucania, aż dziwne, bo zazwyczaj piłki na nią nie działają kusi mnie jeszcze bounzer dla M i D., ale boje się że Dora go pochłonie Quote
gops Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Doszła piłka i jestem trochę rozczarowana, to zwyczajnie plastik zrobiony w "piłke" owleczony cienką gumą . Mój pies kocha wszelakie zabawki więc szał ciał i tak jest ale już po paru sekundach zgniótł ten środek i się już nie wyprostował ;) Wielkość z to dla nas idealna :lol: Quote
Szura Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 U nas po zgnieceniu środka jest dużo więcej zabawy i pies się bardziej jara. :P A i mi się bardziej podoba, bo mogę w dziurę palec wsadzić i wygodnie mi się z psem przeciąga, jak przynosi aport. ;) Quote
Maron86 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Czy zna ktoś może jakieś super, uber wytrzymałe, antystresowe zabawki dla suki 37kg z bardzo mocnym ściskiem szczęk? Taka zabawka co to by jakąś masę zmrożoną wsadzić, żeby pies to ciamkał przez ładnych kilka godzin? Wobbera L już tak poharatała że nie wierzę w idealne, niezniszczalne zabawki Quote
a_niusia Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 dzis do nas przyszedl patyczek, zelek, szyszka petstages i jeszcze krolik konga... moje kundle oszalaly, a najmlodszy chyba nie pojdzie spac, bo na zmiane albo walczy z szyszka albo lata rzuca zelkiem:)) Quote
katasza1 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Dzisiaj do nas wkoncu dotarly zelki. Jest szal cial, wiedzialam ze im sie spodoba, bo oba lubia zabawki z takiej gumy a dodatkowo piszy i lata w rozne strony. Tylkooo one sa takie malutkie! Mysle ze domowie jeszcze Lki. Crcakle ball tez zamowilam, ale jeszcze niedotarly ;) Quote
Rinuś Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Dajcie link proszę do sklepu z tym creckle ballem bo nie mogę się odnaleźć:shake: Quote
BBeta Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Rinuś']Dajcie link proszę do sklepu z tym creckle ballem bo nie mogę się odnaleźć:shake: http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/339559 Quote
gops Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Rinusiowa w zooplus pod nazwą crackle ball. http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/339559 Nasz crackle ball powędrował w prezencie do psa koleżanki , dla nas to jednak za słabe i szkoda by mi bylo zwyczajnie żeby to rozwalił więc poszedł w lepsze ręce :) Quote
Rinuś Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Dzięki dziewczyny :) a ten rozmiar co wrzuciłyście to dla Labradora będzie ok? Quote
Niewyspana Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Rozmiar jest jeden - 8 cm średnicy ;) Quote
Rinuś Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 gops napisał(a):Będzie dobra, jest spora :) dzięk :) muszę się jeszcze tylko podłąćzyć do kogoś pod zamówienie, bo 49zł nie uciułam raczej :evil_lol: Quote
Karoola Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Rinuś napisał(a):bo 49zł nie uciułam raczej :evil_lol: Jak nie uciułasz, jak uciułasz :eviltong: Weź jeszcze z dwie zabawki, smakole i samo się nabije. Chyba, że chcesz zrobić interes życia i zamówiłabyś mi smycz, potem pocztą przysłałabyś mi ;) A ja wcześniej przelałabym Ci kasę na konto. Ale ta smycz chyba 20 zł kosztuje. Od ilu jest darmowa przesyłka? Quote
Rinuś Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Karoola napisał(a):Jak nie uciułasz, jak uciułasz :eviltong: Weź jeszcze z dwie zabawki, smakole i samo się nabije. Chyba, że chcesz zrobić interes życia i zamówiłabyś mi smycz, potem pocztą przysłałabyś mi ;) A ja wcześniej przelałabym Ci kasę na konto. Ale ta smycz chyba 20 zł kosztuje. Od ilu jest darmowa przesyłka? tam nie ma darmowej, musi być min 49zł żeby w ogóle zrealizowali ją :) no właśnie ja nic innego nie potrzebuję tylko tą piłkę :p Quote
Karoola Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Rinuś napisał(a):tam nie ma darmowej, musi być min 49zł żeby w ogóle zrealizowali ją :) no właśnie ja nic innego nie potrzebuję tylko tą piłkę :p Ah, takie buty... To kup 10 piłek :evil_lol: No nic, może ktoś za niedługo będzie zamawiał ;) Quote
Dink Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Czy mógłby ktoś wstawić zdjęcie psa z kongiem jels M. Chcę kupić dla westa, ale ciekawa jestem jaką to ma wielkość A na zooplusie jest darmowa wysyłka powyżej 99 zł. Quote
katasza1 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Zdjecia kiepskie, ale chlopaki spia i nie chca wspolpracowac Frodo ma chyba morde i ogolnie budowe dosyc do westa zblizona tylko jest wyzszy. Ma 45 cm w klebie i wazy 10 kg. Miesci mu sie do pyska tak ze jej nie widac, spokojnie moglaby byc wieksza. i mlody, 3 kg, jakies 20 cm ;) Quote
Adriana. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Maron86 napisał(a):Czy zna ktoś może jakieś super, uber wytrzymałe, antystresowe zabawki dla suki 37kg z bardzo mocnym ściskiem szczęk? Taka zabawka co to by jakąś masę zmrożoną wsadzić, żeby pies to ciamkał przez ładnych kilka godzin? Wobbera L już tak poharatała że nie wierzę w idealne, niezniszczalne zabawki A próbowałaś z kongiem extreme? Quote
gops Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Maron86 kong extreme xl lub xxl nic lepszego chyba nie ma . Quote
marta1624 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Poszukuje tzw. kuli smakuli. Macie jakieś sprawdzone? Chciałam tą z trixie, ale zniechęca mnie to że jest plastikowa a nie gumowa. A gumowa z trixie jest z labiryntem, co utrudnia wypadanie smaczków. Niestety, mój pies bardzo szybko się nudzi, więc ta też odpada. Są jeszcze jakieś inne? Albo macie te plastikowe? Jak z ich wytrzymałością i czy psy chętnie się bawią? Quote
Illusion Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ja mam z trixie plastikową w łapki i kostki, jest cała w zadziorach i ma odgryzioną część od tego zamknięcia. Jak mój pies się tym bawi to często sobie zamyka to zamknięcie i smaki jej przez to nie wylatują :lol:. Lepiej sprawdzi się przy psach, które aż tak nie kombinują i ograniczają się do turlania zabawki nosem/łapką. Quote
Recommended Posts