Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

33 zł to za oryginał.
Podróbka 8-12.
Wkładasz tam np. suchą karmę, czy jakieś smaczki. Np. pasztet, są też specjalne pasty KONG do tego. I pies po prostu albo np. leży i próbuje tam to wyciągnąć czy cos ;]

Posted

[quote name='dark_shadow']Mój psiak lubi standardy, czyli wszystko, co piszczy i jest gumowe, dlatego za każdym razem kupuje mu tego typu zabawki http://www.krakvet.pl/hilton-gumowy-piszczacy-p-4540.html tylko w różnych kształtach.
Ostatni był por :)
Mamy identycznego pora, jest super ;-)

U nas hiciorem jest lateksowa chałka :loveu: i do tego fajnie piszczy :cool3:
Niestety nie mogę znaleźć jej na żadnej stronie...

Posted

Ooo chałka, ja mam bagietke :lol: Jakąś serię pieczywa stworzyli, czy jak? :evil_lol:

[quote name='sonia25']Super są takie zabawki dla pupili...coraz częściej i więcej pojawia się na rynku... jeśli chodzi o mnie to ja bardzo lubię wszystkie piłki, gryzaki, patrzcie jaki fajny gryzak znalazłam ostatnio http://www.delazoo.pl/prod_id_3380.html bardzo mi się podoba;) A wam???

Mam taką zabawkę i moja suka bardzo ją lubi :p ale nie używamy jej jako gryzaka (bo już dawno by jej nie było..), bawimy się nią tylko razem.

Posted

Słuchajcie, a ja mam problem ;// Jak pracuję z moją Daisy, to na smaki jest nakręcona mega- używamy suszonego mięcha (kaczka, teraz kupiłam kurczaka z rybą). Robi wszystko bezbłędnie. Ale jak chcę na zabawkę, to zero zainteresowania. Wynudzam ją przez dzień, nic z nią nie robie i zero -.-
Czy jest jakaś zabawka, która naprawdę zainteresuje psiego wybredniaka? Najlepiej taka do przeciągania czy wspólnej zabawy z pańcią ;(

Posted

Vini. napisał(a):
Słuchajcie, a ja mam problem ;// Jak pracuję z moją Daisy, to na smaki jest nakręcona mega- używamy suszonego mięcha (kaczka, teraz kupiłam kurczaka z rybą). Robi wszystko bezbłędnie. Ale jak chcę na zabawkę, to zero zainteresowania. Wynudzam ją przez dzień, nic z nią nie robie i zero -.-
Czy jest jakaś zabawka, która naprawdę zainteresuje psiego wybredniaka? Najlepiej taka do przeciągania czy wspólnej zabawy z pańcią ;(

Moj Duffel tez olewa zabawki. Niestety, ten typ juz chyba tak ma. Przeszliśmy cały proces uzależniania od zabawki, w domu ok, szalał za nią, a na dworze totalna olewka :(

Posted

Ewa- my mamy o tyle problem, że niedługo idziemy znowu do klubu no i musi byc piesa nakrecona na zabawke, ja tego psa 2 dni nudze- zero gryzaczków, zabawek, nic! i pocieszy się chwilę i znowu olewka. a ta chwila trwa tylko wtedy gdy to wyjmuję. nie chce do pysia nawet wziąć. a za piłką szaleje niesamowicie -.-

Posted

Pierwsze słyszę o biegających piłkach... ale mój pies i tak by nie był zainteresowany takimi gadżetami. On woli jakieś buraczki i inne warzywka... a poza tym kilka razy zaaportuje i tyle. Na dworze tez nie chce się bawić zabawkami, woli inne psy i zwyczajne patyki, więc tak na prawdę nie wiem po co wynajduję mu dziwaczne zabawki z krakvet.pl... ale czego się nie zrobi dla swojego ulubieńca :)

Posted

Mój pies z racji tego, że lubi bardzo atakować ptactwo wszelkiego rodzaju, dostał od nas lateksowego kurczaka. Myślałam, że padnę ze śmiechu, bo o dziwo o ile bardzo absorbuje go żywe ptactwo, o tyle taki lateksowy kurczak wprawił go w lekki zdziwienie, zachowywał się trochę jakby się tej zabawki dbał.

Posted

[quote name='Chantell']buraczki? xDD
Nika to piłkomaniak za to :D[/QUOTE]

Ano buraczki. Uwielbia gumowe piszczące buraki :D dla niego to super frajda, a dla nas horror, bo potrafi się tym dziwolągiem bawić nawet w środku nocy :D
W ogóle piszczące zabawki to zło :D:D:D

Posted

Chantell napisał(a):
Mam dziwne uczucie, że Nika dostała nerwicy natręctw na punkcie piłki przez ostatnie kilka dni oO' czy to jest możliwe? xD

haha, w przypadku szajbniętych psów wszystko jest mozliwe. Mój Oskarek naprawdę różne cuda potrafi z zabawkami robić. Ten burak z krakvet.pl o którym wcześniej pisałam już praktycznie nie istnieje. Kilka dni i jest w strzępach, trzeba będzie coś nowego zamówić :)

Posted

[quote name='Karilka']u nas najlepszą zabawką jaka tylko może istnieć jest BUTELKA. Wygrywa ze wszystkim pod względem atrakcyjności. ;) O tak, butelka jest super, a jaką radość sprawia odkręcanie korka i rzucanie nim w właściciela :lol:

Jak jest tu jakiś fan zabawek petstages, to zapraszam do podpisu ;)

Posted

Tina dostała na walentynki pachnącą różę.
Już miałam wychodzić ze sklepu kupując tylko smaczki, ale nie mogłam się oprzeć :loveu:
Nie wygląda to na wytrzymałą zabawkę, ale musiałam jej kupić na walentynki :loveu: