SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja miałam Dżamba na komendy reagował tylko jak poparłes to smakołykiem a jak nie pasowało mu podejsc to udawał ze cie nie zna i merdał ogonem do obcych:D Quote
moon_light Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 kaczor fajna rzecz :diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 my mamy taką http://www.allegro.pl/item295848120_zabawka_dla_psa_kaczka_24_cm_kwiczaca.html Quote
moon_light Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']my mamy taką http://www.allegro.pl/item295848120_zabawka_dla_psa_kaczka_24_cm_kwiczaca.html pluszowe za szybko sie brudzą...szczegolnie gdy pies produkuje wiadra śliny;) Quote
WŁADCZYNI Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 nasza ma tylko futro sztywne od śliny -sucz się dosyć mocno zapluwa jak zagryza kaczuchę:evil_lol: Quote
Tilia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 o, ja mam podobną tylko mniejszą- niestety kundlica zaczęła ją "zagryzać" i ciut ją rozpruła... pozostałe fajnie się nią bawią, do tego stopnia, że chcę jeszcze dokupić kotka z tej serii :D Quote
WŁADCZYNI Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kota nie kupię bo jeszcze mi zaaportuje jakiegoś na dworzu. Ale rozważam skunksa z ee lov pet chyba, takiego pluszowego z szeleszczącym ogonem:loveu: Quote
Tilia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a, przepraszam, co robi skunks?? ;) oprócz kotka widziałam też chyba świnki, krówki i żaby- żaba jest świetna poza tym, że czasem mi się na niej kładą i w nocy słyszę rechotanie ;) Quote
Daga&Maks Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 fajna ta kaczucha:razz:taką samą widziałam u mnie w zoologicznym tylko miała niebieski kolor Quote
duzebzium Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Zabawki super...:cool3: Fajne dzwieki wydaja:cool3: tylko u mnie jak sie Fifka dorwie to 5 min i po zabawce:shake: Quote
Daga&Maks Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a mój pies ma zabawkę na nawet rok.Napewno by wytrzymały i dłużej gdyby inne psy nie niszczyły mu:angryy: Quote
monita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kwicząca kaczka - jak ona kwiczy :roll: Quote
WŁADCZYNI Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Skunks szeleści ogonkiem, nie wydaje dźwięków. Umrę na zawał przez zabawki z piszczałką - brutalni ze snu wyrwał mnie dziś przeraźliwy pisk- wylądowałam prosto na lateksowej piłce którą sucz przywlokła do wyrka. kwacze :) nie wem czemu wystawili jako kwiczącą, chodziło mi o obrazki. Quote
kaskaSz Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 w karusku są przeceny zabawek petsages, co o nich myślicie? Quote
gops Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 moze warto zakupic :) moj ostatni zakup to kauczukowa pilka na sznurku ;) ma ja juz 5 dni i jeszcze nierozwalil :) Quote
saya Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='kaskaSz']w karusku są przeceny zabawek petsages, co o nich myślicie? ja kupuje na animalii, wiekszy wybor. jutro przyjdzie kurier i zdam relacje :) poza tym kupilam jej takiego koguta cheeky sqeauky, te zabawki sa swietne - nastepnym razem kupie zielonego mopsa :cool3: ma ja juz 5 dni i jeszcze nierozwalil moja jakos malo rozwala.. tylko z wielka namietnoscia pluszaki (rozpruwa i wydlubuje wnetrze - los z ikei dzielnie przetrzymal 3 tygodnie) i sznurki, na gumowych pilkach widac jedynie slady zebow ^^ Quote
madalenka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Skunks szeleści ogonkiem, nie wydaje dźwięków. Umrę na zawał przez zabawki z piszczałką - brutalni ze snu wyrwał mnie dziś przeraźliwy pisk- wylądowałam prosto na lateksowej piłce którą sucz przywlokła do wyrka. kwacze :) nie wem czemu wystawili jako kwiczącą, chodziło mi o obrazki. Kaczkę miałam ... to była jedna z tych niewielu zabawek, które moja psica potrafi zniszczyć (i to w bardzo niedługim czasie). ;D A skunks szeleści ogonkiem i piszczy (ma w środku, na brzuszku piszczałkę, ale cichą, toleruję ją). Mamy skunksa od Gwiazdki i prócz tego, że jest cholernie brudny i obśliniony jest super. Freyka z nim śpi zawsze. ;) Quote
NightQueen Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja nie znosze tych piszczących zabawek, bo sucz zawsze ma ochotę się nimi bawić jak ja już próbuje zasnąć a ona bierze piszczadełko na poduszkę i ściska specjalnie zębami :angryy: dlatego wszystkie piłki jej pani zepsuła i już nie piszczą :evil_lol::evil_lol: pani je zepsuła :multi: Quote
WŁADCZYNI Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale piszczące są faaajniejsze, a jak super się je gryzie o 5 rano, albo włazi w nie w drodze do toalety ehh Kaczka niezamordowana, troche się przy szyjce pruje, ale malutko. Suka śi z kaczuchąi potrafi ją przez sen memłać, albo warczeć:loveu: Wiecie coś o wytrzymałości petstage'y? Takich plastikowych do napychania Quote
dunia77 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 smallpati napisał(a): a ona bierze piszczadełko na poduszkę i ściska specjalnie zębami Spykul ma to samo, na szczęście powstrzymuje się w godzinach nocnych... :diabloti: A zabawki bez odgłosów olewa :shake: Quote
saya Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dostałam dzisiaj zabawki dla młodej, ale na razie dałam jej tylko koguta, którego pokochała miłością wielką - siedzi na łóżku i gryzie, miętosi, tarmosi, warczy i próbuje naciskać tak, żeby piszczał^^ jest świetny, mięciutki i ma cudne kolory :loveu:tylko trochę duży, myślałam nawet że za wielki dla niej, ale daje sobie radę :) Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 moje psiaki dostaly dzisiaj kaczke i jeza :) intesywnie sie w nie wgryzaja i probuje sprawdzic co jest w srodku :diabloti: Quote
Fasolka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mój destruktor zabawkowy niestety pierwsze co zrobił to odgryzł sznurek od tej piłeczki, a taka fajna zabawka była i tak daleko za nią biegał... Przy nastepnej będę chować w domu i zabierać tylko na spacer ;-) A malutka sznautzi ma pluszowe zabawki od szczenięctwa (już prawie 6 lat) i 'rozszarpuje je straszliwie' jak tylko się podekscytuje, hihihi A światełko z lasera (u nas to był wskaźnik) przetestowaliśmy na kotach - to dla nich najlepsza zabawka świata ;-) Quote
NightQueen Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja ostatnio kupiłam suce ringo, takie duże, bo wszystkie małe były wypełnione gumą, a moja suka nie lubi nosić ciężkich rzeczy bo nie dość ze niska, to jeszcze musi wtedy paszcze ciągnąć na ziemi :evil_lol::evil_lol:, no i kupiłam takie duże ringo puste w środku, w nadziej że suka zainteresuje sie na zewnątrz czym innym niż błotem :mad: Ale za to kolor ringa WSPANIAŁY efekt: 1.Suka się brzydziła ringiem, biegła po niego ale nie chciała go brać do pyska:shake: 2.Jak już widziała że jestem zła to z łaskawością zabrała to do pyska po czym zaraz wypluła :mad: a wygląda to tak etap 1 tzn pełne zainteresowanie :roll: etap 2 Obrzydzenie :evil_lol: Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 fajny kolor ringa :) tez zakupilam ale juz z pol roku temu i sluzy to tylko do przeciagania sie bo biegac za nim niechca :) Quote
Recommended Posts