seska Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Czy ktoś był oceniany przez tego sędziego? Na co zwraca uwagę, jaki jest? Proszę o opinie ;) Quote
Mutare Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 tak ja tesh przyłaczam sie do pytania Seski.... - czy ktos byl oceniany przez tego sedziego.... Quote
Tomex Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Sędzia międzynarodowy dr Rosław Syrkiewicz jest dość wysokim, siwym mężczyzną z bródką :lol: Niestety nie mogę powiedzieć jaki jest na ringu, bo ostatnio sędziuje dosyć rzadko Quote
Yoshko Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Nie wiem jak sędziuje , ale wraz zoną hodował (nie wiem czy jeszcze hoduje ) sznaucery olbrzymy -hodowla Herbu Bies. Quote
Mutare Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Sedziował w Rybniku - dobermany i sznaucer no i pinczery :D Bradzo przyjemny, kulturalny sedzia, uzasadniający swoja ocene - bardzomiły Pan 8) Quote
Natalia_W Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ja mialam okzaje poznac tego pana na wystawie Miedzynarodowej w Poznaniu dwa lata temu, sedziowal sznaucery miniaturowe pieprz i sol. Musze przyznac ze byl bardzo mily i wydawal sie obiektywny, wybieral bardzo ladne psiaki. Ja mam dobre wrazenia co do niego:) Pozdrawiam Quote
warg2003warg Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Tak jak pisaliście kulturalny,miły, zwraca dużą uwagę na ruch psa.A zachowanie po ostatnim sędziowaniu .....wygrał rasę w BB pies,który nie pokazał zębów,jąder nie dał dotknąć,bał się panicznie,czasami czołgał się po ringu-nie chciał iś,także stawka do porównania musiała zatrzymać się.Wcześniej nie zauważyłam takiego sędziowania u niego.Ogólnie pozytywne mam zdanie o nim,ten jeden wyjątek. Quote
Natalia_W Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A to mnie zaskoczyles....moj sznaucerek byl strasznie zestresowany na ringu i tez nie chcial dac sobie sprawdzic zabkow i on zaznaczyl to w opisie psa i oczywiscie nie wygralismy... zreszta Bafi to juz nie pies na wystawy (teraz mam Kenza ktory wystawia sie super 8) :D) ale uwazam jego decyzje wtedy za bartdzo sluszna i uczciwa :D :wink: Quote
Recommended Posts