Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sędzia międzynarodowy dr Rosław Syrkiewicz jest dość wysokim, siwym mężczyzną z bródką :lol: Niestety nie mogę powiedzieć jaki jest na ringu, bo ostatnio sędziuje dosyć rzadko

• 7 months later...
Posted

Ja mialam okzaje poznac tego pana na wystawie Miedzynarodowej w Poznaniu dwa lata temu, sedziowal sznaucery miniaturowe pieprz i sol. Musze przyznac ze byl bardzo mily i wydawal sie obiektywny, wybieral bardzo ladne psiaki. Ja mam dobre wrazenia co do niego:) Pozdrawiam

Posted

Tak jak pisaliście kulturalny,miły, zwraca dużą uwagę na ruch psa.A zachowanie po ostatnim sędziowaniu .....wygrał rasę w BB pies,który nie pokazał zębów,jąder nie dał dotknąć,bał się panicznie,czasami czołgał się po ringu-nie chciał iś,także stawka do porównania musiała zatrzymać się.Wcześniej nie zauważyłam takiego sędziowania u niego.Ogólnie pozytywne mam zdanie o nim,ten jeden wyjątek.

Posted

A to mnie zaskoczyles....moj sznaucerek byl strasznie zestresowany na ringu i tez nie chcial dac sobie sprawdzic zabkow i on zaznaczyl to w opisie psa i oczywiscie nie wygralismy... zreszta Bafi to juz nie pies na wystawy (teraz mam Kenza ktory wystawia sie super 8) :D) ale uwazam jego decyzje wtedy za bartdzo sluszna i uczciwa :D :wink: