iberia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czy ktoś może powiedzieć mi cos o Velez-Pico Roberto??? Quote
Różyczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 iberia napisał(a):czy ktoś może powiedzieć mi cos o Velez-Pico Roberto??? Pomocne informacje to raczej nie będą, ale ten Pan hodował/hoduje afgany, deerhound'y, whippet'y, briardy i lakeland terier. Quote
Light of Shin-Ra Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A może ktoś był na wystawie w 2005 roku w Łodzi z tego co wyszukałam w necie ten pan tam sędziował ozdóbki. Też jestem zainteresowana opiniami bo ma nas oceniać w Katowicach. Quote
lady-bird Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Moim zdaniem to jeden z najlepszych sędziów na świecie. Doskonałe wyczucie typów i znajomość niuansów. Do tego bardzo elegancka praca w ringu. Wiadomo, "jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził" ;), ale myślę, że warto u niego wystąpić. Quote
Light of Shin-Ra Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tu są wyniki z ringu grzywaczy sędziowanych m.in. przez tego pana - dla tych co się znają na rasie niestety wybór BOB nie napawa optymizmem. http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_20210805Bratislava2x.htm Quote
resuruss Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wg mnie trafne wybory.Z niektórymi się nie zgadzam ,ale BoB i cacib dla zw swiata ,a res cacib dla zw swiata z lat wczesniejszych to zadna ujma ;) Jeden lubi białe inny czarne .Myśle ,ze zeby można było cokolwiek powiedziec o sedziowaniu tego Pana trzeba poprostu wystawic psa u niego. Quote
Light of Shin-Ra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja bym podyskutowała czy naprawdę Cody jest lepszy od Sampana.:shake: Quote
Codik&Toffik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bardzo miły, kulturany sędzia. Lubi psy ładne, pięknie się prezentujące ;) Quote
resuruss Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Han Sharn napisał(a):Ja bym podyskutowała czy naprawdę Cody jest lepszy od Sampana.:shake: Zależy kto co lubi ;) Dla mnie sędzia bardzo profesjonalny .Super podejscie do psów ( nawet mój panikarz się nie bał) . Fajne jest to ,ze operuje całą skala ocen ,co niektórych wystawców mocno zaskoczyło . Quote
Lulla Luck Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Odświeżam. Jakieś jeszcze opinie? Wystawiał ktoś u tego Pana w niedawnym czasie? Quote
Recommended Posts